Preferam ca in lungimea suplimentara fata de un EGO pass-through sa fie integrat un indicator al nivelului de incarcare. Pentru mine bateria ideala e de cel putin 650mAh cu pass-through si cu nivel de incarcare. Ma mir ca virgula chinezii care au tendinta de a pune o mie de facilitati inutile sau utile intr-un device nu au gandit ei ceva de genul asta. Am vazut ceva de genul asta la o copie (cred) de Riva , dar ca sa afli nivelul de incarcare trebuia sa scoti atomizorul si sa apesi butonul (implementare slabuta, nu as face schimbul). Dar topicul nu este despre baterii, scuze inca o data Maddoc.
Ce ma fac insa cu gustul care dispare. A gasit cineva vreo metoda ca la somelieri de restartare a acestui sistem blocat. Mentolul ajuta?
Mai vroiam sa spun ceva pentru membri incepatori sau cei care au vreun gand sa se apuce de ET si consulta forumul pentru ajutor, opinii, experiente personale. La ora asta, din ce am constatat, fumatul electronic
este cel putin la fel de satisfacator din punct de vedere al senzatiei, gestului si dependintei de nicotina ca si fumatul clasic. Avantajele majore sunt:
- aroma net superioara, cu posibilitati de combinare infinite
- sumele alocate, astfel la fumatul clasic intreaga mea familie formata din trei pufaitori activi si un fumator pasiv (cunoscut generic sub denumirea de alarma cu dinti sau Canis lupus familiaris) ardea apoximativ 80 de milioane de lei vechi anual (wow, puteam sa-i beau

).
- in cele din urma dar nu la final starea de sanatate evident mai buna.
- era sa uit, poti sa fumezi oriunde, dar mai ales aproape ORICAT (incredibil)
Nu fac reclama, sunt doar placut impresionat.