Jurnalul lui Razvan

Re: Jurnalul lui Razvan

Mesajde nicumur » Sâm Oct 29, 2011 1:20 pm

"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde Lizicat » Sâm Oct 29, 2011 1:52 pm

Din experienta mea si a celor pe care ii stiu, tabelul acela nu este valabil. Si poate fi chiar periculos pentru incepatori daca il iau drept reper pentru ca acel tabel recomnada concentratii mult prea mici si oamneii vor considera ca tigara electronica nu este buna.
Am insa si un amnedamnet: in tabel se foloseste ca unitate de masura a nivelului de nicotina mg./g. de lichid. Ceea ce este altceva decat cutuma de la noi care se exprima in mg./ml. Deci corect este ca in tabel... In concluzie, este altceva si pe mine numai m-ar incurca.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde razvanalbu » Vin Noi 11, 2011 1:32 am

Sunt de acord cu Lizicat aici. Tabelul ala e way offf :)

Eu am gasit ca se apropie cat de cat de realitate tabeul de la: http://e-cigexpress.com/blog/how-many-c ... -e-liquid/ valorile date acolo sunt pentru absorbtie de 100% (imposibil si cu tigara normala). De aceea le ceea ce zice acolo trebuie inmultit cu inversul rate de absorbtie al fiecaruia. La mine e pe undeva pe la 15-20%.

Revin zilelel viitoare cu ceva pareri despre ultimele achizitii: Joyetech VG 16 mg cu Apple, Oriental si Red Bull.
razvanalbu
Vaper

Mesajde razvanalbu » Mar Dec 06, 2011 5:41 pm

Salut,

N-am mai scris de ceva timp si multe s-au intamplat in acest timp . So it's time to catch up!

In primul rand cateva impresii despre lichidele Joyetech pe care le-am cumparat si testat in ultima perioada (pe ego-t conic LR).

Joye RY4 - imi place. E OK la gust. Cal de cursa lunga
Joye Tabac - si asta imi place. Parca mai putin aromat decat RY4, dar mare diferenta nu am sesizat.
Joye Appel - gust de mar verde necopt. Un pic intepator si acrisor. Mie personal nu mi s-a potrivit ca lichid de vapat toata ziua.
Joye RedBull - gust exact ca un Red Bull adevarat! Poate cea mai misto aroma raportat la ceva real. Problema este ca imi lasa un gust in gura dupa 4 ore de vapat numai asta ca si cand as brea 2-3 Red Bull-uri: gura devine clisoasa si are un gust dubios. Merge din cand in cand, dar nu ca all day vaping liquid.

M-am dat complet pe conice LR. Alea SR nu imi mai plac acum :) Pe de alta parte, am vazut diferente destul de mari de productie intre LR-urile conice. la unele trageam foarte usor si aveau flux mare de aer, la altul, daca il tin insurubat pe baterie pana la maxi, parca trag in gol... de abia intra aer. Sunt nevoit sa il tin putin desurubat. Ma rog, probabil e normal, da rmi-a rplacea daca cineva mai cu experienta ar putea confirma sau infirma.

Fiind curios din fire, mi-am cumparat si primul meu cartomizor: GS-312 de 3.6 ml transparent. Folosind acelasi lichid, iata care sunt parerile mele:

TH - ce e ala?! la GS312 NU exista TH deloc pe acelasi lichid, in comparatie cu egot conic LR. Am incercat cu DK tab VG de 18 si cu Joye RY4 de 16 mg VG. Aboslut nimic. De abia dupa ce am facut un amestec 50% DK Tab vg si 50% DB tab PG a inceput sa se simta ceva ceva.. dar imi usca gatul si limba si mi se pareau aiurea.

Aroma - extrem de slab fata de egot conic LR. Din cauza fluxului de aer muuuult prea mare ce patrunde prin tzeava din mijloc.

Mentenanta - Mult mai putina mentenanta la cartomizor decat la egot conic LR. In primul rand il umpli mai rar. Apoi cu 1-2 suflari pe zi, scapi de orice griji fata de egot unde trebuie sa sufli, sa speli, sa umplii cartusul etc.

Per total, mi s-a parut mai slab decat egot conic LR. Parerea mea. S-ar putea totusi ca la urmatoarea comanda sa incerc un GS312 mini (2ml) si sa imi iau si un egoT cilindric LR sa vad cum e. Daca are cineva experiente cu asa ceva si poate sa impartaseasca din pareri, as aprecia foarte mult.

Si am mai patit ceva "interesant" in ultimul timp si as avea nevoie de opinia voastra. DK TAB nu mai are acelasi gust! Prima data cand am luat de la Vapers mi se parea ca avea gust de alune parca sau nuci... acum pur si simplu nu prea are gust... sau are un gust putin dulceag si parca statut. initial am crezut ca poate este de la faptul ca era sticluta deschisa d eceva timp, dar am deschis o sticla noua de DK TAb si are acelasi gust nashpa acum. Deci clar nu e de la faptul ca am deschis sticluta cu lichid de pre amult timp. Mai mult, nici nu prea mai miroase a sosete umede (cum zice lumea). Si parca si RY4 de la Joye mi se pare ca nu mai are gust.... A mai patit cineva asa ceva? De la ce este?

ma gandesc ce s aimi aduca Moshul de Craciun.... bagati si voi niste pareri de atomizoare \ lichide \ etc. pe care le folositi voi \ vi se par cele mai bune :D Pleasseeeeeee!

Aburire placuta!
razvanalbu
Vaper

Anterior

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"