Dupa 20 de ani de fumat pot spune ca m-am gândit serios să renunț la țigări... problema era ca ÎMI PLĂCEA să fumez, îmi plăcea pur si simplu. Da' la fel de tare au inceput să-mi displaca și respirația greoaie, rezistența scăzută la efort, grija permanentă de a avea țigări destule (daca plecam de-acasa, pentru a doua zi dimineață, de-astea..).
Și cum stăteam eu așa așteptând să vină determinarea de a renunța la ceva care-mi place, pentru a scăpa de ceva ce nu-mi place, m-am întâlnit cu o prietenă pe care n-o mai văzusem de ceva vreme, devenită între timp cetățean european. Sigur ca am mers la o cafea. Sigur ca am verificat daca se fumeaza (doar eu, că ea scăpase de obsesii, da eu nu știam). În așteptarea cafelei, eu mi-am aprins o țigara (normal!) și ea a început să "aburească ". Instantaneu am vrut și eu
De-atunci n-am mai pus gura pe țigara (atunci fiind 3 ianuarie) și nici nu mai am vreo dorință de a fuma. Mi se pare puțin strange, dar cine-s eu sa caut calul de dar la dinți?
Am aburit cu a ei vreo 2 zile, pînă mi-am luat și eu... acu am așa:
- 2 baterii eGo-T 1000mAh (să nu rămân cumva fără curent
- atomizoare Joyetech™ eGo-T cilindrice LR și cartușe( mai multe, că de, daca le stric? se vede că n-am scăpat de tot de paranoia!!!)
- cartomizoarer ECHO și Boge 510D LR
- lichide de toate felurile (mai mult primite astea decât cumpărate, pana-mi dau seama ce-mi place)
Și, fan convins de-acu, m-am apucat temeinic să străbat netul în căutare de informații diverse, Am gasit forumul. Și mi-am zis că am ajuns acasă, printre ai mei, după ce, de vreo săptămână, colegii mei se uită la mine și la electrica mea ca la extratereștrii. Așa că m-am gândit să nu mai plec de-aici și sa-mi fac și jurnal.
Happy vapes, pănă la următoarea întălnire!