Soluţie de avarie

Soluţie de avarie

Mesajde colandrino » Dum Aug 28, 2011 6:02 am

Să zicem că au loc o serie de evenimente nefericite şi ajungi să te afli în situaţia de a avea doar o baterie bună şi-un atty ars. Ce faci?
Faci ca mine.
1. Desfaci atty-ul, c-un patent şi-o şurubelniţă:
Imagine
Îţi dai niţel cu patentul peste degete pentru că eşti total atehnic şi-ţi tremură mâinile, ai nevoie de nicotină.

2. C-o şurubelniţă mai mică aduci rezistenţa (sau ce rahat o fi chestia aia îmbârligată din mijloc) la locul ei în lăcaşele laterale:
Imagine
Scapi de vreo trei ori piesa pe jos pentru că-ţi tremură mâinile, ai nevoie de nicotină.

3. Legi piesa aia (cum s-o numi) la baterie şi-i faci probă. Merge. Dry burn să meargă mai bine. Picureşti o picătură de Kent mediu.
Imagine
Picureşti mai mult pe lângă, îţi tremură mâinile, ai nevoie de nicotină.

4. Pui în capul piesei protecţia aia de silicon pe care-i primit-o la kit şi n-ai folosit-o niciodată. Asta pentru că ţi-e frică să nu explodeze chestiile alea dinăuntru şi să-ţi spargă incisivii. După cum am spus mai sus, eşti total atehnic.
Imagine
Cu mâinile tremurânde duci şmecheria la gură şi apeşi pe buton.

Aaaaaaaa, nicotinăăăăăă.

Tragi un fum şi se termină. Se repetă paşii 3 şi 4 până la saturaţie. Nu poţi să montezi atty-ul la loc pentru că atunci când i-ai scos cuiul ţi-au tremurat mâinile, l-ai scăpat pe jos şi s-a dus dracu tot fitilul ăla. Te bate un pic gândul să-l înlocuieşti cu oleacă de fitil de la una din multele tale brichete Zippo (aaa, ce vremuri!) dar apoi îţi trece prin gând faptul că fitilul ăla arde. Dar dacă ai îndesa în găurica aia cu un ac nişte pâslă din aia sau ce-o fi de la cartuşele vechi de 901? Chiar, dacă? (acum mi-a venit ideea, n-am poze, fac după ce o pun în practică)

Să-mi sară ochii, asta-i cea mai tehnică chestie pe care am făcut-o de când mi s-a stricat aspiratorul, l-am desfăcut să ma uit în el şi l-am dus la Dănuţ electricianul la reparat.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Re: Soluţie de avarie

Mesajde roserose » Dum Aug 28, 2011 9:17 am

:lol: :lol: :lol:

Imi pare rau pentru momentele tale grele, dar modul in care ai povestit e foarte nostim. E grozav sa incepi dimineata cu un ras bun. :D
Imagine
roserose
Vaper

Mesajde scientist » Dum Aug 28, 2011 2:07 pm

:lol: Asta chiar a mers bine dupa pranz... Mai vreau!
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde neluman » Dum Aug 28, 2011 9:14 pm

colandrino esti de belea :)...ma doare burta :lol: :lol: :lol:
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde scientist » Dum Aug 28, 2011 9:42 pm

Propun cate '' una pe zi''. Domnule Colandrino, asteptam continuarea.
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Dum Aug 28, 2011 10:32 pm

He, de unde-atatea aventuri?

In alta ordine de idei trebuie sa-mi mai cumpar un laptop. Am ramas fara porturi USB. Unul pentru mouse, unul pentru modem mobil ca mi-a cazut netul si al treilea imi incarca bateria de la Ego. Acum trag din DSE si da semne de oboseala. Daca mi se termina n-am unde sa introduc pass-through-ul. Ce ma fac???
Imagine
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde mirceamircea » Lun Aug 29, 2011 10:27 am

colandrino scrie:He, de unde-atatea aventuri?

In alta ordine de idei trebuie sa-mi mai cumpar un laptop. Am ramas fara porturi USB. Unul pentru mouse, unul pentru modem mobil ca mi-a cazut netul si al treilea imi incarca bateria de la Ego. Acum trag din DSE si da semne de oboseala. Daca mi se termina n-am unde sa introduc pass-through-ul. Ce ma fac???

Asta-i http://www.emag.ro/hub-uri/hub-canyon-7-port-usb-20-cnr-usbhub9-alb--pCNR-USBHUB9 solutia pentru problema ta :ugeek:
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Aug 29, 2011 4:35 pm

colandrinoesti tare omule
n-am mai ras asa de mult ...simpatica povestioara ta 8-)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Lun Aug 29, 2011 5:15 pm

Oare nu s-ar putea folosi tigara electronica drept administrator de medicamente? Nu ma gandesc la insulina sau alte chestii de gen, ma gandesc la combinarea lichidului cu, sa zicem, niste ibuprofen.

Te doare capul sau ai dureri menstruale (dupa caz)? Nu vrei sa astepti 20 de minute pana isi face Nurofenul efectul? Te-ai saturat de administrarea orala de pastile sau anala de supozitoare?

NOI AVEM SOLUTIA!

Trage doua fumuri cu ibuprofen, te vei simti mai bine INSTANT!

Testimoniale:

Ionel, 37 ani, Adjud.
Cand am auzit prima oara de noua modalitate de medicatie am fost foarte suspicios. Nici n-aveam de gand sa incerc. Asta pana cand m-a fortat nevasta-mea si mi-a bagat tigara pe gat (de, moldoveanca). M-am simtit mai bine imediat. Durerea de cap a disparut aproape instantaneu!

Maricica, 29 ani, Pascani
De cand a dat faliment fabrica de perdele si am intrat in somaj am avut dureri de cap dese si intense. Doctorul spune ca sunt cauzate de stress. Medicatia traditionala nu a functionat. Asta pana cand cumnatul meu Ionel de la Adjud mi-a recomandat tigarea electronica cu ibuprofen. Mi-a schimbat viata radical! Da, sunt in continuare somera si leftera dar cel putin nu ma doare capul!

Lichidul cu ibuprofen pentru tigara electronica este un medicament ce se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului si a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului, farmacistului si mai ales reseller-ului.
Imagine
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde roserose » Lun Aug 29, 2011 6:44 pm

colandrino scrie: Da, sunt in continuare somera si leftera dar cel putin nu ma doare capul!

Imagine
roserose
Vaper

Mesajde scientist » Lun Aug 29, 2011 7:25 pm

Eu nu cred in aceste actiuni benefice ale tigarii electronice. Si sa va spun de ce: am una bine izolata , de fabrica ,de nu intra lichidul in ea. Drept ptr. care o pot folosi dimineata la dizolvat zaharul din cafea. Pana aici toate bune,dar cand dau sa beau cafeaua , asa ma mai fulgera o durere-n ochi de nu va vad. Am fost la medic si mi-a confirmat ca de la tigara mi se trage. Cica trebuie neaparat s-o scot din cescuta cand beau. Sincer sa fiu, eu nu va vad bine!
scientist
Vaper Veteran

Mesajde roserose » Lun Aug 29, 2011 7:27 pm

Asta-i cel mai bun topic de pe forum.
Imagine
roserose
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Aug 29, 2011 8:30 pm

adevarat !!!
de mult n-am mai ras cu asa pofta ;)
bravo baieti ;)

p.s.
ceva detalii despre Marisica ? se poate !? :mrgreen:
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Soluţie de avarie

Mesajde executivul » Lun Aug 29, 2011 9:15 pm

scientist scrie:Eu nu cred in aceste actiuni benefice ale tigarii electronice. Si sa va spun de ce: am una bine izolata , de fabrica ,de nu intra lichidul in ea. Drept ptr. care o pot folosi dimineata la dizolvat zaharul din cafea. Pana aici toate bune,dar cand dau sa beau cafeaua , asa ma mai fulgera o durere-n ochi de nu va vad. Am fost la medic si mi-a confirmat ca de la tigara mi se trage. Cica trebuie neaparat s-o scot din cescuta cand beau. Sincer sa fiu, eu nu va vad bine!

Drept urmare tigarile electronice dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jur care beau cu ceasca ta!

Sent from my iPad using Tapatalk.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde scientist » Lun Aug 29, 2011 10:59 pm

Si apropos de baut: niciodata n-am reusit sa beau din partea cealalta a cescutei. Nu-s-ce am ca dau pe mine.
scientist
Vaper Veteran

Mesajde scientist » Mar Aug 30, 2011 9:15 pm

Azi nimic?
scientist
Vaper Veteran

Mesajde Just Louise » Mar Aug 30, 2011 10:01 pm

sora lu Maricica - nevasta lu Ionel - vapeaza si ea?
Just Louise

Mesajde colandrino » Joi Sep 01, 2011 12:52 pm

Nu mă-ntreb ca tătâne-meu, Baudolino, întro crâşmă pariziană, dacă sperma îngheaţă sau dacă vidul există, mă-ntreb întrebări pământeşti, şi anume:
- Votca cu care se mai diluează anumite lichide iese la etilotest dacă vapez la volan?
- Passthrough-ul merge folosit legat la încărcător respectiv la priză?
- S-a apucat careva de vapat nefiind fumător? De ce?
- Se poate (bineînţeles că se poate) construi o ţigară electronică imensă? O narghilea electronică? Şi dacă se poate (şi bineînţeles că se poate) de ce nu s-a făcut până acum?

Se poate, vă întreb?! SE POATE??!!
Imagine
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde Lizicat » Joi Sep 01, 2011 1:46 pm

:lol: la toate intrebarile... !!!!!
Raspunsuri:
1. Cantitatea de vostac cu care se dilueaza lichidele este nesemnificativa pentru etilotest.
2. Cu Passthrough-ul n-am incercat si nici la curent nu ma pricep, dar cred ca raspunsul este DA.
3. Eu am un amic bun care s-a apucat de ET, nefumator fiind, pentru ca ii placea sa traga la narghilea. Asa ca acum trage lichide fara nicotina si nu mai e nevoit sa mearga intr-o locatie specializata.
4. Se poate. Intrebarea este DE CE s-ar face asa ceva?
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Sep 01, 2011 1:56 pm

raspunsul de la intrebarea nr.2 (DA!) ofera o explicatie pt intrebarea nr.4 ;)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"