Jurnalul lui Ciuchi

Jurnalul lui Ciuchi

Mesajde Ciuchi » Sâm Ian 28, 2012 3:10 pm

In primul rand salutari tuturor membrilor acestui forum si bine v-am gasit.

Sa incep cu inceputul. Acum 4 zile ma duc cu un prieten pana la Carrefour sa-i cumpere unui alt prieten o electronica. Ajung acolo, neinteresandu-ma acest subiect, deoarece eu sunt, sau mai bine zis eram fumator "adevarat". Trag de la tipul asta un puf doua si imi spun... ia sa iau si eu una, macar noaptea cand am treaba sa nu mai bag atata tutun in mine. Imi place cat de cat... Intru pe net, incep sa ma documentez (de obicei cand ma tenteaza ceva nou ma documentez foarte bine)... aflu ca am cumparat un rahat de "facatura" de la site.ro astia. Buuun... dau de vapers.ro... vad ca au produse originale... pleaca un prieten pana la Bucuresti... ii zic sa treaca pe la magazin... ma suna de acolo si ii zic sa-mi dea un angajat deoarece eu eram in masina si nu aveam calcculator in fata... vb cu el... ii spun ca sunt nou, nu ma pricep si il rog sa ma sfatuiasca pe ceva ok... imi spune de EGO-T si kit EGO-C... ii spun ca nu ma intereseaza kit... imi comand EGO-T cu baterie de 1000mAh 2 atomizoare cartuse etc... si o aroma Dekang DK-TAB PG 18mg (intre timp tipul de acolo, spunandu-i ca am luat din carrefour de la o "taraba" niste lichide VG de 14, 16 si 18 imi spune ca Dekang face VG numai de 18... alti nervi, insa n-am apucat sa ajung la fatuca aia de acolo sa am o dicutie cu ea... mi-a zis ca sunt produse Joyetech).
Imi aduce prietenul comanda... mesteresc, montez, umplu, trag... WOW! E smecherie... parca mai buna ca analoaga. Ma incanta rau... continui cu documentarea... intru la vapers.ro din nou... ma uit si la chitul de la EGO-C... vad ca e mai nou, avertizare inainte de a se descarca bateria complet, costuri mai mici la atomizoare... parca imi place mai mult
Din acea seara, 25.01.2012 nu am mai tras nici un fum de tigare... fumator inrait de 15 ani, 1,5-2 pachete pe zi... in 15 ani n-am renuntat la tigari nici macar o secunda, nici racit, nici cu dureri de cap, nici cu usturimi in gat... n-am incercat niciodata vreo metoda sa le las deoarece stiam ca nu pot si defapt nici nu vreau... am luat initial aceasta electronica sa mai diminuez eventual daca pot din analoage, insa in niciun caz nu ma gandeam ca le las de tot.
Continui din nou pe surt... a doua zi un alt prieten o vede, ii place ii zic ca i-o dau la jumate de pret, o ia, ajung acasa, comanda pe vapers.ro pentru kitul EGO-C
Am vrut initial sa iau separat si 2 baterii de 1000 pe usb, insa m-am gandit ca daca tot am 2 acumulatori e posibil sa fac fata o zi cu ei... ii cumpar si sotiei un 501 de 280mAh cu buton, cu atomizor 501-T LR, cartuse etc.
Si acum sa revin la subiectul topicului. Cu toate ca ma repet, sunt incepator, am sesizat insa un lucru. La EGO-T cu DK-TAB PG de doua ori m-am pomenit cu lichid curs la greu pe la atomizor, in partea de jos unde se infileteaza la baterie. La EGO-C a disparut aceasta problema (cel putin pana acum n-am avut surprize). Insa, parca totusi la EGO-C acelas lichid il simt putin mai amar?! De la ce sa fie? Din ce am mai "rasfoit" pana acum pe aici, am inteles ca si aceste ET au nevoie de un fel de "rodaj"? Trebuie ceva ml pana "isi da drumul"?
Precizez ca imi place mai mult cum arata EGO-C, ma incanta cele 3 culori diferite care iti arata nivelul bateriei, forma conica, atomizoare mai ieftine, nu mai am scurgeri de lichid. Parca ar scoate si ceva mai mult abur, parca trag ceva mai usor fata de EGO-T si parca la EGO-T se produceau si un fel de galgaieli care la EGO-C au disparut. Insa am o nedumerire cu aroma... m-am obisnuit cu ea? La EGO-T o simteam altfel deoarece a fost prima data cand am folosit-o, atat aroma cat si electronica? De unde tenta de amarui? O sa incerc eventual sa pun cartusul la prietenul caruia i-am dat EGO-T-ul sa vad daca e la fel.

Si ca sa nu mai deschid alt topic mai postez aici unele nelamuriri, intrebari, iar in cazul in care considerati ca trebuie mutate, rog un admin sa ma scuze si sa-l mute unde trebuie:
1. Credeti ca trebuia sa opresc EGO-T mai bine?
2. Am luat si niste lichide VG si anume Dekang VG Usa MIX si Oriental VG... vreau sa va de VG ca: imi usuca groaznic gatul, parca sunt prea dulci si oricat as vapa imi vine sa ma infig in tigari analoage. Cum pun cartusul de PG DK-TAB s-a terminat cu astea... nu vreau sa mai vad analoage, nu-mi usuca gatul si imi place TH-ul. Sa inteleg de aici ca "mi se potriveste" mai bine PG decat VG?
3. Mi-am bagat nasul imediat si in dryburn (v-am zis ca daca mi se pune pe ceva, mi se pune Am facut toul corect, multumit ca am reusit, insa la cat timp sa fac chestia asta tinand cont ca vapez undeva la 3ml/zi?
4. Am citit pe aici ceva de schimbat fitilul si ceva plangeri de cel original de pe atomizorul pt. EGO-C. E mai bun acest Silica decat cel care este in atomizorul pt. EGO-C? Si daca da, spuneti-mi va rog, ca am vazut 2 plase pe vapers.ro cu ochiuri diferite, pe care sa o comand si eventual un link catre un tutorial care-mi arata cum schimb fitilul.
5. Ce aroma de la Joyetech se apropie de acest DK TAB sau de un tutun bun? Am luat Cigar de la ei dar tot VG

Cam atat pentru moment, sper ca nu v-am capiat cu postul meu si inca odata: NU-MI vine sa cred ca n-am pus analoaga in gura de 3 zile.

Numai bine tuturor!
Imagine
Ciuchi
Vaper

Re: Jurnalul lui Ciuchi

Mesajde Torke » Sâm Ian 28, 2012 7:01 pm

Salutare,bine ai venit printre noi.
Acum testeaza,testeaza........))
Imagine
Tot ce se spune dupa a 5-a bere se numeste scurgere de informatii!
Torke
Vaper

Mesajde pisik » Sâm Ian 28, 2012 7:53 pm

n-am incercat prea multe de la joytech dar iti recomand mab (mlb) sau french mab. e un tutun fin...mie imi place sa pun 2-3 picaturi pe un servetel si sa le miros inainte de a incarca cu ele. poti sa adulmeci imediat sau dupa ce se usuca.
alea care au fost mai nasoale le-am simtit de pe servetel...sa nu mai zic ce-a iesit in cartomizor :)

ps. si mie imi place dk-tab, deci cred ca o sa-ti placa mlb
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde karma » Sâm Ian 28, 2012 8:00 pm

Felicitari si daca tot ai facut trecerea pe electronice iti urez sa ramai pe ele si sa uiti de analoage pentru totdeauna :)
Daca te intelegi mai bine cu PG ramai cu el, bine ca le-ai testat de la inceput si te-ai lamurit. De la Joyetech Tobacco este cel mai apropiat de DK-Tab dar nu e chiar la fel.

La Ego-C prima data cedeaza fitilul din cui (se imbacseste, se mai pierde accidental la un dry-burn :) etc ), de aceea e bine sa-ti iei materialele ca sa poti confectiona unul in caz de nevoie, cauta pe forum si ai sa gasesti filmuletele postate de maddoc care arata cum sa cureti si cum sa schimbi fitilul la Ego-C
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde Ciuchi » Sâm Ian 28, 2012 8:24 pm

In primul rand va multumesc pentru primirea calduroasa :)

@pisik: parca nu le-as comanda pe ambele; caruia din ele ii dai prioritate: mlb sau french mlb?

@karma: da, am vazut si cu ocazia urmatoarei comenzi o sa iau si fitil silica + plasa. Dar ce plasa sa iau ca am vazut ca sunt doua numere. Am impresia ca una cu ochiuri mai dese si mai mici si cealalta mai mari. Sau nu are nicio importanta pt modelul EGO-C?

Si in incheiere... Din nou... De la o simpla curiozitate sa implinesc azi 4 zile de cand n-am mai pus gura pe analoaga. Pfff... Nu-mi vine sa cred. A doua mare inventie e ET-ul asta. Ca prima o consider pampersul pentru copii. :lol:
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde pisik » Sâm Ian 28, 2012 9:06 pm

pai diferenta e destul de mica. ambele sunt simple, spre tabac fin. mab e o idee mai aromat decat french mab. amandoua sunt tipic masculine ca sa zic asa dar fiind fine.. eu una (adik femeie fiind, in caz ca era vreo indoiala :)).. le fumez cu placere

prietenul meu fumeaza doar din astea 2
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde karma » Dum Ian 29, 2012 10:23 am

pai ia si de una si de alta ca nu sunt asa scumpe si vezi care te coafeaza mai bine :) (desigur sa mai fie si in stoc)... cea mai buna cred ca ar fi cea nr.0 cand o aparea in stoc
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde tronarcristian » Dum Ian 29, 2012 1:44 pm

bine ai venit printre noi si felicitari(cand mam lasat de fumat am avut acceasi reacie ca si tine nu imi venea sa cred ca pot sa ma las de dracosenii)....eu vapez doar dk-tab si nu am gasit ceva asemanator(iar cele cu aroma de tutun ce am mai incercat mi-au parut nasoale si le-am donat).ce am mai incercat(cu aroma de tutun)si a fost cat de cat ok sunt real tabs si virginia de la tw dar e doar o parere personala si bineinteles ca gusturile difera de la vaper la vaper....multa bafta in continuare
Imagine
tronarcristian
Vaper

Mesajde scientist » Dum Ian 29, 2012 2:35 pm

Ai intrat ''pe maini bune'' . Ne dadacim si sfatuim intre noi , asa ca, fiind de-al nostru, orice problema vei avea in materie de ET, cel putin pana ''prinzi la unghii'', sigur se va oferi cineva sa te ajute. In acest sens pot incepe eu cu procedeul de dry burn, dar, pentru ca e ceva mai mult de spus, prefer sa te consiliez telefonic atunci cand crezi ca va fi necesar. Pentru alegerea facuta va felicit si va salut, cu reaspect, vapand!
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde Ciuchi » Dum Ian 29, 2012 8:45 pm

scientist scrie:Ai intrat ''pe maini bune'' . Ne dadacim si sfatuim intre noi , asa ca, fiind de-al nostru, orice problema vei avea in materie de ET, cel putin pana ''prinzi la unghii'', sigur se va oferi cineva sa te ajute. In acest sens pot incepe eu cu procedeul de dry burn, dar, pentru ca e ceva mai mult de spus, prefer sa te consiliez telefonic atunci cand crezi ca va fi necesar. Pentru alegerea facuta va felicit si va salut, cu reaspect, vapand!

In primul rand va multumesc pentru amabilitatea de care dati dovada. Respect maxim pentru asemenea persoane, care inca mai exista in aceasta jungla in care traim :)
Dryburn i-am si facut deja, deoarece cum am mai spus, imi place sa ma documentez profund cand "imi intra ceva la suflet" si totodata sa experimentez. Cu fitilele am vazut ca sunt ceva probleme si d-aia v-am si postat intr-un topic de-al dvs. daca faceti si asa ceva separat. Sincerc va spun, o sa dau si eu comanda sa incerc sa le fac singur :)
Acum trec la pasul de a mai testa ceva arome si am sa incerc si Liquid Dream ca am citit numai cuvinte de lauda.
Daca sunteti draguti, as mai avea o intrebare, defapt doua: Cand trebuie impins putin fitilul in cui spre rezistenta si cand ar trebui putin tras, una din problemele atomizorului EGO-C.
Banuiesc ca-l imping putin cand simt gust de ars si il trag cand se inunda. Dar cand imi dau seama daca e inundat?

Multumiri anticipate si inca odata ma bucur ca am intrat se pare intr-o comunitate de persoane super ok ;)
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde scientist » Lun Ian 30, 2012 3:02 am

De obicei un atomizor inundat nu da gust de ars dar nici aburi. Rezolvati aceasta problema tragand din el cateva fumuri fara cartus sau scoateti pastila, suflati in ea pe partea cealalta si s-a rezolvat problema. Pentru a se inunda mai putin sau deloc am dublat priza de aer la un eGo C si fiind mai aerisit , am scapat de problema aceasta pe-un coleg de-al nostru user din Iasi. Voi posta cu poze pentru a va arata unde ce si cum trebuie intervenit. Maine. Pana atunci , cu respect, va salut, vapand.
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde Ciuchi » Lun Ian 30, 2012 4:27 pm

scientist scrie:Voi posta cu poze pentru a va arata unde ce si cum trebuie intervenit. Maine.

Astept cu mare nerabdare :)
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde theboy27 » Mar Feb 07, 2012 6:53 pm

Si eu astept..:)
theboy27

Mesajde sanitarium » Mar Feb 07, 2012 9:29 pm

s-a postat în altă parte
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde scientist » Mar Feb 07, 2012 9:32 pm

cautati la pag 37 a topicului Atomizor "a la" scientist.
scientist
Vaper Veteran

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"