Să revenim cu ce m-am mai jucat și ce am mai vaporizat.
După ce am încercat și una și alta, am ajuns și eu la niște componente preferate. Aș face un top, dar nu pot, pentru că următoarele ce le voi enumera îmi sunt la fel de dragi

.
Am lăsat în urmă atomizoarele și cartușele 510 cu vatelină, sunt bune, dar nu ceea ce-mi trebuie. Așa că au fost înlocuite cu eGo-T și unul oarecum, ci unul marca scientist, care este beton, cum se mai zice pe la noi. Alături de el s-a alăturat și un clearomizor CE2, tot marcat de scientist, ce se bate cu eGo-T în preferințele mele zilnice. Lângă cele două mai vine și un Clear Giant Cartomizer achiziționat recent de la JhonSmoke cu ocazia întâlnirii de la Moeciu. Acesta din urmă, s-a prezentat azi la mine cu o crăpătură care nu știu cum pisici portocalii am căpătat-o. Chiar și așa, funcționează încă perfect. Am încercat eu mai multe, iar singurul care mi-a rămas în minte și încă nu-l am în arsenal e un eGo-T Cilindric, dar o să vină în curând.
Cu ocazia întâlnirii de la Moeciu mi-au trecut prin mână mai multe jucării de vaporizat. ProVari, Precious, The Detonator și alte cutiuțe cu buton. Mi-au plăcut datorită voltajului variabil și a bateriilor cu mulți amperi, în schimb, sunt cam măricele pentru gustul meu, așa că mă mulțumesc cu eGo-urile mele. Până fac rost de bani.
Abureală plăcută.