Faci ca mine.
1. Desfaci atty-ul, c-un patent şi-o şurubelniţă:

Îţi dai niţel cu patentul peste degete pentru că eşti total atehnic şi-ţi tremură mâinile, ai nevoie de nicotină.
2. C-o şurubelniţă mai mică aduci rezistenţa (sau ce rahat o fi chestia aia îmbârligată din mijloc) la locul ei în lăcaşele laterale:

Scapi de vreo trei ori piesa pe jos pentru că-ţi tremură mâinile, ai nevoie de nicotină.
3. Legi piesa aia (cum s-o numi) la baterie şi-i faci probă. Merge. Dry burn să meargă mai bine. Picureşti o picătură de Kent mediu.

Picureşti mai mult pe lângă, îţi tremură mâinile, ai nevoie de nicotină.
4. Pui în capul piesei protecţia aia de silicon pe care-i primit-o la kit şi n-ai folosit-o niciodată. Asta pentru că ţi-e frică să nu explodeze chestiile alea dinăuntru şi să-ţi spargă incisivii. După cum am spus mai sus, eşti total atehnic.

Cu mâinile tremurânde duci şmecheria la gură şi apeşi pe buton.
Aaaaaaaa, nicotinăăăăăă.
Tragi un fum şi se termină. Se repetă paşii 3 şi 4 până la saturaţie. Nu poţi să montezi atty-ul la loc pentru că atunci când i-ai scos cuiul ţi-au tremurat mâinile, l-ai scăpat pe jos şi s-a dus dracu tot fitilul ăla. Te bate un pic gândul să-l înlocuieşti cu oleacă de fitil de la una din multele tale brichete Zippo (aaa, ce vremuri!) dar apoi îţi trece prin gând faptul că fitilul ăla arde. Dar dacă ai îndesa în găurica aia cu un ac nişte pâslă din aia sau ce-o fi de la cartuşele vechi de 901? Chiar, dacă? (acum mi-a venit ideea, n-am poze, fac după ce o pun în practică)
Să-mi sară ochii, asta-i cea mai tehnică chestie pe care am făcut-o de când mi s-a stricat aspiratorul, l-am desfăcut să ma uit în el şi l-am dus la Dănuţ electricianul la reparat.