Jurnal Liviu

Jurnal Liviu

Mesajde LiviuD » Vin Feb 03, 2012 12:45 am

acum 2 zile miam achizitionat prima electronica.un atomizor imist cu baterie de 1100 cu passthrough(multumesc pe aceasta cale celor care m-au sfatuit in topicul de la cafenea).fumam de 8 ani,in ultimii 5-6 ani am ajuns la un pachet pe zi de pall mall lights
mi-a placut,am fost mandru de mine ca nu fumasem de ore intregi,am zis uite ma,chiar o sa mearga porcaria asta :).si fericit cum eram eu am avut pentru cateva clipe un sentiment urat de tot,vocea din interior imi spunea cat de patetic sunt,ma amagesc cu un gadget,chiar atat de slab sunt?chiar atat de dependent de tigari eram incat am nevoie de un dispozitiv sa ma faca sa ma simt bine,de parca as inlocui naturalu cu sinteticul,chiar imi conduc dracoseniile viata?n-am deloc vointa in mine? si porma am mai tras doua "fumuri" din imistu`l meu si mi-a trecut sentimentu :))
am aprins una dupa vreo 35 de ore de abstinenta :(.mi s-a facut cam rau dar am fumat-o toata si eram scarbit un pic de mine dar deh,ultima se iarta :).un mic sfat celor care vor sa se apuce de aburit,daca mai aveti tigari in pachet,ori le rupeti ori le lasati acasa,ori le donati fumatorilor, dar in niciun caz sa nu va tineti analoagele in buzunaru de la geaca :)
LiviuD
Vaper

Re: Jurnal Liviu

Mesajde colandrino » Vin Feb 03, 2012 10:14 am

Mult succes in cotinuare si nu mai fuma!
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde LiviuD » Vin Feb 03, 2012 11:21 pm

multumesc la fel,le-am aruncat nu mai fumez,nici nu mai simt nevoia sincer si azi a fost si un test,am stat langa doi fumatori si nam avut probleme
LiviuD
Vaper

Mesajde LiviuD » Sâm Feb 04, 2012 3:00 am

pe passthrough cat sunt la incarcat nu vi se pare ca aburu are tarie mai mare?si th si aroma sunt mult mai pronuntate cand e legata de calculator decat cand e plina,poate am eu o baterie extrem de "buna" de imi scapa curent mai mult :))
pentru imist care ar fi procedeul de curatare?ca mie cam frica sa`l fierb,arata prea bine si nu stiu daca cromu ala rezista si ar fi pacat sa`l ciopartesc.si cam la ce perioada de timp trebuie curatat?mi se pare o saptamana cam mult ca ma uitam azi la rezistenta dupa 2 zile de vapat si e neagra.daca`l zgandaresc usor cu acu de la seringa pateste ceva? ca nu stiu cat de rezistenta e rezistenta :)
LiviuD
Vaper

Mesajde karma » Sâm Feb 04, 2012 3:52 am

nu pateste nimic la fiert :) , faci dry-burn si se curata rezistenta. Cat de des il cureti depinde de cat si cum il folosesti (ce lichide, cat de bine e alimentat etc) precum si de cat de sensibil esti la aroma. Pentru inceput daca aroma ti se pare ok si nu sunt depuneri semnificative/vizibile eu zic sa-l mai lasi . Oricum conteaza cantitatea de lichid vaporizata, mai putin nr de zile. In principiu experimenteaza pana-ti gasesti propriul ritm. Acu' de seringa pe rezistenta nu-mi suna prea bine :D...

PS: felicitari pentru pasul facut!
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde LiviuD » Sâm Feb 04, 2012 8:00 am

ms de sfaturi.am vapat vreo 6 ml de VG.i-am facut o baie cu spirt si lam lasat acolo inmuiat vreo 20 de minute si dupaia clatit cu apa si lasat pe calorifer vreo 1 ora jumate si dupaia dryburn.dar nu stiu cat mult dry burn sa-i fac,inca e negru dar iam facut reprize scurte de 3 secunde pana a inceput sa se "lumineze" rezistenta,cum a inceput sa se inroseasca mam oprit.nu se inroseau toate spirele,doar vreo 3 din centru,banuiesc ca trebuie sa-i fac pana se inroseste toata rezistenta nu?o sa evit acu de seringa atunci :D.dupa un dryburn facut bine rezistenta mai e neagra?
LiviuD
Vaper

Mesajde sanitarium » Sâm Feb 04, 2012 12:06 pm

dry burn până se înroșește bine toată rezistența, apoi curăță bine cu o pensulă fină, pui sub jet de apă, după care iar un dry burn sănătos..
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Sâm Feb 04, 2012 12:07 pm

LiviuD scrie:cum a inceput sa se inroseasca mam oprit.nu se inroseau toate spirele,doar vreo 3 din centru

Nu stiu exact cum functioneaza imist-ul dar e o regula generala la dry burn, indiferent de mizor. Faci db pana in momentul in care rezistenta se inroseste foarte usor, la apasarea imediata a butonului, cu toate spirele. Variaza modul in care faci db, la 901 eu fac prin apasari lungi, de 7, 8 secunde, la ego T reduc durata la 4, 5 secunde, la GS-uri incep cu 1 secunda si ajung in final la 5, 6. Ideea este ca rezistenta sa fie curata la final, sa nu mai aiba depuneri pe ea, toate firele sa se inroseasca uniform si sa inroseasca aproape instantaneu cu apasarea butonului.
Dupa un db reusit se recomanda spalarea din nou a mizorului pentru a elimina toata cenusa rezultata din arderea depunerilor. Si apoi iar dry burn. Al doilea db va dura mult mai putin.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde LiviuD » Sâm Feb 04, 2012 9:55 pm

multumesc,o sa il curat cum trebuie maine ca iar s-a umplut de cazmaz :),am mai cautat pe net si am vazut si un videoclip postat de vapersro pe youtube cu ego-c la dryburn si am si o imagine vizuala a cum trebuie sa arate.cate sunt de invatat...noroc cu voi ca altfel ma intorceam la dracosenii :)).miam luat ieri si un lichid cu aroma de pepene galben,de curiozitate sa vad cum sunt astea fructate si se simte vag aroma.imi ramane un gust in gura de pepene galben dar vag,asa ar trebui sa se simta aroma?imi imaginam ceva gen cum erau tigarile blackstone(prima jumate de tigare ca dupaia se ducea).la lichide va cumparati gata facute sau luati baze+arome?
LiviuD
Vaper

Mesajde sanitarium » Sâm Feb 04, 2012 10:29 pm

dacă ai luat un lichid de calitate, ar trebui să se simtă foarte bine aroma pe imist. sau e rezistența prea încărcată de mizerii, de unde și aroma slabă. încearcă un dry burn și vezi dacă s-a schimbat ceva.
eu folosesc numai vg și mi le iau gata preparate, dar sunt mulți care preferă să le combine singuri..
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"