Jurnal danezu

Jurnal danezu

Mesajde danezu » Lun Feb 20, 2012 2:19 pm

Salutare la toti, am fumat 25 de ani si de vreo saptamana, dupa indelungi cercetari, am cumparat un kit de ego tank de pe un site bineinteles tepar :mrgreen: . Am scapat de el repede si am luat de la un magazin recomandat aici 2 ego t joye cu ceva accesorii de care sunt super multumit. Deocamdata sunt pe atomizor, dar in timp vreau sa incerc si restul minunatiilor(carto, clear, etc). De cand am luat ego-t joye LR am vazut ca scoate mai multi aburi dar se si duce mai repede lichidul.
Ca arome am cirese / 11 nicotina, mere / low nicotina, vanilie/ 11 nicotina. De incercat in viitorul apropiat cele de pepene verde/rosu si ceva mentolat.

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Re: Jurnal danezu

Mesajde alexgogo » Lun Feb 20, 2012 8:27 pm

Salut! Cantitate de abur mare = cantitate de lichid consumata mare. Nu te teme, oricat de mult ai vapa, oricat de mult ti se pare ca vapezi, dupa cateva zile citesti p-aici si vezi ca esti la "juniori". Obisnuieste-te cu stilul de vapat pe atomizor, gaseste modul ideal si apoi ia-le pe rand la testat :)
alexgogo
Vaper Veteran

Mesajde karma » Mar Feb 21, 2012 2:21 am

felicitari si succes in continuare. vad ca te-ai axat pe arome de fructe, de obicei incepatorii cauta aroma de tutun :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde kshkval » Mar Feb 21, 2012 2:31 am

karma scrie:felicitari si succes in continuare. vad ca te-ai axat pe arome de fructe, de obicei incepatorii cauta aroma de tutun :)

nu ca este rau...chiar este mai bine...macar nu te apuci sa cauti aroma ( inexistenta ) de analoaga ;)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde karma » Mar Feb 21, 2012 3:20 am

@kshkval : corect, nu spune nimeni ca e rau, doar m-am mirat ca nu prea am mai vazut :)

PS: aroma de tzigara nu cred ca se poate, aroma de tutun... e altceva :mrgreen:
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde danezu » Mar Feb 21, 2012 2:16 pm

Multumesc pentru urari!
Ideea a fost sa las de tot tigarile, de aceea am cautat arome de fructe. In vremurile bune bagam Black Stone cu aroma de cirese, acum, cand vapez imi inchipui ca fumez din alea :mrgreen:

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde danezu » Vin Feb 24, 2012 2:20 pm

Am facut ieri prostia sa bag VG cu aroma de menta si acum nu mai scap de gustul ala de rahat... Pacat de atomizor ca scoate abur ca-n prima zi,acum cred ca singura solutie este un burn-dry, nu?

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde kshkval » Vin Feb 24, 2012 10:21 pm

eu am scapat de aromele nedorite ( pui la rotisor cu salata de muraturi....si nu e o gluma ;) ) prin fierbera atomizorului si vapat baza fara aroma. Cred ca la menta e suficient vapat x ml fara aroma
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde danezu » Sâm Feb 25, 2012 11:31 am

Am bagat deluxe tabacco la greu, vreo 4-5 cartuse si s-a dus, mai are un pic de iz, dar slabut :D Cred ca-mi iau un atomizor special pentru menta si alte ciudatenii!

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde danezu » Mar Feb 28, 2012 7:35 pm

Am incercat azi sa spal atomizorul EGO-T conic LR joytech, toate bune si frumoase pana la montatul placutei cu cui. Dupa mai multe incercari am reusit sa scot fitilul si bineinteles ca la loc n-am mai reusit sa-l pun. Se mai poate face ceva sau trebuie sa-mi iau alt atty? Am vazut ca la alte modele se fac tot felul de combinatii, dar la conic LR nu am gasit nimic. Gaura tevii este super ingusta...

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde danezu » Dum Mar 11, 2012 11:28 am

Am reusit sa schimb in sfarsit placuta cu ac si fitil atty LR, merge ca in prima zi si chiar imi parea rau sa-l arunc. Acum am un SR fara fitil(care cred ca era infundat de nou), o sa iau de la vapers toate necesare sa incerc sa confectionez unul si sa-l aduc la viata.
Momentan trac din ego-c LR de care sunt foarte incantat, dar numai dupa ca am impins fitilul inspre rezistenta, ca sa scap de gustul de ars. Cred ca era cam beat chinezul care la asamblat :mrgreen:

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde alexgogo » Dum Mar 11, 2012 4:21 pm

Nu-i mare inginerie, prima data e mai complicat pana iti dai seama exact ce / cum trebuie pus.

Apropo de problema cu atty-ul care s-a aromat, eu am cateva 510-uri lr pe care le folosesc cand imi vine cate-o pofta ciudata. Oricum, aromele mele preferate au fiecare cate un 510 :)
alexgogo
Vaper Veteran

Mesajde danezu » Dum Mar 11, 2012 7:30 pm

Da corect asa ar fi, sa ai cate un atty pentru fiecare aroma. In acest fel nu mai este necesar sa surubaresti odata la 3-4 zile la ele.

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde danezu » Lun Apr 02, 2012 2:39 pm

Mai am un pic si fac 2 luni de vapat, am mai bagat vreo 4-5 analoage, dar nu se pun pentru ca au fost la sprituri :mrgreen: Am incercat si carto ego-t 2012, dar nu m-a incantat si am ramas la tank-uri.
Am reusit sa invat sa schimb fitilele la ego-C si ego-T, ceea ce zic eu, este o mare realizare :D Imi fac singur lichidele, dar nu am reusit sa gasesc o aroma de tutun care sa ma satisfaca pana acum...mai cautam!

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"