Prima zi

Re: Prima zi

Mesajde iepurasii_visinii » Sâm Feb 05, 2011 7:44 pm

sau o baterie eGo-T 1000mA :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde rider » Sâm Feb 05, 2011 8:02 pm

Corect, dar tb manevrata cu grija sa nu-ti cada pe picior ca s-ar putea sa ai o problema :D

Chestia care mi-a iesit dupa ce am pus pe ea un atomizor eGo seamana mai degraba cu o cubaneza decat cu o tigara.Dar si merge in conformitate cu marimea:)
Imagine
rider
Vaper Veteran

Mesajde Darth Vader » Sâm Feb 05, 2011 9:22 pm

Este singurul dezavantaj al ET, este indicat să ai trusa cu accesorii aproape de tine. Analoage găseşti în orice bar sau cârciumă, dar cu ET-urile poţi rămâne în pom. :)
Ultima oară modificat de Darth Vader pe Sâm Feb 05, 2011 9:30 pm, modificat 1 dată în total.
Darth Vader
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Sâm Feb 05, 2011 9:24 pm

marimea conteaza :D
totusi ma bucur de alegerea facuta....e exact ce-mi trebuie pt o zi intreaga
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Dum Feb 06, 2011 12:20 am

Preferam ca in lungimea suplimentara fata de un EGO pass-through sa fie integrat un indicator al nivelului de incarcare. Pentru mine bateria ideala e de cel putin 650mAh cu pass-through si cu nivel de incarcare. Ma mir ca virgula chinezii care au tendinta de a pune o mie de facilitati inutile sau utile intr-un device nu au gandit ei ceva de genul asta. Am vazut ceva de genul asta la o copie (cred) de Riva , dar ca sa afli nivelul de incarcare trebuia sa scoti atomizorul si sa apesi butonul (implementare slabuta, nu as face schimbul). Dar topicul nu este despre baterii, scuze inca o data Maddoc.
Ce ma fac insa cu gustul care dispare. A gasit cineva vreo metoda ca la somelieri de restartare a acestui sistem blocat. Mentolul ajuta?
Mai vroiam sa spun ceva pentru membri incepatori sau cei care au vreun gand sa se apuce de ET si consulta forumul pentru ajutor, opinii, experiente personale. La ora asta, din ce am constatat, fumatul electronic este cel putin la fel de satisfacator din punct de vedere al senzatiei, gestului si dependintei de nicotina ca si fumatul clasic. Avantajele majore sunt:
- aroma net superioara, cu posibilitati de combinare infinite
- sumele alocate, astfel la fumatul clasic intreaga mea familie formata din trei pufaitori activi si un fumator pasiv (cunoscut generic sub denumirea de alarma cu dinti sau Canis lupus familiaris) ardea apoximativ 80 de milioane de lei vechi anual (wow, puteam sa-i beau :D ).
- in cele din urma dar nu la final starea de sanatate evident mai buna.
- era sa uit, poti sa fumezi oriunde, dar mai ales aproape ORICAT (incredibil)
Nu fac reclama, sunt doar placut impresionat.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde rider » Dum Feb 06, 2011 12:39 am

valioglu scrie: A gasit cineva vreo metoda ca la somelieri de restartare a acestui sistem blocat. Mentolul ajuta?

Te poate ajuta mentolul, cafeaua sau alte arome puternice (pepene galben, mere verzi, etc) dar "servite" neamestecate cu altceva, am impresia ca este mult mai simplu pentru papilele gustative sa identifice aromele clasice, cunoscute (ca de ex DK-Tab, Ruyan, samd, sigur nu le-am gasit in alte parti decat in lichid)
Sau cel mai simplu si mai cinstit, baga lichid neutru, PG sau VG, ce suporti si iti place, pana cand revii la normal.Poate sa dureze cateva ore sau o zi-doua, depinde de organismul fiecaruia.
Sa stii ca VG-ul curat chiar nu e rau deloc, usor dulceag, abur ca la balamuc, e ca si cand iti faci o recalibrare a gustului, eu vapez mult asa cand modez ceva de ex, ca sa nu fac teste pe lichid preparat.
Imagine
rider
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Dum Feb 06, 2011 12:45 am

Multam tare. La urmatoarea comanda o sa iau VG clasic si ceva (adica multe) flacoane mai mici cu arome.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde raducanmihai » Dum Feb 06, 2011 12:59 am

Eu alternez 2 arome (acum am Camel si Marlboro),adica un cartus de un fel si unul de celalalt fel.Am observat ca ajuta in situatia asta si mereu le simt gustul.
raducanmihai
Vaper

Mesajde rider » Dum Feb 06, 2011 1:54 am

valioglu scrie:Multam tare. La urmatoarea comanda o sa iau VG clasic si ceva (adica multe) flacoane mai mici cu arome.

Daca te apuci de mixat si te prinde, o sa mai ai nevoie de cateva chestii (sau cel putin astea le mai folosesc eu in plus, poate te ajuta si pe tine).

1.Sticlute goale in care sa faci esentele noi - de pe shop.

2.Seringi incepand de la 1ml (cele de diabetici, in care poti mixa cu precizie esentele), 2 ml si 5 ml (ultimele sunt pentru cantitatile mari de baze, cu sau fara nicotina).

3.Un suport in care sa tii seringa verticala cand lucrezi cu sticlutele, eu folosesc unul dintr-un kit de reincarcare cartuse imprimanta.Am rupt plasticul de la un ac de seringa pe care l-am infundat si il folosesc pe post de dop,mai exact il bag in suport, bag seringa in el, pun cantitatile necesare de lichide, inchid cu degetul mare partea de sus a seringii, o scot afara din suport si dau drumul la lichid in sticluta.

4.Un calculator de lichide (este unul facut de Maddoc si inca o gramada pe net) in care sa-ti pastrezi retetele si evolutia lor.

Bafta!

Edit: poate s-ar impune un post nou cu subiectul asta undeva la lichide home made, mi-e mi-a luat ceva vreme pana mi-am facut acest necesar, de seringile la 1 ml nici nu am stiut ca exista, noroc ca mi-a zis o farmacista de ele pe cand cautam pipete gradate si m-a intrebat oare la ce am nevoie de asa ceva.
Imagine
rider
Vaper Veteran

Mesajde valioglu » Dum Feb 06, 2011 7:56 pm

Multumesc rider, Eu sunt doar un incepator dar am sa retin sfaturile tale si ma apuc curand de mixaje. Problema e ca nu gasesc glicerina pura nici la farmacii, iar esente de arome penru moment nu prea stiu de unde sa aprovizionez, nici Radu nu mai vinde pentru moment.
Dar nu vreau sa fiu off topic din nou, cred ca discutia asta o sa o abordez pe topicul software.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde vali74 » Dum Feb 06, 2011 11:06 pm

ai PM
Imagine
vali74
Vaper

Mesajde Carina26 » Mie Iul 13, 2011 5:03 pm

Sincer, nu stiu pe ce sistem se gasesc aceste tigari electronica, dar cert e ca mentin dependenta, deci ceea ce inseamna ca se leaga de ceva care provoaca anomalii organismului nostru. Toate dependentele dauneaza...
Carina26

Mesajde paul_damian » Mie Iul 13, 2011 6:00 pm

Carina26 scrie:Sincer, nu stiu pe ce sistem se gasesc aceste tigari electronica, dar cert e ca mentin dependenta

Nu prea inteleg care este nedumerirea ta, Carina, sau ce incerci sa spui. Fii te rog un pic mai explicita.

Daca te referi strict la dependenta, aceasta e data de nicotina, vorba aia, "singura componenta din tigara clasica care nu provoaca cancer dar provoaca dependenta" ;) .

Pentru alte lamuriri, atat cat stim si noi, iti stam la dispozitie, dar fii mai... lecturabila :D
paul_damian
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Mie Iul 13, 2011 8:27 pm

dependenta ...hm....te rog nu te supara pe mine dar acum pot sta fara ET chiar si o zi intreaga fara probleme....pe vremea cand foloseam dracoseniile abia rezistam o ora sau chiar mai putin !
Eu nu am vrut sa renunt la obicei, am vrut doar sa fumez/vaporizez ceva cu un miros mai plcut,ceva mai putin daunator pt mine si cei din jur , ceva mai comod de folosit
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde Flenegan » Vin Iul 15, 2011 2:00 pm

hehe ... am fost ieri la peste de la 6 seara pana azi la 3 dimineata. Mi-am uitat lichidele la birou si cartusul era gol. :o
Deci timp de 9 ore am prestat activitate care consuma tigari ca naiba. ( cam 1pachet pe 12 ore )

Eu nici ET nu am avut. Iata dependenta. :)

E adevarat ca din cand in cand, sunt momente cand exclam : "moama, ce buunaa eeeee!"; pentru ca asa este. Cateodata, unele reprize de vapat par divine. :)

Fir intins noilor vaperi!
Flenegan
Vaper

Mesajde jaguarxkr » Vin Sep 09, 2011 1:16 am

intotdeauna prima zi ti se pare ciudata experienta dar faptul ca e ceva nou te determina sa continui
jaguarxkr
Reseller

Anterior

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"