Soluţie de avarie

Re: Soluţie de avarie

Mesajde DarkShadow » Lun Dec 12, 2011 7:22 am

colandrino scrie:Azi implinesc 1an de cand m-am last de fumat. Ihaaaa!.

La multi ani! Trebuie sa faci cinste. :D

Stima.

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Dec 12, 2011 9:06 pm

Iuhuuuuuu !!!
La multi ani :!: :!: :!: :!:
;)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Lun Dec 12, 2011 9:27 pm

Ar trebuii facut un topic in care sa ne notam aniversarile fiecare. :idea:
Doar ca idee. Cred ca ar fi interesant
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Dec 12, 2011 10:17 pm

eu am cam uitat cand am scapat de dracosenii...si mi-e lene sa scad cele 498 de zile din calendar (cine o fi avut ideea sa faca luni de 28/29 /30/31 de zile ? :D ) ....dar cred ca ar fi bun pentru cei care sunt la inceput , sa vada ca se poate !
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Lun Ian 23, 2012 1:22 pm

Am o calitate aproape nesanatoasa. Farmec la minut orice vanzatoare, secretara, functionara, contabila, etc. Cea mai mare putere o am asupra secretarelor, va zic, e aproape nesanatos, am middle class female employees kavorka. Azi am avut ocazia sa-mi folosesc kavorka pe niste farmaciste. Am ramas susrprins, NU FUNCTIONEAZA pe farmaciste. Nu stiu de ce, mi-e si frica sa caut explicatii amanuntite. In prima farmacie in care am intrat si am cerut glicerina neboraxata am primit un sec
"Da' la ce va trebuie?"
(Ma bucur, e clar ca au daca ma supune la interogatorii, un simplu imi pare rau, nu avem era de ajuns).
"Face sotia niste creme de maini, nu ma pricep."
Mai sec,
"N-avem".
Si pleaca suparata in spate. Nenea din spatele meu ma priveste suspect, imi pun iar castile pe urechi si ies. In a doua farmacie la fel, dar cu doua farmaciste si fara nenea din spate. In a treia deja sunt sictirit, nici nu mai intreb, cer direct,
"Dati-mi 200 de ml de glicerina neboraxata! Acum!"
"Mpffmmppffg" zice farmacista si eu realizez ca trebuie sa-mi dau castile jos.
"Mai spuneti o data, va rog."
"Da' la ce va trebuie?"
Incep sa transpir psihologic, aproape ca-mi vine sa ma las pagubas. Dar deodata, o voce de inger se aude inabusit din spate:
"Da' la ce ii trebuie?"
Laboranta!
"Face sotia niste creme de maini, o minunatie."
Capul ingerului se iveste delicat dupa usa, e o femeie de 40 de ani, cu bucle scurte, roscate, incadrandu-i fata, usor ridata in jurul ochilor, cu colturile buzelor neverosimil de drepte, incremenite intr-o expresie de vesnic scepticism. Se incadreaza perfect in target-ul meu. Rotitele kavorkai mele incep sa scoata fum. Asta e sansa mea, nu trebuie s-o ratez. Ma uit fix in ochii ei, nimic altceva nu mai exista, farmacista dispare treptat din imagine mormaind ceva inteligibil, orice altceva e blurat, pe lumea asta nu mai exista nimic altceva decat eu si laboranta, intr-un duel erotic al privirilor pe care stie din start ca o sa-l piarda. Si il pierde.
"Cat vreti?"
"200 de ml."
"Asteptati putin."
Pleaca in spate, se intoarce dupa 5 minute c-o sticluta inchisa la culoare. O lasa pe tejghea, imi zambeste si se pierde diafan in spatele farmaciei.
"7 lei." imi spune farmacista, imbufnata.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde DarkShadow » Lun Ian 23, 2012 6:46 pm

@colandrino
Nu stiu cum ai reusit sa gasesti,eu pe unde am intrebat mi s-a spus ca nu au.
Probabil ca ai un farmec aparte si reusesti s vrajesti mai repede sexul frumos. :D
Felicitarile mele pentru rezultatul insistentelor cautarii, sincer mi-a placut povestirea, pare ca te pricepi la cuvinte.
Spor la vrajeala in continuare.... :lol:

Stima si vapori aromati.

D
ImagineImagine

DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde karma » Lun Ian 23, 2012 7:58 pm

Felicitari si pentru "izbanda" si pentru povestea scrisa cu maiestrie :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Ian 23, 2012 10:48 pm

BRAVO !!! 8-)
Eu am dat peste niste comuniste si m-am lasat de sportul asta...dar vad ca se poate ! :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde Lizicat » Mar Ian 24, 2012 1:47 am

@colandrino FELICITARI! De 1000 ori! Cea mai frumoasa povestire din ultimii ani! Esti pur si simplu talentat! Se pare ca ma incadrez in categoria mentionata, desi n-am fost niciodata secretara. Dar sigur sunt in categoria de varsta!!!! :lol:
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde Arnold12 » Mar Ian 24, 2012 3:35 am

DarkShadow scrie:Nu stiu cum ai reusit sa gasesti,eu pe unde am intrebat mi s-a spus ca nu au.

D

Iti dau eu daca vrei, vb pe PM.
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde kshkval » Mar Ian 24, 2012 1:24 pm

@dark vezi la farmacia Calin de la chilia veche . Daca ai bafta sau charmul lui colandrino iti va da din cea pentru amestecuri ( 2 lei / 100 g ). Altfel, 4 lei/50g
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde DarkShadow » Mie Ian 25, 2012 9:00 am

kshkval scrie:@dark vezi la farmacia Calin de la chilia veche . Daca ai bafta sau charmul lui colandrino iti va da din cea pentru amestecuri ( 2 lei / 100 g ). Altfel, 4 lei/50g

Merci @kshkval, o sa merg pe mana lui Arnold, sigur nu pot sa-l egalez pe @colandrino. :lol:
O sa trec totusi si pe acolo, ca sa nu zic ca n-am incercat.
Sa inteleg ca suntem vecini de cartier? :)

Stima si vapori aromati.

D
ImagineImagine

DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Vin Feb 10, 2012 11:12 pm

Tot folosesc de azi dimineata un atty 901 Tank. Surprinzator de bun. Abur cacalau, aroma ok, mai scazuta ca la 901 sr dar satisfacatoare, mult mai buna ca la ego T, th foarte bun. E foarte posibil sa intre in lista cu preferate, langa 901 sr si gs312. intruneste conditia de pret/calitate, mai ramane sa adaug in ecuatie curatarea si durata de functionare.
Stie cineva, cuiul se poate scoate pentru curatare?
Imagine
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde Lizicat » Sâm Feb 11, 2012 1:31 am

Da, se poate. Mai greu e cu pusul la loc, dar nu imposibil. Grija la d.b. ca risti prajeala mai repede decat la Joyetech.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde colandrino » Sâm Feb 11, 2012 3:26 pm

Multumesc de raspuns. Folosesc atty-uri 901 numai de la Sailebao si ma cam pricep la dryburn.
Imagine
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Mie Feb 22, 2012 11:40 pm

Am inceput sa-mi curat atty-urile folosite azi, la 17:30. E 22:40 si aproape am terminat. Sunt sechestrat in Chitila si altceva mai bun nu am de facut. Help!
Imagine
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde DarkShadow » Mie Feb 22, 2012 11:48 pm

colandrino scrie:Am inceput sa-mi curat atty-urile folosite azi, la 17:30. E 22:40 si aproape am terminat. Sunt sechestrat in Chitila si altceva mai bun nu am de facut. Help!

intra pe chat aici: http://tinychat.com/vapersforum-ro

D
ImagineImagine

DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Vin Mar 02, 2012 10:02 pm

O, da. De 4 zile trag dintr-un kanger 510 pe un bottom feeder de 3,7 cu lichid 15 mg 80%vg-18%pg Cuban Supreme (3 picaturi Absolut, 3 apa distilata) productie proprie si sunt in vaper's heaven. In afara de drippingul pe un 901 nou cam tot ce am vapat pana acum aduce cu partea uber slow din Paranoid Android.
Imagine
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Dum Mar 04, 2012 11:36 am

Plesneste-ma tare si spune-mi Suzi, sunt vaper veteran!
Imagine
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Sâm Mar 24, 2012 8:54 pm

Ia uite, n-am mai scris in jurnal de-o gramada de vreme.

De amorul artei am zis sa curat un kanger single coil. Pretul unuia nou e ridicol de bun si curatarea unuia folosit pare superflua. Dar ma plictiseam si eram curios ce are inauntru.
Lucrurile stau astfel. Eram ferm convins ca chestia alba din interiorul unui kanger este vatelina. Nu este. Este o fasie de "pasla" cu o alta fasie de "pasla" mult mai subtire, ambele rulate intr-o forma cilindrica. Le-am scos, le-am derulat, le-am spalat bine in apa calda si le-am lasat la uscat. Kangerul l-am spalat temeinic tot in apa calda si i-am aplicat un dryburn STAS numarul unu (grosolan, brutal, de 10 secunde sau mai bine). L-am spalat din nou, dryburn STAS numarul doi (gingas, delicat, 3, 4 secunde). M-am chinuit vreo ora sa bag la loc fasiile alea de pasla, de-acuma uscate. Intr-un final am reusit. Folosisem kangerul timp de 5 zile,cu vg 80%, pg 20%, aprox. 18 mg. La a sasea zi m-am oprit, nu mai era satisfacator. Dupa curatare l-am mai folosit 4 zile, cu rezultate ok, cu acelasi gen de lichid. Nu s-a ars, n-a dat gust de ars, n-a curs. Dar pare imbacsit si-a scazut dramatic calitatea aburului in a 5-a zi. Nu-l mai curat a doua oara.

Nu se merita curatarea. De fapt, nu se merita timpul pierdut. Dupa gandul meu, un kanger ar merita reconditionat doar daca esti vreo 2, 3 zile izolat in padure si n-ai acces la un reseller. Imi pare rau ca nu mi-a dat prin gand sa-l folosesc fara pasla, ca pe un atty normal, pe bottom feeder sau la dripping. Dar despre asta in episodul urmator.
Imagine
colandrino
Vaper Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"