Jurnal Marius

Jurnal Marius

Mesajde executivul » Joi Aug 11, 2011 10:35 am

Sau noile 510-t de 89mm si 320mah automate. Eu am comandat de pe healthcabin.net doua bucati si un pcc pentru baterii lungi, doua 510-t normale (sr) si cartusele aferente, vreo 60$ toate. Sper sa reusesc sa convertesc persoana cu kitul asta.

Sent from my iPad using Tapatalk.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Re: Jurnal Marius

Mesajde marius_78 » Vin Aug 12, 2011 2:30 am

A sosit si kitul Smok 510 T. Ce sa zic...e ok, parca tragi mult mai usor din el sa obtii ceea ce din ego-t trebuie sa sugi ori mai cu forta ori mai indelung, dar parca pierde teren la aroma in fata ego-t, in orice caz am mult de experimentat fiind abia la inceput. Intr-adevar e bateria se 180 mah si atty sr, dar l-am luat asa ca si kit de start (are si incarcatoarele si cartuse) urmand ca pe viitor sa iau o baterie de 280 (de 320 n-am vazut pe la noi) si atty lr. Oricum merge si pe bateriile de la ego care tin fara probleme o zi si jumatate.
marius_78
Vaper

Mesajde marius_78 » Lun Aug 22, 2011 8:56 pm

Salut din nou. Revin cu noutati din activitatea de aburitor. Dupa ce o saptamana m-am chinuit cu lichide VG medium cu arome de fructe (mar, cirese si menta) care sunt mult sub nevoile mele de fumator inrait, azi a sosit noua comanda: lichide PG HIGH : DK-TAB, Turkish Blend, Usa Mix, si o Piersica (pt sotie sa taie aromele de tutun, eu le vapez ca atare) plus 2 cartomizoare 510 LR, un atty 510 LR de 1.5ohm si un atty 510 -T LR. Pot sa zic ca deja vorbim de cu totul altceva. Daca pana acum vapam incontinuu sa obtin cat de cat ceva, acum din 4-5 pufuri sunt mai mult decat satul pt o jumatate de ora cel putin (exact ca dupa o analoaga). Nu stiu care exact e responsabil pt schimbare (sculele LR sau lichidul PG) dar "ASA DA"! sunt mai tari deja decat tigarile normale. TH de iti rupe capul, aroma e acolo (tutun adevarat, nu bomboane cu ce ma incurcam pana acum) abur parca ceva mai slab (deh PG) dar asta nu e asa de grav ca si senzatia ca tragi a nemurire ca din VG-urile medium.
Tinem legatura.
Aburi densi si pe placul gatului!
marius_78
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Aug 22, 2011 9:57 pm

asa se comporta PG-ul : un plus de TH ,un minus de vapori :D
pt TH eu zic sa dai vina si pe lichid (PG! + High!) si pe atomizoare /cartomizoare (LR! ) :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde marius_78 » Lun Aug 22, 2011 10:47 pm

Dupa nici o ora de vapat (cred ca mai tare nu exista momentan, oricum e mult mai tare decat analoagele), am inceput sa le tai cu VG medium ramase dinainte, sa pot vapa aproximativ la fel cum fumam analoage la 7-8-10 beri, altfel e prea tare.
Deci se poate!
marius_78
Vaper

Mesajde kshkval » Dum Aug 28, 2011 12:27 am

marius_78 scrie:...... sa pot vapa aproximativ la fel cum fumam analoage la 7-8-10 beri, altfel e prea tare.
Deci se poate!

upssss...esti de-al meu :) e o intalnire pe 2 septembrie ( vezi posturile de la intalniri bucuresti ).
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Dum Aug 28, 2011 12:39 am

AugustBurnsRed scrie:Incearca vreo saptamana-doua sa nu mai tragi nici un fum din analoaga (la cata nicotina din e-lichid zici ca bagi...nici nu e vreun efort). Dupa astea 10-12 zile trage un fum din analoaga...Vorbim dupa...

Hehe, eu am primit primul kit intro sambata dimineata si am vapat toata ziua. A doua zi am incercat o analoaga (mai aveam 2 in pachet) si n-am putut decat 3 fumuri. Acum miros un fumator de la 100 de metri. Sunt de aproape 9 luni analog free si pastrez cu mandrie ultimul pachet de Kent cu ultima tigara nefumata in el. In curand cred ca prinde mucegai.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde marius_78 » Lun Aug 29, 2011 2:54 am

kshkval scrie:
marius_78 scrie:...... sa pot vapa aproximativ la fel cum fumam analoage la 7-8-10 beri, altfel e prea tare.
Deci se poate!

upssss...esti de-al meu :) e o intalnire pe 2 septembrie ( vezi posturile de la intalniri bucuresti ).

Sincer sa fiu imi surade ideea cu intalnirile de aburitori inca de cand am descoperit aburitul si forumul asta. Acum nu stiu sigur daca pe 2 sept o sa reusesc sa ajung ( nici nu stiu in ce zi cade si ce o sa fac in ziua aia) dar imi doresc sa ajung la o astfel de intalnire si o sa caut sa si reusesc.
Spor la aburit!
marius_78
Vaper

Mesajde marius_78 » Lun Aug 29, 2011 3:07 am

colandrino scrie:
AugustBurnsRed scrie:Incearca vreo saptamana-doua sa nu mai tragi nici un fum din analoaga (la cata nicotina din e-lichid zici ca bagi...nici nu e vreun efort). Dupa astea 10-12 zile trage un fum din analoaga...Vorbim dupa...

Hehe, eu am primit primul kit intro sambata dimineata si am vapat toata ziua. A doua zi am incercat o analoaga (mai aveam 2 in pachet) si n-am putut decat 3 fumuri. Acum miros un fumator de la 100 de metri. Sunt de aproape 9 luni analog free si pastrez cu mandrie ultimul pachet de Kent cu ultima tigara nefumata in el. In curand cred ca prinde mucegai.

Sincer te invidiez, ca pe toti cei de aici care dupa 1-2-5 zile nu au mai suportat dracoseniile. Eu unul, ori sunt altfel ori nu am nimerit reteta ET potrivita nu stiu exact, dar din cand in cand mai incerc cate o analoaga si a naibii e la fel de buna ca inainte, dupa o masa copioasa sau dupa o partida de sex. Intradevar parca mirosul lor provenind de la altii e scarbos, dar fumata de mine ...
Se pare ca totusi e nevoie si de ceva vointa sa renunti la analoage, ca la orice alta metoda de a renunta la fumat ( in mai mica masura, dar e necesara)
marius_78
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Aug 29, 2011 4:39 pm

daca ai rezista creo saptamana fara sa fumezi cred ca ai reusi sa scapi definitiv de ele
ai dreptate...e nevoie de vointa ! dar daca gasesti putina ambitie poti scapa de dracosenii definitiv
succes
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde marius_78 » Lun Aug 29, 2011 9:51 pm

Am stat vreo 4 zile fara analoage si intamplator am incercat una crezand ca o sa o arunc scarbit, dar nu a fost asa. pot sta fara analoage, doar pe ET, insa daca imi pica una in mana nu imi displace dincontra chiar e buna. eh dar scap eu definitiv de ele pana la urma, important e ca imi place sa vapez altfel nu era nici o sansa. oricum inca la inceput fiind mai am multe de incercat si pana la urma gasesc eu si combinatia (aproape) perfcta.
Spor la aburit!
marius_78
Vaper

Mesajde marius_78 » Sâm Sep 10, 2011 9:37 pm

...O luna mai tarziu...
Iata ca a trecut prima luna decand m-am apucat de vapat. O luna destul de lunga, in care balanta a inclinat de cateva ori spre analoage, dar in final a ramas in zona ET.
Atomizoarele initiale EGO-T si-au facut treaba atat cat sunt ele capabile sa o faca dar au sucombat in cele din urma ( nu mai au nici un fel de aroma sau th, desi le-am curatat, dry burn & stuff) fara sa mai pomenim de problema scurgerii de lichid care m-a exasperat (am luat totusi si pt cartusele lor, nu le voi arunca, ceva capacele noi de silicon). Am tras totusi de ele (ajutat si de analoage :oops: ) pana azi cand, odata cu noua comanda, parca m-am reapucat de vapat. E vorba de un atty EGO-T LR cilindric pe bateriile pe care le aveam de 650, cu lichid french pipe dekang de 24. E cu totul si cu totul alceva, am mai testat un LR si anume 510-T al sotiei si parca si ala tinde sa fie peste EGO-T SR, dar credeti-ma, cand am tras din EGO-T LR cilindric am ramas cu gura cascata, era exact ce voiam sa simt si nu speram sa gasesc la ET vreodata. Era exact aroma si taria unui trabuc de calitate (nu am fumat pipa niciodata, probabil ca seamana cu ea mai degraba), abia acum pot sa zic ca e net peste un kent lung si nu as mai trage analoage. Sper sa tina la fel de mult pe cat e de bun atty asta, daca ma tine unul pe luna sunt boier. Daca ar fi sa recomand cuiva, ceva din domeniul ET, ar fi sa treaca direct la LR, sau daca are posibilitatea la VV, cu el poti sa scoti ceva si de la SR cred. Acum probabil ca urmeaza sa experimentez partea cu voltajele variabile si eu.
...Va urma...
marius_78
Vaper

Mesajde mariandex » Dum Sep 11, 2011 1:29 am

Salut , mai intai incearca catromizoarele dual coil Xl sau Kanger cu lichid de 24 mg/ml , PG 100% si sa-mi zici cum e si apoi treci la vv , oricum nu sunt o avere carto astea .

HAPPY VAPING !
Imagine
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica : nu merge nimic si nu stiu de ce . :D
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde marius_78 » Dum Sep 11, 2011 10:09 am

Intr-adevar nu sunt o avere, defapt am si doua cartomizoare pe aici dar nu am folosit decat unul, care nu prea mi-a placut. Dar cred ca ori nu l-am alimentat cum trebuie ori pur si simplu nu era el bun. Posibil sa fie foarte bune nu neg, momentan insa sunt foarte incantat de noua jucarie.
Aburi densi!
marius_78
Vaper

Mesajde mariandex » Dum Sep 11, 2011 8:36 pm

Salut , in dual coil XL intra la prima umplere cam 50 de picaturi adica aprox. 1,6ml , cand ii faci prima umplere scoti capacelul alb de silicon ( ala cu gaura prin care tragi ) si il umpli direct cu sticluta , singura grija pe care o ai , sa nu torni in tubuletul central pentru ca o sa-ti curga pe la conectorul de la baterie , cel mai bine umpli o seringa cu 1,5ml lichid si picuri cu ea , cand ajungi aproape de nr. maxim de picaturi pui cu atentie si la fiecare picatura tragi usor din carto usor sa vezi daca galgaie lichidul daca nu mai picuri 1-2 picaturi si tot asa pana incepe sa galgaie sau curge pe la conector o picatura , cand s-a umplut sufli usor sa iasa o picatura doua din el si paoi tragi usor pana nu mai galgaie , apoi e bun de folosit .
La carto kanger se procedeaza la fel cu precizarea ca acesta are o capacitate de aprox. 1ml adica aproape 30-35 de picaturi , daca ai D.C. transparent e si mai usor de incarcat pt ca vezi cand se umple si cand se goleste .
Ca o precizare daca iti iei astfel de scule de vapat e bine sa-ti iei si un mustiuc de picurare (drip tip) pt atty 510 , e bun ca nu iti mai intra condensul in gura care se formeaza cand vapezi succesiv 4-5 pufuri cum se intampla la capacelul de silicon , si un alt avantaj torni direct cu sticluta prin el fara sa-l mai scoti .

HAPPY VAPING !
Imagine
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica : nu merge nimic si nu stiu de ce . :D
mariandex
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"