marius_78 scrie:...... sa pot vapa aproximativ la fel cum fumam analoage la 7-8-10 beri, altfel e prea tare.
Deci se poate!
AugustBurnsRed scrie:Incearca vreo saptamana-doua sa nu mai tragi nici un fum din analoaga (la cata nicotina din e-lichid zici ca bagi...nici nu e vreun efort). Dupa astea 10-12 zile trage un fum din analoaga...Vorbim dupa...

kshkval scrie:marius_78 scrie:...... sa pot vapa aproximativ la fel cum fumam analoage la 7-8-10 beri, altfel e prea tare.
Deci se poate!
upssss...esti de-al meue o intalnire pe 2 septembrie ( vezi posturile de la intalniri bucuresti ).
colandrino scrie:AugustBurnsRed scrie:Incearca vreo saptamana-doua sa nu mai tragi nici un fum din analoaga (la cata nicotina din e-lichid zici ca bagi...nici nu e vreun efort). Dupa astea 10-12 zile trage un fum din analoaga...Vorbim dupa...
Hehe, eu am primit primul kit intro sambata dimineata si am vapat toata ziua. A doua zi am incercat o analoaga (mai aveam 2 in pachet) si n-am putut decat 3 fumuri. Acum miros un fumator de la 100 de metri. Sunt de aproape 9 luni analog free si pastrez cu mandrie ultimul pachet de Kent cu ultima tigara nefumata in el. In curand cred ca prinde mucegai.

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator