Sunt koala, bucurestean, 44 ani, posesor de nevasta si copil... mai tin pe langa casa un motan birmanezo-persan si o pereche de Hypselecara temporalis (pesti de Amazon, tinuti intr-un acvariu de peste o juma' de tona). Conduc zilnic un Nissan Patrol, un monstru de peste 3 tone, modificat si preparat pentru offroad.
- am inceput sa fumez pe la 17-18 ani (Carpati, Bucegi, Dacia, Snagov).
- am fumat vreme de 17 ani... toate marcile de tigari.
- m-am lasat de fumat, inainte de nasterea copilului... brusc, fara regrete si fara ezitari... ajunsesem la 2 pachete de LuckyStrike (rosu)/zi.
- vreme de 9 ani nu m-am atins de tigara.
- anul trecut m-am reapucat de fumat... a inceput ca un moft "de vacanta", cu tigarete de foi la sprituri...
- incet-incet, am ajuns iarasi la 2 pachete de tigari/zi (Dunhill negru).
Prin luna mai, impreuna cu un coleg de serviciu care suferea ca si mine de "prea mult tigari trase in plamani", am hotarat ca ar fi bine sa incercam si metode "neortodoxe"
- Am inceput cu un kit Intelli-Cig, tigari care nu ne-au oferit mari satisfactii: abur putin, mobilitate scazuta datorata bateriilor mici, cartuse scumpe, etc... totusi, am vazut ca senzatiile obtinute pot fi rezonabil de placute, asa ca am inceput sa studiem "piata".
- Amicul meu a cumparat, pentru amandoi, cate un kit care "promitea" sa fie ceea ce doream noi: baterie de 650 mAh, model Joye EgoT, cu cartomizor F1... am luat lichide (Dekang) si am inceput sa experimentam... era mai bine, mult mai bine.
- Pana in august ne-am "incropit" cu produse cumparate on-line, precum si din mici puncte de desfacere amplasate prin marile supermarket-uri... intre timp am mai "corupt" inca un coleg, asa ca acum suntem priviti la serviciu ca Cei 3 Magi de la Rasarit
Lucram in apropiere de piata Romana, asa ca magazinul Vapers "ne-a venit manusa"... la fiecare cateva zile suntem acolo si incercam de toate.
Mi-am mai luat o baterie pass-trough de 1000 mAh si am testat:
- cartomizoarele Kanger dual-coil,
- cartomizoarele 510 dual-coil LR XL
- cartomizoarele 510 dual-coil Jumbo
Acum, sunt la faza de "egoT tank" - modelul LR cilindric.
Idealul, in ceea ce ma priveste pe mine, este un sistem "mare" si rezistent... care sa-mi permita o zi inteaga de pufaiala, fara probleme. Sunt genul care "consuma" 5-6 cartuse egoT cilindrice/zi.
Stiu ca am scris mult, nu va chinuit sa cititi totul!