Prima zi

Prima zi

Mesajde valioglu » Dum Ian 23, 2011 7:55 pm

Dupa ce nevasta-mea a luat doua tigari electronice no name si am pufait si eu un pic din ele am hotarat ca ideea nu e rea, dar va trebui imbunatatita. Inainte fumam cam un pachet jumate de kent 8 zilnic, iar ceilalti doi membri ai familiei mele cate un pachet - deci bagam ceva bani in distrugerea sanatatii noastre.
Am cautat site-urile in care se scrie despre fumatul vaporilor si am hotarat sa fac o investitie in ceva de calitate.
Am gasit prezentul forum, am vorbit cu RaduRek si am luat un kit KIT EGO CARTOMIZER (BATERII MANUALE - 650 mAh si CARTOMIZOARE 510).
Primele impresii: Marfa de calitate, finisaje bune - vopsea cauciucata pe baterie si con etc.
Bateriile incarcate, ceea ce m-a mirat un pic, ma asteptam sa trebuiasca sa le tin in priza inainte.
Am incarcat cartusele, am inceput pufaiala la greu. La inceput probleme, simteam ca ma cam inec dar mi-am imbunatatit tehnica, aburul trebuie tras intai in gura si abia apoi in piept. Cartusele iau ceva lichid, aburesc beton, aroma e super. Cred ca pana acum am tras cam 70 de fumuri dintr-un cartus, aroma se mentine (daca gresesc ceva si trebuia sa mai alimentez cu picaturi rog corectati-ma). Analogice :D nu am bagat deloc, si nici nu am de gand.
Ce probleme intampin:
1. Nu stiu cate fumuri sa trag din ele, nu tin neaparat sa imit fumatul clasic dar parca imi vine sa fumez non stop.
2. Cartusele se umplu cu picatura pe la filet prin gaura principala sau prin cea de la baza filetului? Mai exista alta varianta?
3. Cand apas pe buton un pic bolboroseste / sfaraie, dar nu tare, ca si cum ar vaporiza ceva. E normal?
4. Cat tine un cartus? (atat ca timp de fumat intre incarcari - pentru sti sa am la mine rezerve suficiente sau a nu-l arde, dar si ca timp total de utilizare - e vorba de CARTOMIZOARE 510)
5. Trebuie tinute orizontal sau nu conteaza?
Multumesc lui RaduRek si tuturor celor care au postat pe forum - am inteles destul de multe de aici. Cred ca trebuia sa iau si tocul, nu stiu in ce o sa le tin / transport.
Aviz amatorilor.
valioglu
Vaper Veteran

Re: Prima zi

Mesajde Darth Vader » Dum Ian 23, 2011 8:33 pm

Bine ai venit! Găseşti răspunsuri la toate întrebările aici pe forum, dar pe scurt:

1. Aşa e la fiecare la început, când nu mai simţ aroma şi tăria, este bine să faci o pauză de câteva ore. Sau când te învârţi prin casă ca şoarecul otrăvit de la atâta nicotină. :D
2. Pe la gaura de la filet, mai este metoda cu seringa pe partea cealaltă, găseşti destule filmuleţe pe Youtube.
3. Este normal.
4. Depinde, trebuie să experimentezi tu. Este bine să foloseşti două carto prin rotaţie.
5. Nu contează, poţ să o ţii şi vertical. Eu aş zice oblic, cu puţin sub planul orizontal.

Spor la vapat! ;)
Darth Vader
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Dum Ian 23, 2011 11:55 pm

sal
Bine ai venit printre noi !!!
In linii mari raspunsurile la intrebarile tale sunt exact cele date de Darth Vader mai sus
Iti recomand ca acum ,odata ce te-ai apucat de d'astea electronice sa eviti a mai fuma analoage (tigarile clasice) ca nu cumva sa te trezesti ca folosesti si varianata electronica si cea clasica in acelasi timp....
Efecte benefice vei vedea cu adevarat dupa cateva zile (nu f multe !) si vei intelege cat de nocive erau analoagele
La intrebarea nr 1. ...gandeste-te ca acum iti lipsesc toate acele substante care le bagai in tine cand fumai si din pacate corpul tau care se obisnuise cu ele inca le m cere ,cauti acel ceva pe care-l aveau analoagele ....unde m pui ca aroma e minunata acum la ET :D ! Stai linistit sunt baieti care ajung sa vaporizeze 100ml lichid pe luna ,chiar daca media generala e mult m mica pt majoritatea vaporizatorilor....eu spre exemplu daca am zi libera stau toata ziua cu ET in gura si nu-mi ajunge o singura baterie de 900mAh ; vaporizez toata ziua cu pauze f mici !
2. eu personal pun lichid pe la gaura principala a filetului (prima incarcare pun m mult dar apoi nu pun m mult de 10picaturi...evit ca sa am un exces de lichid in cartomizor,sa se scurga( sa ma "murdaresc"pe maini si sa pierd lichid) si scap de zgomotul de "gargara"(cum ii zic eu)
4. in general incarci cartomizorul atunci cand simti ca nu m are lichid...dar pt a simti acest lucru trebuie sa m treaca ceva timp (e ca schimbatul vitezelor la masina ) ! Ideea e ca atunci cand cantitatea de vapori scade considerabil nu prea m ai lichid in cartomizor si curand va aparea un gust oribil ca de ars....ar fi bine sa incarci pana la aparitia aromei de ars ( protezezi cartomizorul si eviti o aroma groaznica) !Un cartomizor 510 te poate tine o ora sau 3 saptamani sa zicem (depinde de noroc ,si de cum il folosesti) dar iti recomand sa-l schimbi dupa cateva zile ,o saptamana pt ca isi pierde din "proprietati" (vei intelege singur )
5. nu trebuie tinut neaparat vertical sau orizontal....undeva intre ! Cauta-ti o pozitie comoda si stai linistit ! In interior cartomizorul are "inima" in partea unde se vede filetul...ideea e ca lichidul din buretelul din interiorul cartomizorului sa ajunga spre "inima" cartomizorului...iti recomand sa ti ET cu bateria (si cu filetul cartomizorului) "in jos" dar in cazul cartomizorului nu e o tragedie daca tragi vreo 2 aburi si cu bateria in sus
Eu unul iti recomand sa incerci sa experimentezi,sa cauti sa-ti imbunatatesti singur vaporizarea ! daca vei strica sa zicem cartomizoare nu-i problema,toti am facut asa la inceput si poate si acum :D
Niciunul de aici nu e profesor in ET...toti am experimentat pe pielea noastra...ne-am "adunat"aici pt a face schimb de experienta....asa ca oricat de incepator esti poti veni oricand cu o idee care sa imbunatateasca vaporizarea pt oricare dintre noi
Daca m ai intrebari nu ezita si daca ai vreo idee nu zabovi si posteaza p'aici
Spor la vaporizat
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Lun Ian 24, 2011 1:36 am

Va multumesc pentru indicatii, sunt cu adevarat folositoare.
Am incercat o analogica (mai mult de curiozitate) dar mi s-a parut ca dracu, ma mir cum bagam eu zilnic vreo 30 de dracii din alea fara probleme. Oricum, tin mereu un pachet la mine macar din motive psihologice (ceva de genul: am tigari).
Am tendinta de a incarca prea tare cartusul, si am terminat unul deja (de fapt l-am incarcat prost, in loc sa bag acul un pic l-am bagat prea mult si a curs in sticluta pe la gaura de la filet). Am simtit cum e cu mirosul de ars, si cum face cand se termina.
Intrebarea cum se tine se referea la pozitia de transport, scuze, trebuia sa precizez. Adica in buzunar il tineti orizontal pe cat posibil sau nu conteaza?
Mai am o intrebare foarte importanta. V-ati ingrasat sau nu o data cu renuntarea la mahoarce?
Inca o data va multumesc celor care mi-ati raspuns, precum si celorlalti membri ai forumului care au impartasit experiente.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Ian 24, 2011 4:16 am

daca nu pui prea mult lichid in cartomizor nu se scurge p'afara prin urmare poti baga ET-ul in buzunar cum vrei tu !
Eu nu m-am ingrasat nici macar 100gr dar sunt baieti p'aici care au pus ceva Kg pe ei
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Lun Ian 24, 2011 10:30 pm

A doua zi. Am pufait la greu toata ziua (doua cartomizoare 510), si am bagat numai 3 tigari in caz de forta majora (nu mai aveam baterie la mine). Maine nu voi mai fuma analogice. Vaporizatul e suficient.
Ca impresie generala, bateria de EGO tine o gramada - cam trei cartomizoare pline minim.
Pentru moment afirm ca vaporizatul satisface 100% nevoia de a fuma. Analogicele au un gust foarte nasol.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Mar Ian 25, 2011 12:02 am

maine ai grija...sa nu m ramai fara baterie :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Mar Ian 25, 2011 12:06 am

:D Da, EGO ma tine cam o zi, o sa-l incarc seara.
O sa am trei cartomizoare pline. Cam asta ar fi reteta de succes pentru mine. Parerea mea e ca ar fi ideal pentru incepatori sa ia tocul EGO pentru a avea la ei cam tot ce le trebuie.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Mar Ian 25, 2011 12:15 am

nu e o idee rea cu tocul eGo...e destul de incapator...eu imi pun si seringa,si ace si cartomizoare si lichide si o carpitza sa sterg excesul de lichid ....
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Joi Ian 27, 2011 10:37 pm

A patra zi. Am bagat doar o tigara, pt ca am ramas fara lichid in cartuse (fumate pana la "ars"). Cu picatura nu se incarca bine, cel mai bine intra cu seringa. Analogica e din ce in ce mai rea. Are un gust de catran extrem de greu de suportat. Am inceput sa vaporizez mai putin, numai din cand in cand, dar oricum, mai mult decat fumam inainte analogice.
Toti cunoscutii / colegii ma intreaba ce e cu tigarile electronice / cum e / de unde / cat / pot sa trag un fum (sens in care am la mine mereu un pachet de servetele umede dezinfectante). Am fost intrebat chiar la semafor de ET de persoane din trafic care m-au vazut ce pipam. Daca ar exista un pic de reclama si posibilitatea de a incerca sau de a te informa cred ca firmele de tigari analogice s-ar putea inchide.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde robertyno » Sâm Ian 29, 2011 2:25 pm

valioglu scrie:A patra zi. Am bagat doar o tigara, pt ca am ramas fara lichid in cartuse (fumate pana la "ars"). Cu picatura nu se incarca bine, cel mai bine intra cu seringa. Analogica e din ce in ce mai rea. Are un gust de catran extrem de greu de suportat. Am inceput sa vaporizez mai putin, numai din cand in cand, dar oricum, mai mult decat fumam inainte analogice.
Toti cunoscutii / colegii ma intreaba ce e cu tigarile electronice / cum e / de unde / cat / pot sa trag un fum (sens in care am la mine mereu un pachet de servetele umede dezinfectante). Am fost intrebat chiar la semafor de ET de persoane din trafic care m-au vazut ce pipam. Daca ar exista un pic de reclama si posibilitatea de a incerca sau de a te informa cred ca firmele de tigari analogice s-ar putea inchide.

Ai mare dreptate. De 2 luni fumez et si am convins pana acum vreo 14 colegi sa isi cumpere et. Eu nu am mai incercat analoage dar nici nu simt nevoia.Nu am incercat cartomizoare pana acum dar o sa cumpar si eu vreo 5 ca m-ati facut foarte curioasa.
robertyno

Mesajde valioglu » Sâm Ian 29, 2011 5:29 pm

Pentru Robertyno: Eu nu am fumat cu atomizor (doar cartomizor), dar cred ca nu e mare diferenta.
Vineri - a cincea zi am teminat pachetul de tigari inceput luni (daca nu vaporizam in timpul asta, pachetul de analogice era deja istorie inca de luni seara), terminand si ultimele trei tigari - din nou bateria s-a terminat prematur, cred ca e timpul pentru inca una (cea de-a doua din kitul initial fiind rechizitionata de sotie). Cea mai mare parte a analogicelor mi-au fost luate de colegi, iar in ultima zi se scuturasera atat de tare incat jumatate din lungimea lor era fara tutun. Analogicele au un gust (ca aroma nu ii mai pot spune) groaznic.
Azi (sambata) sigur va fi prima zi din ultimii 15 ani fara tigara (sunt pregatit si cu baterie si cu rezerve de orice natura). Repet, nu am avut intentia de a ma lasa, nici macar de a le reduce, imi placea sa fumez (gest, senzatie, aroma, efect calmant, etc.), am descoperit ET-urile complet fortuit. Daca nu le lua sotia nici prin cap nu-mi trecea sa ma interesez de asa ceva.

Efecte secundare:
Negative
1. Scade importanta fumatului in grup (ceva de genul "hai la o tigara"), deci socializarea sufera partial;
2. Fumez (aburesc) mai mult (dar se pare ca aceasta problema se diminueaza progresiv);
3. E-lichidele parca isi pierd aroma catre seara, probabil am cam multa nicotina in sange;
4. Unii se uita la tine ca "curca in creci", nu prea inteleg de unde scoti fum din obiectul ala de plastic care pare un pix / stilou;
5. Zilnic caut lichide si recenzii, vreau sa imbunatatesc sistemul, cred ca ma paste un EGO - T (macar atomizor si cartuse) si e-lichid cu extra tarie;
6. Incep sa nu mai suport fumul de la analogice sau mirosul unei scrumiere fie ea si goala (voi spala scrumiera din masina, desi e relativ curata parca miroase un pic).
7. Ca si Pavlov (care s-a mai dus o vreme sa dea de mancare la caine dupa ce patrupedul a murit), cand fumez am tendinta sa caut scrumiera si bricheta (devenita cam inutila, dar fiind un Zippo o voi pastra ca amintire).

Pozitive
1. Incepand cu cafeaua si terminand cu orice aliment solid, totul are alt gust (nu mai rau sau mai bun, dar mai mult gust si parca mai variat);
2. Respiratie mult mai usoara la efort si ma simt mai vioi in general.
3. Dimineata pisica nu si-a mai facut nevoile in gura mea (nu stiu unde s-a dus sa se usureze, dar eu sigur am un gust placut / normal in gura - nu ca inainte).
4. Pot fuma unde vreau - azi am bagat 2-3 fumuri intr-un magazin.
5. Ce am colectat cu greu in plamani in 15 ani de fumator vrea sa ma paraseasca, trebuie sa vizitez mai frecvent locul unde merge regele fara suita pentru a elimina ceea ce am in plamani.
6. Toata lumea ma cauta sa vada noua achizitie (are si un aspect negativ, unii vor sa o foloseasca).
7. Chiar cred ca e mai sanatos, chiar ma simt mai bine.

Am incercat in limita timpului sa rezum impresiile mele din prima saptamana de vaporizator, poate noii adepti vor regasi macar partial aspecte de interes. :D

Am si o intrebare foarte importanta, al carei raspuns nu l-am regasit pe nicaieri.
Cat tine un atomizator de la un EGO - T. Mai mult sau mai putin ca un atomizator normal? Poate fi revigorat cu apa fierbinte si de cate ori? :D

P.S.: Mi-am luat pentru kit (ca si la fumatul pipei, pregatirea si bibilirea hardware-ului are rolul sau la vaporizat) o gentuta (mai degraba penar sau etui) foarte utila, conceputa pentru aparate GPS (cu prindere la curea, dimensiuni suficient de reduse). Incape totul perfect, compartimentarea e foarte buna.
Scuze pentru lungimea postului, tin sa va inmpartasesc cat mai mult deoarece apreciez mult forumul.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde cgigi » Sâm Ian 29, 2011 6:44 pm

forumul asta ne-a ajutat pe toti si ne va ajuta in continuare f. mult ,cu ocazia asta poate devenim si noi mai buni ca tare ne-am indepartat unii de alti din cauza situatiei a acestei tari.am mai oservat un lucru foarte bun si anume comunicam mult mai bine si cu oamenii de peste granita indiferent de natie ceea ce este un lucru f. bun.eu personal ma simt foarte bine cand citesc forumul si conversam intre noi.
spor la abureala
Imagine
cgigi
Reseller neinregistrat

Mesajde iepurasii_visinii » Sâm Ian 29, 2011 7:37 pm

Cam ce ai trait tu in ultimele zile cred ca fiecare a trait la randul lui astfel de experiente !
Eu am prieteni care fumeaza inca analoage la greu...si atunci cand mergem in vreo carciumioara nu-i deranjeaza nici pe ei ca eu vaporizez nici pe mine k ei fumeaza
spor la vaporizat !
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde maddoc » Sâm Ian 29, 2011 7:50 pm

valioglu scrie:Am si o intrebare foarte importanta, al carei raspuns nu l-am regasit pe nicaieri.
Cat tine un atomizator de la un EGO - T. Mai mult sau mai putin ca un atomizator normal? Poate fi revigorat cu apa fierbinte si de cate ori? :D

Cred ca se impune crearea unor subiecte separate pe componente unde poate spune fiecare experienta lui cu acea componenta. Asa se vor regasi mai usor informatiile si chiar face o statistica.
Poate asa vor adauga si utilizatorii mai putin activi cate un mesaj scurt si la obiect pe care sunt convins ca il vom aprecia cu totii.
Imagine
Nu mai fumez din 25 aprilie 2009... :D
Testeaza peste 1400 produse in showroom-ul Vapers
maddoc
Reseller

Mesajde logical_alternative » Dum Ian 30, 2011 6:08 am

Am si eu cam 2 luni si ceva de et.

Dupa prima zi de et nu am mai simtit nevoia de analoage (1,5 - 2 pachete blestemate pe zi).
Cred ca principalul factor din cauza caruia nu mai recidivezi cu analoage cand treci la et, paradoxal, consta in eliminarea rutinei zilnice de a te duce sa cumperi tigari de la magazin.
Al doilea factor cred ca este pastrarea gestului social.

De bani si sanatate nu vorbesc deoarece stim bine ca in sinea noastra de fosti fumatori inraiti aceste argumente nu conteaza. Nu te lasi de analoage decat in urmatoarele situatii:
1. esti de o zgarcenie infioratoare
2. iti zice doctorul ca o sa crapi daca mai fumezi (aici cam 50% probabilitate)
3. nu ai fost fumator adevarat (se coreleaza cu punctul 1)

In fine, eu am avut noroc cu forumul, care m-a facut curios. M-am documentat mult.

Pentru incepatorii hotarati sa treaca la e-cig, iata parerile mele, subiective desigur:
a) achizitionati tigari "din 2 piese" (baterie+cartomizor); sariti peste tigarile "din 3 piese" - riscul este foarte mare sa fiti nemultumiti - le puteti incerca mai tarziu
b) modelul kr808d-1 cu baterie automata este o buna alegere; atentie la cartomizoare - sa fie de calitate; sa aveti cel putin 3 baterii, 2 incarcatoare (2xUSB+2xadaptor retea) si cel putin 6 cartomizoare
c) folositi numai lichid VG la inceput; mai tarziu va puteti delecta cu numeroase combinatii de arome, tarii, mix-uri, etc.
d) dupa prima luna, achizitionati o baterie ego XL de 900 mAh, un incarcator USB "rapid" de 420 mA + adaptor de retea minim 500 mA, 3 cartomizoare ego, 3 cartomizoare de 510 si accesorii de umplere cartomizor (seringa de 5 ml cu piston de cauciuc + ac "de 18" pilit la varf daca nu gasiti unul de-a-gata-pilit, adica neascutit)
e)dupa a doua luna mai achizitionati o baterie ego normala, de 650 mAh + incarcator USB + adaptor de retea + 3 cartomizoare ego + 3 cartomizoare de 510

Dupa cel putin 2 luni, e-he, puteti sa experimentati; deja a devenit un hobby placut

P.S. am pus ghilimele pentru incarcatorul USB de 420 mA deoarece timpul de incarcare pentru bateria ego XL este de 8 ore - 8 ore jumate (totusi avantajele ulterioare merita - tine o zi); vad ca nimeni nu prea recunoaste acest timp de incarcare; la vanzare nu se specifica timpul de incarcare, dandu-se ca exempu ce repede se incarca o baterie ego de ... 650 mAh... dar sa trecem peste aceasta mica viclenie de marketing - una peste alta e o baterie buna.

Cu respect
Imagine
logical_alternative
Vaper

Mesajde mautzumic » Lun Ian 31, 2011 8:27 pm

maddoc scrie:Cred ca se impune crearea unor subiecte separate pe componente unde poate spune fiecare experienta lui cu acea componenta. Asa se vor regasi mai usor informatiile si chiar face o statistica.
Poate asa vor adauga si utilizatorii mai putin activi cate un mesaj scurt si la obiect pe care sunt convins ca il vom aprecia cu totii.

Ne faci sa ne simtim cu musca pe caciula :oops: maddoc, dar,
Majoritatea chestiilor care meritau spuse s-au cam spus si nimeni n-are ce face cu informatii redundante (poate doar statistici - asta ar fi chiar interesant)
Parerile fiecaruia sunt subiective si mai ales cand e vorba de gusturi nu prea se potrivesc cu ale altuia.
Cel mai bine poate face comparatii cel care le-a incercat pe toate :D ca de aia si este "doc".
Si mai e si chestiunea de timing gen: ce rost are sa mai postez la o discutie de-acum o luna?
La subiectele pe componente problema e ca sunt atatea componente ca nu stiu cum s-ar putea organiza.
Promit sa postez daca reusesti. Da' eu am pretiosul (care bate tot) (YES) asa ca n-am prea mai umblat prin balarii dupa alte chestii. Adica a fost epoca ante pretiosul si apoi post pretiosul.
mautzumic
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Lun Ian 31, 2011 10:39 pm

Scuze Maddoc, ai dreptate, sunt topicuri separate despre fiecare dintre piesele hardware, promit sa nu mai gresesc si sa postez numai acolo. Inteleg si ratiunea - vor fi greu de regasit de cei interesati aspectele in cauza daca sunt raspandite peste tot, e normal sa fie ordine pe forum, e destul de bine organizat.
Deci de trei zile nu am mai pus botul pe analogice. Nici nu simt vreo necesitate, dar pe deasupra am si senzatia ca put ca naiba (tigarile normale - acum nu imi mai par asa normale). Deja am spalat scrumiera din masina dar fumul incepe sa ma deranjeze tot mai fecvent. Inca o data spun, nu aveam in intentie sa ma las de fumat, pur si simplu vaporizatul imi place mai mult.
Sunt convins ca aproape toata lumea a trecut prin aceleasi senzatii. Oricum, am o problema, uneori imi amortesc papilele gustative, mai ales in partea din fata a gurii, nu mai simt nici un fel de aroma sau ceva asemanator cand fumez (cu alimentele sau bauturile nu am problema asta, adica le simt normal, chiar in momentele cand fumul nu are nici o noima). Poate nu o fi lichidul de calitate, sau poate pipez prea mult si nu sunt obisnuit sau poate o fi de la nicotina.
Hardware-ul achizitionat de la RADU pare de calitate, cartomizoarele rezista eroic, bateriile au durata de viata impresionanta si finisajele rezista si ele. Am luat pe langa incarcatorul USB oferit in KIT inca unul, dar nu am fost inspirat, trebuia sa iau unul rapid.
logical_alternative are perfecta dreptate, cartomizoarele ofera satisfactie deplina unui incepator (am si doua petarde cu cartuse, sunt o pacoste). De asemenea sunt de acord cu mentiunile celelalte, cu exceptia ca celor care aveti acces permanent la un calculator va recomand baterie pass-through USB.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Mar Feb 01, 2011 12:31 am

daca nu ma insel baterie pass-through USB pot fi folosite si in masina !
Cat despre papilele gustative....cand patesc asa ma apuc de vaporizat cateva zile (vreo 2-3) lichid fara aroma
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Sâm Feb 05, 2011 7:21 pm

Impresii dupa doua saptamani de ET. Nu am fumat in acest timp mai mult de 10-12 analogice, dar nici nu simt nevoia de a pipa jeguri din alea. De fapt am fumat tigari mai mult in cazuri de forta majora - lipsa baterie sau lichid, nu ca ET nu ar fi vreun inlocuitor suficient.
Am detectat doua inconveniente al ET actuale. Primul se datoreaza inexistentei vreunui gust sau arome la un moment dat, mai ales seara, al vaporilor. A doua problema e cu bateria, practic cred ca nu era mare lucru sa puna un indicator al starii de incarcare (sa clipeasca butonul cumva sau un indicator electronic). Adica daca ai una singura la tine si nu e passtrough si nu ai cablu sau priza ramai brusc in pana.
Asta chiar e enervant. Adica nu tin sa fumez analogice, nici macar nu simt nevoia, dar daca raman fara baterie e nasol. Trebuie sa bag din celelalte si au inceput sa nu-mi mai placa deloc.
Concluzie, baterie passtrough cu cablu (sau baterie de rezerva), sticluta de lichid si cartomizorul de rezerva sunt obligatorii.
valioglu
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"