Jurnal incepator - Soso

Jurnal incepator - Soso

Mesajde sosozah » Mar Noi 15, 2011 3:11 pm

Va salut!
Citesc forumul de o luna, de cind mi-am cumparat si eu ET. De mai bine de doua saptamini nu am mai fumat deloc "analoage", asadar cred ca pot sa imi incep si eu jurnalul de "pufaitor".
Dupa aprox. 18 ani de fumat am ajuns la 2-2,5 pachete de PM blue pe zi. Singura tentativa de lasat de fumat a fost acum vreo 2 ani, am reusit sa renunt brusc si m-a tinut 8 luni, dar dupa prima tigara incercata am revenit instant la 2 pachete.
Am citit vreo 2-3 zile pe net despre ET si am cumparat un kitt SLB Ego-T cu 2 baterii de 1100 mAh, e-lichid low-nicotine VG si citeva cartomizoare (dual-coil Smok de diverse capacitati).
Din cauza ca am impartit kitt-ul initial cu prietena mea, am trecut prin citeva momente de panica in primele zile datorita descarcarii bateriei - m-a tinut cam 7-8 ore. Am rezolvat problema cu o baterie USB pass-through - un must have pentru un vaporizator inrait.

M-am obisnuit relativ repede cu ET, dar sentimentul de "frica" de a nu mai fuma nicodata o analoaga m-a facut sa mai trag in primele 2 saptamini cite 4-5 tigari pe zi.
Gustul tigarilor mi s-a parut tot mai dezagreabil si, dupa doua saptamini, m-am hotarit sa testez o zi intreaga fara analoage... culmea, nu a fost asa greu, am ajuns la 18 zile. Am mai fost tentat weekend-ul trecut la un chef unde toti fumau ca turcii, dar am aburit non-stop din doua ET si am trecut si peste asta. Aveam senzatia din cauza fumului gros a celor din jurul meu ca nu mai simt nimic din gustul ET.

Atomizoarele conice Ego-T m-au dezamagit la inceput - dupa 2 zile amindoua curgeau si aveau gust de ars, eu nu citisem destul pe forum pentru a intelege de ce si eram nervos ca sunt scumpe si proaste. Le-am scos piesa cu cui sa vad ce au si le-am stricat mesa. Am trecut la carto dual-coil si a fost ok.
Intr-un weekend am incercat sa spal carto dupa metode citite aici si nu le-am lasat sa se usuce cum trebuie - repede la pufait - gust groaznic. Am fugit la mall si am luat un atty 510 SR si cartuse cu vatelina pentru el. Cu cartuse mi s-a parut groaznic - abur slab si gust de plastic, asa ca am invatat "dripping-ul" - foarte ok, aroma si aburi placuti, dar incomod pentru deplasari.
Mi-am luat inima in dinti si am zis sa incerc din nou un atty tank - am ales Joyetech -Ego-T cilindric. Dupa o saptamina de pufait din el sunt multumit, nu e aroma ca la picurat, dar e bun pe teren. Nu mi-a curs deloc si am inceput sa il controlez in privinta gustului de ars. Aseara i-am facut prima baie si dry-burn (fara sa scot cuiul) si am emotii, nu l-am incercat inca - il testez in seara asta.

Un top al preferintelor mele in privinta atomizoarelor si cartomizoarelor folosite pina acum:

1. Atty Ego-t cilindric - vapori super ok, gust ok, foarte practic in deplasari
2. carto SMOK dual-coil de 5 ml - vapori super, gust ok cam 2 zile, pe urma incepe sa sa altereze
3. 510SR la picatura - vapori, gust super ok - incomod in deplasari
4. carto 510 boge, kanger - cu mustiuc de picurare - vapori ok, dar calzi - nu imi prea plac

Cred ca am cheltuit intr-o luna cam cit dadeam singur pe analogice , dar astea le-am folosit impreuna cu prietena mea, asa ca e cu siguranta un cistig si pe plan material.

Spor la vaporizat!
Imagine
sosozah

Re: Jurnal incepator - Soso

Mesajde BogdanDumi » Mar Noi 15, 2011 3:43 pm

Salut si sincer ma bucur ca ai trecut pe electronica definitiv sper , ai grija sa lasi aty-t ala la uscat bine , eu l-am lasat 2 zile pana sa il folosesc (am folosit si un uscator de par :)) ) , in rest toate cele bune si vapori densi
BogdanDumi
Reseller

Mesajde mirceamircea » Mar Noi 15, 2011 4:07 pm

Salut și BRAVO - uite că se poate ca un "începător" să nu fie dezamăgit în totalitate de ET - dac-ar citi toți forumul la fel de temeinic ca soso ar fi alte păreri despre ET.

Baftă și spor la vapori!!!
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde roserose » Mar Noi 15, 2011 11:16 pm

Felicitari pentru reusita ! :)
Imagine
roserose
Vaper

Mesajde mirevaly » Mie Noi 16, 2011 1:07 am

Tine-o tot asa :lol:
Imagine
Imagine
NU MAI FUMEZ DIN 25.03.2011
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde danalex2002 » Mie Noi 16, 2011 1:51 am

Felicitari !!!
http://mcvic.byethost22.com/vaping.php?date=01-08-2011&cost=12.50&no=1.00&ecig=ego-c
danalex2002

Mesajde bogdan73 » Mar Dec 06, 2011 4:51 pm

Eu atty-ul l am spalat si folosit dupa zece minuta fara probleme .
bogdan73
Vaper

Mesajde sosozah » Mar Dec 06, 2011 6:03 pm

Am incercat sa folosesc un atty 510 imediat dupa suflare/spalare/suflare/dryburn si scotea abur putin si cu gust ciudat. M-am obisnuit sa fac spalarea atomizoarelor seara si le las sa se usuce pina dimineata, pe calorifer.
Dupa dry-burn trebuie spalate inca odata, neaparat? sau ajunge sa fie scuturate de reziduurile arse?
Am trecut de o luna fara tigari, ar trebui sa imi pun si eu un banner-contor...
Imagine
sosozah

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"