witch's hut

witch's hut

Mesajde witchwitch » Mar Ian 17, 2012 1:32 am

Buna, sunt Dana si sunt fumatoare...sau am fost?
Dupa 20 de ani de fumat pot spune ca m-am gândit serios să renunț la țigări... problema era ca ÎMI PLĂCEA să fumez, îmi plăcea pur si simplu. Da' la fel de tare au inceput să-mi displaca și respirația greoaie, rezistența scăzută la efort, grija permanentă de a avea țigări destule (daca plecam de-acasa, pentru a doua zi dimineață, de-astea..).
Și cum stăteam eu așa așteptând să vină determinarea de a renunța la ceva care-mi place, pentru a scăpa de ceva ce nu-mi place, m-am întâlnit cu o prietenă pe care n-o mai văzusem de ceva vreme, devenită între timp cetățean european. Sigur ca am mers la o cafea. Sigur ca am verificat daca se fumeaza (doar eu, că ea scăpase de obsesii, da eu nu știam). În așteptarea cafelei, eu mi-am aprins o țigara (normal!) și ea a început să "aburească ". Instantaneu am vrut și eu :roll: . Am tras primul abur și asta a fost... dragoste la prima vedere :roll: .
De-atunci n-am mai pus gura pe țigara (atunci fiind 3 ianuarie) și nici nu mai am vreo dorință de a fuma. Mi se pare puțin strange, dar cine-s eu sa caut calul de dar la dinți?
Am aburit cu a ei vreo 2 zile, pînă mi-am luat și eu... acu am așa:
- 2 baterii eGo-T 1000mAh (să nu rămân cumva fără curent :D )
- atomizoare Joyetech™ eGo-T cilindrice LR și cartușe( mai multe, că de, daca le stric? se vede că n-am scăpat de tot de paranoia!!!)
- cartomizoarer ECHO și Boge 510D LR
- lichide de toate felurile (mai mult primite astea decât cumpărate, pana-mi dau seama ce-mi place)
Și, fan convins de-acu, m-am apucat temeinic să străbat netul în căutare de informații diverse, Am gasit forumul. Și mi-am zis că am ajuns acasă, printre ai mei, după ce, de vreo săptămână, colegii mei se uită la mine și la electrica mea ca la extratereștrii. Așa că m-am gândit să nu mai plec de-aici și sa-mi fac și jurnal.
Happy vapes, pănă la următoarea întălnire!
Imagine

Imagine
witchwitch

Re: witch's hut

Mesajde koala » Mar Ian 17, 2012 12:36 pm

Bun venit!

Daca vrei, si daca iti place "vapatul"... te poti lasa de fumat fara probleme "de sevraj".
Sunt multi aici pe forum care nu au pus tigara in gura de luni bune... oameni care fumau 2 pachete de tigari/zi.
Vapatul m-a ajutat sa renunt la fumat... definitiv!
07 octombrie 2011 - ultima tigara!
23 februarie 2012 - ultima pipa!
koala
Vaper

Mesajde sanitarium » Mar Ian 17, 2012 12:43 pm

si pe langa faptul ca vapatul e mult mai sanatos, ai si o sumedenie de arome la alegere, fata de clasicul fum toxic al analoagei. felicitari!
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde Didos » Mar Ian 17, 2012 1:12 pm

Bine ai venit printre noi. O sa redescoperi gustul mancarii, mirosul si respiratul usor. Mult spor, ai luat o decizie foarte buna. Recomand multa lectura pe forum
Didos
Vaper

Mesajde Torke » Mar Ian 17, 2012 1:37 pm

Bine ai venit,ai luat o decizie buna !
Imagine
Tot ce se spune dupa a 5-a bere se numeste scurgere de informatii!
Torke
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Mar Ian 17, 2012 2:25 pm

bun venit ! Adio dracosenii !!!!
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde witchwitch » Mie Ian 18, 2012 12:27 am

Hello again :)
Mă bucur c-ați trecut pe-aici, vă mai aștept oricând...

Azi am fost (și mai sunt încă) happyyyyyyyyyyy... mi-a venit comanda de consumabile: lichide de toate felurile, sticluțe mititele în care să-mi pun ce-mi trebuie, să nu ma tot car cu damigeana de nicotină, pipete, etc... după ce am pus mâna pe colet am fost ca un copil într-un magazin de dulciuri; îmi venea să le gust pe toate, direct din sticluțe :lol: . Nici măcar banii dați pe transport (stau evident în afara ariei de acoperire Fan, așa ca am plătit transportul vreo 70 de lei :oops: ) nu mi-au taiat din entuziasm...
În sfărșit acasă... nu mi-a mai trebuit nici mâncare, am început să testez ce-mi luasem (noroc cu paranoia mea inițială, că am o sumedenie de cartuse). Concluzii:
1. NU-MI PLACE EcoPure!!. Da' deloc! Bine că am luat în sticluțe mici, de probă.
2. Deocamdată prefer aromele de tutun. Adică celelalte, nu-mi displac, da' tot tutunul e the best :)
3. Cred ca am exagerat nițel cu aburitul, parcă am capul în nori...

În altă ordine de idei, m-am hotărât să inaugurez un carto ECHO. L-am umplut ( numărând picăturile, evident, sa nu pun mai mult de 2,3 ml, cu pipeta mea cea noua ). Partea proastă a fost că m-am gândit sa-l umplu cu EcoPure (așa am descoperit că nu-mi place EcoPure :oops: ). Da' nu m-am supărat: am umplut altul, cu DK Tab și ... i am so happy!! Întrebare: când ( sau cum) știu că trebuie să mai pun lichid în carto? Că drept e că am mai multe, da unul e deja plin de chestie de-aia care nu-mi place, așa ca l-am trecut deja la pierderi!

În rest, descoper în fiecare zi avanajele ET: ieri, de exemplu, a fost musai să mă deplasez cu masina unui nefumător ( că așa se-nâmplă mereu), drum dus-întors, vreo 3,5 - 4 ore. Mi-aduc aminte cum, la alte drumuri similare, ori mă rugam ( în gând, evident) să dorească vreunul din pasageri ceva, orice, da' nu țigară (că pentru mofturi de-astea nu se oprește mașina și nu se pierde timp), ca să pot să trag și eu vreo 2 fumuri, ori, să ajungem odata, mai repede, să fumez rapid o țigară, să-mi fac repede treaba, să mă întorc repede acasă, unde nu am restricții la fumat. Ieri? Mi-am scos tacticoasă ET și-am aburit, de câte ori am vrut. Drumul, altădată luuuung, mi s-a părut ok, chiar dacă a durat mai mult, că ningea...

Ce m-am întins....da' na, trebuie să spun cuiva, și pe voi vă știu de-ai mei!

Happy vapes!
Imagine

Imagine
witchwitch

Mesajde SamGold » Mie Ian 18, 2012 12:54 am

Raspuns: cartomizorul trebuie sa fie in cea mai mare perioada a timpului in care-l utilizezi cat mai umed.Scoate-i din cand in cat mustiucul si daca-l vezi ca e uscat, mai picura lichid deasupra unui servetel pana-ti curge 1 picatura pe la filet.
Ai grija dupa ce-l umpli sa sufli foarte incet pe la mustiuc pentru ca se mai intampla sa ajunga lichid pe canalul rezistentei, rezultant o functionare defectuasa.
Sau varianta a doua, iti iei un tank pentru cartomizoare (Kanger/Boge) si ai rezolvat problema.

Solutie pentru lichidele care nu-ti plac: retetar-f72/facem-cand-luat-lichid-care-plac-t558.html
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde johnnypetre » Mie Ian 18, 2012 1:46 am

1.Bine ai venit !

2. ""Da' nu m-am supărat: am umplut altul, cu DK Tab și ... i am so happy!"". asta m-a bucurat

3. pot sa intreb unde locuiesti in afara ariei de acoperire de a trebuit sa platesti 70 lei pe transport ? . asta m-a dezamagit.

4. 2 lucruri iti recomand sa incerci la viitoarea comanda . 510 lr + mustiuc de picurare + 3 picaturi de orice (sa zicem dk tab :D ) si carto boge 510d lr + acelasi mustiuc. (eu nu iti recomand tank pt carto inca , e un pic mai dificil de umblat, asamblat pt incepatori. - altfel sunt foarte ok)

5. apropo nu e nevoie sa folosesti pipeta pt umplere la echo sau orice cartomizor. in principiu e un pas in plus. in schimb cand vei mai incerca clearomizoare si alte chestii te va ajuta sa ai o seringa + ac mai gros (gasesti la farmacii veterinare).

succes si te mai asteptam .
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde witchwitch » Mie Ian 18, 2012 11:38 pm

Mulțumesc Răzvan, așa am facut azi și n-am avut nici o problemă cu carto. Și cu EcoPure am să experimentez, că tot nu-mi place de el, așa că n-o să-mi pară rău daca va trebui să arunc ce-oi reuși să fac.

johnny, stau ....la mare distanță de aria de acoperire :D :D ... în vestul țării, într-un oraș mic din Caraș-Severin, la vreo 60 Km distanță de Reșița (Oravița se numește). Așa ajung eu să plătesc curierul 70 de lei( în afara ariei se platește 0,8 lei/km + 20 cost standard). Da' așa cum am mai spus, nu-mi fac nervi, că tot nu se va micșora distanța :), plătesc și aburesc cu spor...
Ce mi-ai recomandat tu a ajuns deja în coșul de cumpărături, aștept să ajungă cât de curând pe mânuțele mele. Și-s tare receptivă și la alte sugestii, mulțumesc! Dac-ai știi ce nervi mi-am făcut cu o seringă de-aia cu ac subțire :oops: , nu reușeam neam să trag din sticluță... m-am gandit eu că din cauza acului, da' altu' n-aveam; șa că am recurs la pipetă, ca să mă calmez și ca s-o folosesc, daca tot mi-am luat-o ( si pentru că-s nițel paranoică :lol: , da nu recunosc!)
și ca să fiu și mai happy, am rescoperit un magazin care face livrări și prin poștă, deci......

în altă ordine de idei, acu' aburesc un joye tob aromat cu o adiere de ceai verde... incredibil de gustos. azi toată ziua m-am jucat, am avut la mine mai multe carto, cu mai multe lichide, și le-am tot schimbat... abia pe seară m-am gândit să le și amestec nițel și-s încântată de ce-a iesit!

happy vapes!
Imagine

Imagine
witchwitch

Mesajde Lorincz » Sâm Apr 21, 2012 2:41 am

Îți recomand Liquid Dream, îs chiar bune și te scapi de 70 lei curierul deoarece sediul e în Timișoara :D
Lorincz

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"