Evident sunt si eu un nou recrut in domeniu (5 zile).Fumez...nu mai stiu de cand...de pe la 14-15 ani, acum am 33, deci ani multi. Ca multi de aici, am vazut la altii, m-am documentat pe net (am avut noroc ca am dat rapid peste acest forum) si am trecut (si)la ET. Zic "si" pt ca nu reusesc sa rezist (cel putin momentan) tentatiei/poftei, pofta de-a dreptul pt ca imi curg efectiv balele dupa un kent lung (pt ca asta fumam, 1,5 pachete/zi, si da imi place al
Dupa cateva zile de citit pe aici am comandat un kit eGO-T, care, tot din ce am citit pe aici e depasit cu greu in performante de alte kituri (poate MOD-uri) si intradevar sunt multumit de el, inevitabil comaprandu-l cu analoagele albe si lungi. Ca si parti negative este faptul ca curge (probabil asta e boala sistemelor tank) orice i-ai face daca nu il folosesti in mediul "office". Fac munca de teren si daca il tin dupa mine in borseta, inevitabil il gasesc curs, in schimb daca il folosesc acasa, stand la birou la calculator pot sa stau mult si bine, sa il folosesc oricat de intens, sa il tin in orice pozitie si nu curge, nu stiu daca e o regula sau e doar cazul meu. In rest sunt convins ca am facut o alegere buna, de altfel deja mi-au urmat exemplul inca 3 persoane care deja au comandat si sigur mai convertesc cativa. Evident ca sunt curios sa incerc cat mai multe arome (acum fol. kent si piersica vg high) si cat mai multe piese hardware si in timp am sa o fac. In rest sper sa ma ajute sa scap de tot de analoage, pt ca, consider ca e singura metoda cu adevarate sanse de reusita in lupta contra fumatului. Va mai tin la curent cu evolutia luptelor pe front si cu ce o sa mai achizitionez.
Cum se zice pe aici "aburi densi si gustosi" sa auzim de bine.