Justin log

Justin log

Mesajde Justin » Mie Iul 27, 2011 4:26 pm

Bun bun bun!

Acum vreo lună și ceva am trecut pe fumat electric. Nu pentru a mă lăsa ci pentru a minimiza puțin costurile acestui „sport” și, bineînțeles, pentru varietatea de arome și posibilitatea de a fuma în orice incintă.

Am vrut inițiat un kit eGo-T de la Joye dar m-am pricopsit cu chinezării KGO:
2 baterii de 1100mAh ce țin încărcate vreo 3 zile de pufăială.
2 atomizoare tip 501
5 cartușe reîncărcabile
10 ml de lichid Dekang, cică!

Am tras din ele cam 1 lună, cu 2-3 alimentări de cartuș pe zi. Atomizoarele încă merg, dar am mai dat comandă de câte ceva iar la arsenal se adaugă:
1 atomizor eGo-T + 1 cartuș, de data asta originale
30 ml lichid Camel

Din fericire, atomizorul eGo-T se potrivește cu bateria KGO.
Prin scurta comparație făcută, nu mi se pare mare diferență între cele două atomizoare, 501 și eGo-T, doar cartușul e ceva mai încăpător la cel din urmă.

Între timp am încercat și un Clearomizer CE2 XL care într-adevăr face diferența, aromă puternică, aburi cât cuprinde.

Cam atât pentru primul post din jurnalul meu de e-fumător. Numai bine!
Justin
Vaper

Re: Justin log

Mesajde iepurasii_visinii » Mie Iul 27, 2011 5:08 pm

esti abia la inceput
sper sa gasesti noi produse care sa te satisfaca
vapori densi si aromati ;)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde Justin » Sâm Aug 06, 2011 8:13 pm

Mare problemă mare.
După cum am zis, mi-am luat atomizor și cartuș eGo-T.
Pus pe baterie, încărcat cartuș, testat. Totul ok până am plecat hai-hui pe munte când au început să apară problemele, mai exact, scurgeri abundente de lichid pe la filetul dinspre baterie. Chiar și cu cartușul umplut până la jumătate. De la „tras” nu e, pentru că atunci când stau locului merge perfect, pe teren e jale. Cu 510 nu am pățit așa ceva.

Să nu mai zic că mănâncă lichid ca nebunul (15ml în ~7 zile), față de 510 (10ml în ~14 zile). Mă gândesc să trec pe Clearomizer CE2 XL deși nu știu cât sunt de fiabile.

Numai bine, și aștept păreri.
Justin
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Sâm Aug 06, 2011 10:19 pm

eu ma impac mai bine cu 510-T Lr decat cu eGo-T ,nu am avut nici macar o picarura de scurgeri cu 510-T
poti incerca si cartomizoarele dual coil sau Kanger (daca nu umplii in exces nu ai probleme cu scurgerile )
succes
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Dum Aug 07, 2011 10:19 am

Justin scrie:........... Mă gândesc să trec pe Clearomizer CE2 XL deși nu știu cât sunt de fiabile.

Numai bine, și aștept păreri.

Doar folosind mai multe atty-uri iti dai seama care ti se potriveste.

Aburi densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde scientist » Mie Aug 10, 2011 1:28 am

Scapi de toate problemele cu un atty model Tank de la Mark. Treci direct la urmatorul nivel. Nu te crampona de pret. Merita mai mult. Crede-ma.
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde Justin » Sâm Aug 20, 2011 3:50 pm

Bun, să continuăm jurnalul.

În ultimul episod aveam ceva probleme cu sistemul eGo-T care se pare că după o curățare atentă a devenit mai ok, nu mai curge.
Între timp am mai intrat în posesia unul clearomizer și a unui e-lichid Dakang VG cu Tutti Frutti care este cam dulce și are un gust de gumă de mestecat, ca aia de când eram copil.
Clearomizer-ul e foarte ok, îmi place cum se comportă, nu curge, TH, abur, o veselie.

De la tehnic trecem la chimic.
Am amestecat Tutti Frutti VG (low) cu Camal PG (high), ambele Dekang, și a ieșit o minunăție nici prea dulce nici prea tare.
Am mai combinat și Camal (PG), Duhnill (VG) și Tutti Frutii (VG) (cam 50%-25%-25%), a ieșit destul de interesant.

Abia aștept să încerc lichidele de la Flavour Art, am înțeles că-s cele mai apropiate de aroma originală.

Spor la aburit!
Justin
Vaper

Mesajde valentines » Sâm Aug 20, 2011 7:26 pm

Nici eu nu prea ma impac bine cu atomizoarele Ego din cauza consumului foarte mare de lichid. Si asta nu din cauza zgirceniei ci din cauza nicotinei.
Mai mult lichid papat = mai multa nicotina asimilata. Si cum eu vreau sa tind spre nicotina zero si poate sa ma las de tot si de sportul asta, nu prea se potriveste cu socoteala mea.
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde Justin » Joi Aug 25, 2011 1:47 pm

Datorită faptului că nu am știu unde în altă parte să întreb, o fac aici.
Aș dori să-mi spuneți un magazin de ET din USA, de încredere. Am pe cineva acolo și ar dori să treacă pe vapat.
Justin
Vaper

Mesajde roserose » Joi Aug 25, 2011 3:03 pm

Sa aleaga unul din astia as zice : http://www.e-cigarette-forum.com/forum/suppliers.html
Forumul acela are peste 70000 de utilizatori. Probabilitatea sa afli daca ceva nu e in ordine e destul de mare as zice.
Imagine
roserose
Vaper

Mesajde Justin » Sâm Aug 27, 2011 2:58 am

Mulțumesc, roserose! Am ales GreenHouseOne. :)

Între timp, clearomizer-ul din dotare a început să dea semne de oboseală. Gust de ars, aromă urâtă.
Mi-am luat ustensilele de tortură și m-am pus pe treabă. L-am desfăcut, i-am făcut duș și-un dryburn sănătos, după care și-a revenit. Mâine verific și pe atomizorul eGo-T dacă acest tratament va avea efectul scontat. Printre altele, am mai adăugat încă un cleromizer la arsenal, și o aromă VG de Tabacco care, sincer, nu mă prea încântă, dar sper să devină mai „aburibilă” în combinație cu altceva.

Spor!
Justin
Vaper

Mesajde Justin » Lun Sep 05, 2011 10:14 pm

Buuun, cred că ar trebui să mai scriu câte ceva în jurnalul de vaper.

Am 39,54 zile de când m-am apucat de ET. Recunosc, am mai călcat strâmb și-am mai tras câte un Kent Click sau Djarum, pentru că cele fără aromă nu le mai suport.
Am încercat diverse atomizoare și am ajuns la concluzia că pentru mine cele mai bune sunt 510, eGo-T (varianta scientist) și cleromizoarele CE2. N-am încercat încă LR-uri și aștept să primesc CE3-uri. Am învățat să curăț atomizoarele și clearomizoarele pentru a le „revergora” și pentru a le mai lungi viața.
Cele mai bune arome mi se par a fi Tabacco Classic, Camel, Cherry, RedBull, Tutti Frutti și câteva combinații între acestea.

Începe să mă pasioneze cam tare domeniul ăsta, deci nu cred c-o să mai am vreun interes pentru țigările clasice prea curând.
Justin
Vaper

Mesajde mirevaly » Lun Sep 05, 2011 11:49 pm

Justin scrie:Buuun, Începe să mă pasioneze cam tare domeniul ăsta, deci nu cred c-o să mai am vreun interes pentru țigările clasice prea curând.

Ar fi bine sa le uiti de tot. :D
Imagine
Imagine
NU MAI FUMEZ DIN 25.03.2011
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde Justin » Sâm Sep 17, 2011 1:00 am

Vineri seară, eram cu niște prieteni într-un local la masă. Toți cu analoage, eu cu electronică. Nimic ciudat până aici. Dar la un moment dat mi se termină lichidul din clearomizer. Trebuia încărcat, nu? Ei bine, scot eu seringa cu lichid din geantă, îmi suflec mânecile să nu mă pătez, și dau să-mi umplu drăcia. Toată lumea face niște ochi cât niște cepe iar colegu' de lângă mine se întoarce și zice speriat: BĂĂĂ, BĂĂĂ, CE FAAACI CU AIA? S-a liniștit după ce a văzut că bag în clearomizer și nu în altă parte. :lol:

Concluzie, trebuie să găsesc o altă metodă de a-mi umple cartușul în public, necunoscătorii când văd o seringă reacționează mai urât decât copii când îi duci la injecție.:roll:
Justin
Vaper

Mesajde valentines » Sâm Sep 17, 2011 9:57 pm

Am incarcat si eu in public si se holbau unii ciudat la mine.
La turci mi s-a intimplat sa se termine cind ma plimbam pe faleza. M-am asezat pe o banca, am scos trusa, am etalat sticlutele si seringa si nevasta mea zicea: "grabeste-te ca se uita astia ciudat la noi."
Adevarul e ca pe acolo nu s-a auzit de tigara electronica.
M-au oprit citiva sa ma intrebe "ce-i aia"
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde Justin » Mie Oct 05, 2011 11:53 pm

Să revenim cu ce m-am mai jucat și ce am mai vaporizat.

După ce am încercat și una și alta, am ajuns și eu la niște componente preferate. Aș face un top, dar nu pot, pentru că următoarele ce le voi enumera îmi sunt la fel de dragi :D .
Am lăsat în urmă atomizoarele și cartușele 510 cu vatelină, sunt bune, dar nu ceea ce-mi trebuie. Așa că au fost înlocuite cu eGo-T și unul oarecum, ci unul marca scientist, care este beton, cum se mai zice pe la noi. Alături de el s-a alăturat și un clearomizor CE2, tot marcat de scientist, ce se bate cu eGo-T în preferințele mele zilnice. Lângă cele două mai vine și un Clear Giant Cartomizer achiziționat recent de la JhonSmoke cu ocazia întâlnirii de la Moeciu. Acesta din urmă, s-a prezentat azi la mine cu o crăpătură care nu știu cum pisici portocalii am căpătat-o. Chiar și așa, funcționează încă perfect. Am încercat eu mai multe, iar singurul care mi-a rămas în minte și încă nu-l am în arsenal e un eGo-T Cilindric, dar o să vină în curând.

Cu ocazia întâlnirii de la Moeciu mi-au trecut prin mână mai multe jucării de vaporizat. ProVari, Precious, The Detonator și alte cutiuțe cu buton. Mi-au plăcut datorită voltajului variabil și a bateriilor cu mulți amperi, în schimb, sunt cam măricele pentru gustul meu, așa că mă mulțumesc cu eGo-urile mele. Până fac rost de bani.

Abureală plăcută.
Justin
Vaper

Mesajde scientist » Joi Oct 06, 2011 7:32 pm

Nitintica rabdare si te fac eu cu-n cilindric de-or sta pisicii aia portocalii in coada!
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde johnnypetre » Joi Oct 06, 2011 8:21 pm

justin , ne-am cunoscut la moeciu , ma bucur ca iti place clearu cel gigant , cand o sa gasesc si rabdare si timp o sa adun de prin casa atomizoare arse, stricate sau aproape , infundate ,carto , punti , bridge-uri , fitile etc ce mai gasesc si le voi trimite scientistului , ca asa i-am promis, printr ele vei gasi si un gigant decedata pe motiv de dry burn exagerat (eram curios cat de mult o sa duca :D) , poti sa iei cilindrul de plastic e identic si ne zgariat, fitilul il va refolosii cu succes scientistul sunt sigur.

papa
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde Justin » Joi Oct 06, 2011 8:24 pm

@scientist, aștept cu nerăbdător cu răbdare. :D
@johnnypetre, mulțumesc, ar fi păcat să renunț la el că ne înțelegem foarte bine.
Justin
Vaper

Mesajde johnnypetre » Joi Oct 06, 2011 8:37 pm

nici nu ma asteptam la altceva din partea bestiei. eu am unul sigilat la care ma uit din cand in cand si nu imi vine sa il deschid , astept sa "stric " altceva doar doar sa ma bucur de el apoi. sunt culmea stiu. de curiozitate justin , scientistu poate sa modeze, refaca , etc un atomizor si sa il faca LR ? ca brusc as devenii curios de un tank. din nou :D
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"