Jurnal de Robert

Jurnal de Robert

Mesajde rob3rtyn0 » Lun Oct 03, 2011 3:45 am

După 2 saptamâni de vapat si renunţat complet la analoage am decis sa intru si eu in rândul "vaperilor" si sa va spun povestea mea. Acum vreo 2 sapt m-am întâlnit cu un vechi prieten din întâmplare sa zic asa. In timp ce recuperam timpul pierdut la o vorba vad ca scoate din borseta o " electronica"(baterie ego-t de 1000 si un atty ego-t cilindric) si vad ca începe sa fumeze. Ştiam de electronice mai demult dar după experienţa cu cele clasice de trageai din ele pana te dureau falcile pana iesea niscai fum nu am dat importantă. Când am văzut cantitatea de vapori expirata nu m-am putut abtine si l-am rugat sa mă lase sa incerc si eu. Tras primul "fum" si senzatia a fost super vizavi de electronicele clasice. Bineinteles l-am întrebat de unde a procurat-o si apoi când l-am întrebat de preţ deja mă gândeam la câteva sute de lei. Când am aflat preţul dat comanda imediat la Vapers si acum pot spune ca întâlnirea cu vechiul prieten a fost poate cea mai buna zii din anul asta. Deja am convins încă 3 prieteni sa renunţe la analoage si sunt in discuţii cu părinţii. Deja am 2 sapt de când nu mai fumez analoage si pot sa spun ca practic am renascut. Numai bine si vapori densi !!!
Imagine
Imagine
rob3rtyn0
Vaper

Re: Jurnal de Robert

Mesajde vickyro » Lun Oct 03, 2011 8:38 am

Felicitari! Si bun venit intre noi! Sa nu te ma intorci la analoage, indiferent de impedimentele care pot sa apara in utilizarea ET! Cu ajutorul celor de pe forum sau a prietenilor vaperi cu siguranta vei gasi ceva potrivit pentru tine. :)
Aburesc din 10.iul. 2011
Nu mai fumez din 10.iul.2011

Imagine
vickyro
Vaper

Re: Jurnal de Robert

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Oct 03, 2011 7:44 pm

ne bucuram ca ai facut pasul asta si speram sa nu te mai intorci in bratele dracoseniilor niciodata :D
mult succes cu parintii si prietenii ;)
nu uita sa-i dai o bere amicului cand implinesti un an de cand ai renuntat la analoage 8-)
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"