Jurnal Cipanu

Jurnal Cipanu

Mesajde Cipanu » Mie Feb 08, 2012 1:37 pm

Am inceput sa fumez pe la 14 ani. ,,Debutul" a fost inocent, naiv mai mult ma prosteam zicand mereu ca ma pot lasa oricand. A venit liceul si tot nu m-am lasat, a trecut si facultatea si tot continuam intr-un ritm alert sa-mi ard banii si implicit si sanatatea. In orice caz pot spune ca nicio zi nu incepea fara sa-mi aprind tigara si sa-mi fac o cafea dulce cu lapte. Prin 2010 am descoperit electronica am avut cateva DSE-901 dar totusi nu eram multumit deoarece ma enervam mereu ca trebuie sa incarc cartusul, incepuse si gustul de ars, consumabilele le schimbam facand cate un drum lunar in Bucuresti pentru aprovizionare si am constatat dupa un calcul simplu ca incepusem sa cheltui mai mult pe electronica decat pe analoage. Scopul de a reduce cheltuielile fusese dat deci peste cap, asa ca am reinceput cu analoagele si am inceput serios incat am ajuns la 2 pachete/zi.
Pe la sfarsitul anului 2011 am descoperit noutatile aparute asa ca am hotarat sa-mi comand o Ego-T. Desigur prima comanda si prima teapa luata (clar nici daca e gratis nu mai cumpar dupa okazii) dar mi-am invatat lectia. Dupa multe cautari am descoperit vapersforum si apoi am descoperit si vapers.ro. Mi-am cumparat ceea ce trebuia si de o luna o tin pe electronica si cred ca o sa ma tina foarte mult. In orice caz nu am simtit nevoia sa fumez analoage desi tentatiile nu au lipsit pur si simplu nu am simtit nevoia sa mai incerc.
Nu pot spune ca vreau sa ma las de electronica. Nu am multe vicii si macar la unul sa perseverez :D .
Cipanu
Vaper

Re: Jurnal Cipanu

Mesajde colandrino » Mie Feb 08, 2012 2:17 pm

Bun venit si mult succes!
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Mie Feb 08, 2012 2:22 pm

Felicitari, pentru realegere.
Tine-o tot asa, esti pe drumul cel bun :D

Aburei densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde sanitarium » Mie Feb 08, 2012 2:31 pm

bine ai venit și bafta cu noul tău hobby :D
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde karma » Mie Feb 08, 2012 2:51 pm

felicitari si mult succes in continuare. acum ai o gama destul de mare de produse pe care poti sa le testezi (atat arome cat si atomizoare/baterii) pana gasesti ce te intereseaza (abur, aroma, th, etc) asa ca ar fi pacat sa te mai intorci la analoage.
Deocamdata asta e cel mai important, sa stai departe de analoage, ai timp dupa aceea sa te decizi daca vrei sa renunti si la electronice, lucru care nu este obligatoriu bineinteles :P
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde Cipanu » Mie Feb 08, 2012 3:13 pm

Multumesc pentru incurajari. Pentru moment am gasit hardware necesar. Inca incerc cu lichidele am gasit pana acum ceva bun si anume Dekang Ciocolata.
Luna viitoare sper sa incerc pentru prima data un VV si anume un Lavatube.
Deocamdata ma satisfac cele 2 baterii passtrough Joytech, cartomizoarele, vreo 5 atomizoare DSE-901 (am invatat de la voi cum se curata si le-am scos de la naftalina), un giantomizor, 2 atomizoare Ego-t (de la fake urile cumparate-care spre suprinderea mea inca merg; bateriile au facut poc) si za masterpiece un atomizor Joytech EGO-T conic, LR roz :))=)) pentru copilul din mine.
Lichide din plin: Dekang VG 30 ml/24 mg ciocolata si mango, VG Kent 10 ml, Menta si Cirese.
Cipanu
Vaper

Mesajde Cipanu » Mie Feb 15, 2012 12:03 pm

Va salut din nou. In sfarsit am primit un Lavatube. Bucurie mare am vapat ca un nebun.
Ce cartomizoare sau ce anume ar trebui sa folosesc pentru Lavatube? Precizez ca imi doresc vapori bogati si o aroma buna. Astept sugestiile voastre.
Multumesc anticipat.
Cipanu
Vaper

Mesajde pisik » Mie Feb 22, 2012 10:51 pm

judecand dupa ce ai incercat deja...poti sa vezi cum te impaci cu Turkish si USA Mix de la Dekang. separat sau impreuna. De exemplu, azi am gasit aroma perfecta pentru mine (dupa multe incercari): la 5 picaturi turkish vg de 24, 9 picaturi usa mix pg de 0mg (vapez concentratii mai mici de nicotina), combinatie pusa pe un carto boge lr xl (pe alte carto nici nu am sesizat cat de bun e). e asa de buna ca nu ma pot opri si mi-e frica sa schimb numarul de picaturi :))

nu stiu ce sa-ti zic de cartomizorul boge si lavatube dar ar trebui sa mearga.
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde Cipanu » Sâm Mar 17, 2012 6:15 pm

Multumesc pentru sfat. O sa incerc cu prima ocazie. Acum vapez 24mg/ml VG coacaze pe genesisul achizitionat de la Iullius.
Dupa ce am incercat genesisul am renuntat la toate tomizoare pe care le aveam.
Cipanu
Vaper

Mesajde dragos77 » Joi Mai 03, 2012 11:51 pm

Cipanu scrie:Multumesc pentru sfat. O sa incerc cu prima ocazie. Acum vapez 24mg/ml VG coacaze pe genesisul achizitionat de la Iullius.
Dupa ce am incercat genesisul am renuntat la toate tomizoare pe care le aveam.

Se vede ca suntem concitadini, ca sa nu zic consateni.. Si eu am facut acelasi lucru ca si tine.. legat de atomizorul lui iullius..astept sa incerci si Maxi..sa mergem pe aceeasi linie si pe mai departe.. :)
dragos77
Vaper

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"