Fiind primul meu post aici, vreau sa va povestesc cum am inceput eu cu vapatul. Acum 2 ani de zile, prietena mea mi-a cumparat cadou de la un coleg de munca de-al ei un kit DSE901. Tipul vapa si el pe vremea aia si isi procura marfa de la Best Ecig (tot din China).
Initial am fost extrem de entuziasmat! Lucrez in IT si va dati seama ca un gadget care ar putea inlocui tigarile mi s-a parut demential! Am inceput sa imi cumpar diverse lichide (cele cu cirese nu imi placeau asa de mult) si ajunsesem chiar sa imi fac propriile combinatii (aveam glicerina vegetala, siringi, lichide cu concentratii mari de nicotina etc.).
Din pacate "mania" m-a tinut doar 3 saptamani. Initial era fun, era interesant, dar apoi au aparut problemele: lumea se uita cam dubios la mine mereu cand vapam, lichidul cam curgea din mustiuc in atty sau imi intra in gura daca trageam prea tare etc. Asa ca am abandonat idea.
Acum 3 saptamani, unui coleg de la munca i s-a pus pata de isi cumpere tigara electronica sa o incerce si pe asta. Brusc s-au trezit in mine frumoasele amintiri de acum doi ani si am inceput sa ii povestesc tot ce citisem pe e-cigarette-forum (citisem extrem de mult pe vremea cand le vapam si eu). M-am entuziasmat asa de rau si eu si el incat dupa ce si-a cumparat el un DSE901 am inceput sa fac un research nebun despre noile modele de tigari electronice.
Cu ocazia asta am dat si de vapersforum! Mi s-a parut genial ca avem si un forum romanesc unde chiar poti sa aflii despre diversele modele vandute la noi in tara, ce pareri au utilizatorii despre lichidele accesibile noua etc. Asa ca de 3 saptamani sunt un fidel cititor al forumului (chiar daca de abia acum am postat).
Dupa ce colegul si-a cumparat DSE901, am aflat si eu de modele eGO tank. Am cautat tot ce se putea cauta despre ele si acum 10 zile mi-am luat inima in dinti si am fost sa imi cumpar si eu (nu zic de unde ca sa nu fiu banat pentru reclama). Baietii de acolo au fost super, mi-au explicat diverse, m-au lasat sa incerc ca sa vad diverse arome, TH-uri etc. Am cheltuit dintr-un foc 4 milioane pe un kit EGO-T conic de 650 mAH plus diverse lichide, dar nu imi pare deloc rau!
De atunci trag ca nebunul din eGO-ul meu
Inca nu am scappat complet de analoage. Dar am redus cu 80% in ultimele 10 zile!! In general inca simt nevoia dimineata la cafea. Am citit pe unele forumuri ca e bine dimineata sa bagi o concentratie mai mare de nicotina ca sa te saturi. O sa incerc cat de curand si asta desi cand cresc concentratia de nicotina, simt ca ma ustura in gat mai rau la fiecare fum. Dar deocamdata sunt mandru ca de la 1 pachet jumate de kent 4 pe zi am scazut la 3-5 tigari doar!
ba mai mult, sambata trecuta am facut o betie crunta la mine acasa cu amicii mei. Toti fumatori.... Eram ingrozit ca voi fuma toata noaptea numai tigari! Mare mi-a fost surpriza a doua zi cand mi-am intrebat prietena cate tigari am fumat (am baut prea mult si nu mai stiu exact ce s-a intamplat timp de 12 ore cat a tinut petrecerea
De abia astept sa termin lichidele pe care le-am luat sa incerc mai multe
Probabil o sa incep sa am intrebari si o sa apelez la cei mai experimentati decat mine sa imi rapunda