Aroma de tutun

Discutii despre e-lichide comerciale

Aroma de tutun

Mesajde racris123 » Lun Feb 06, 2012 6:26 pm

Care este in opinia voastra e-lichidul care aduce cel mai mult cu o tigara clasica? Fara mentolari sau alte prostii. Sa simt ca trag tutun.
racris123
Vaper

Re: Aroma de tutun

Mesajde rica007 » Lun Feb 06, 2012 6:27 pm

dk-ttab de la decang
parerea mea
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Lun Feb 06, 2012 7:24 pm

Universal Base de la Inawera, asta mi s-a parut mie cel mai aproape de tigara. Insa dupa ce trece mai bine de juma de an fara sa gusti o tigara, devine irelevanta o aroma asemanatoare cu tigara. Mai degraba o aroma din gama tabac care iti prieste cel mai bine.
La inceput cautam si eu gustul de fum sau gudroane din tigari, negasindu-l niciodata, am inceput sa caut arome care imi priesc si care sa imite intr-un fel modul in care eram obisnuit de-a fuma o anume marca de tigari. Asa ca, pt mine care nu suport DK-Tab-ul, lichidele de zi cu zi sunt RY4 si Camal (Desert Ship)
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde dire4iuli » Lun Feb 06, 2012 7:39 pm

Nu cred ca exista o aroma de tigara arsa, mai toate aromele ce poarta nume de tutun redau aproximativ mirosul de tutun nears. Asadar e mult mai usor pentru fumatorii de tigari neaprinse sa isi gaseasca "parfumul" preferat. Cand m am apucat de vapat, lichidele MLB, Kant sau ce mi a mai trecut prin atomizor imi aduceau mai degraba a mere verzi. Acum aceleasi lichide imi par ca aduc a pachet gol de tigari.
Imagine
dire4iuli
Vaper

Mesajde shantzu » Mar Feb 07, 2012 10:00 am

O tigara analoaga are gust de fum, de ars, asadar niciun lichid nu iti va putea reproduce acel gust/miros. Eu, dupa multe incercari, am renuntat la ideea de a cauta ceva cat mai aproape de tigarile traditionale si ma delectez mai bine cu un capuccino, sau un mar, sau o vanilie. Mie mi se pare ca lichidele "cu gust de tutun" mai degraba sunt facute sa puta cat mai groaznic, decat sa reproduca gustul de tigara...
"Regression testing"? What's that? If it compiles, it is good; if it boots up, it is perfect.
shantzu
Vaper

Mesajde dragos2309 » Mar Feb 07, 2012 10:53 am

Am auzit de atatea ori despre "gust de ars" sau "gust de fum" incat incep sa ma intreb daca sunt singurul care a simtit si gust de tutun cand fumam. In gama tutunului de rulat sau al celui de pipa se pot definii o multitudine de arome, mai putin cea "de ars". Asa ca va rog eu, terminati cu expresii de genul "nu o sa gasesti lichid cu gust de tutun pentru ca nu e fum si e abur" ca sut complet irelevante.
dragos2309
Vaper Veteran

Mesajde rica007 » Mar Feb 07, 2012 10:56 am

cauta in zona in care stai un shoow room
acolo te duci si gusti,probezi,adulmeci...etc
eu asa am facut si am ales ceva ce mi-a placut
sau poti intreba pe aici pe unde gasesti unul in zona

PS:in plus fiecare are propria parere de ce a simtit la tutun sau lichide
dupa cum vezi sunt cateva posturi cateva pareri
ramane la libera ta alegere ce alegi
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde grants » Mar Feb 07, 2012 11:05 am

<dragos2309> incearca sa mirosi o pipa din care s-a fumat cu o zi inainte, miros de ars mai evident nu exista :).
Eu vapez de mai mult de un an, dar cam odata la 2 saptamani imi rulez cate o tigara facuta cu tutun natural, crescut in curte, 2 soiuri originale Havana si Connecticut Broadleaf, asa ca am destul de proaspata memoria gustului de tutun natural, fara aditivi. Parerea mea e ca aromele din gama Black Label de la Totally Wicked, Real tobacco, Rich Pipe si Statex se apropie cel mai bine de definitzia de tigara clasica. Din pacate le-au scos din stoc, au mutat gama la produse fara continuitate, eu am mai gazsit cateva cu discount de 40% si am comandat saptamana trecuta.
keep vaping :)
Imagine
grants
Vaper

Mesajde shantzu » Mar Feb 07, 2012 11:35 am

dragos2309 scrie:Am auzit de atatea ori despre "gust de ars" sau "gust de fum" incat incep sa ma intreb daca sunt singurul care a simtit si gust de tutun cand fumam. In gama tutunului de rulat sau al celui de pipa se pot definii o multitudine de arome, mai putin cea "de ars". Asa ca va rog eu, terminati cu expresii de genul "nu o sa gasesti lichid cu gust de tutun pentru ca nu e fum si e abur" ca sut complet irelevante.

Pai stai putin, el vorbea de tutun de rulat, tutun de pipa sau de simpla tigara? Ia sa vedem...

racris123 scrie:Care este in opinia voastra e-lichidul care aduce cel mai mult cu o tigara clasica? Fara mentolari sau alte prostii. Sa simt ca trag tutun.

Mda, deci vorbea de tigari. Asadar ramane valabil ce am spus. Daca vrei sa vorbim despre tutun de pipa, foi de tutun, tigari aromate sau tutun aromat e alta discutie, dar el a intrebat de tigari clasice. Tigarile astea, care mai ales la noi, contin tutun de cea mai proasta calitate, care nu are absolut niciun gust, decat cel de ars.
"Regression testing"? What's that? If it compiles, it is good; if it boots up, it is perfect.
shantzu
Vaper

Mesajde tronarcristian » Mar Feb 07, 2012 1:17 pm

racris123 scrie:Care este in opinia voastra e-lichidul care aduce cel mai mult cu o tigara clasica? Fara mentolari sau alte prostii. Sa simt ca trag tutun.

incearca cohiba de la dekang.....
Imagine
tronarcristian
Vaper

Aroma de tutun

Mesajde Ciuchi » Mar Feb 07, 2012 2:14 pm

French MLB de la Joyetech... M-a surpins ce TH are si aroma foarte apropiata de analoaga. E vorba de PG 16.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde dragos2309 » Mar Feb 07, 2012 2:37 pm

grants@ nu vad relevanta; si un chistoc de tigare rulata, miroase la fel. Eu vorbeam de gustul tutunului cand il fumezi nu de mirosul unei pipe fumate sau al vreunui chistoc de tigare. Am doua pipe acasa - le mai miros din cand in cand :lol:

shantzu@ nu-ti fie cu suparare dar tocmai ai dat o definitie tigarii clasice, si nu pici deloc pe "clasic". in alta ordine de idei, eu mi-aduc aminte cu placere de kent-ul regal sau de lucky strike fara filtru.

Nu mi-o luati in nume de rau, dar eu zic ca tutunul are gust si unul bun chiar in opinia mea. Pacat ca sunt asa nocive :mrgreen:

Si ca sa fiu si la subiect: Maxboro combinat cu RY4 sau cu Burley de la FA aduce putin a Mac Baren(alb in prima combinatie sau nero in cea de-a doua). In rest coconut ice :)
dragos2309
Vaper Veteran

Mesajde racris123 » Mar Feb 07, 2012 4:43 pm

Multumesc tuturor pentru recomandari si pe masura ce le voi incerca am sa revin cu update.
racris123
Vaper

Înapoi la Software