Client vechi...dar nou...;)

Client vechi...dar nou...;)

Mesajde Pauloo » Dum Aug 07, 2011 11:32 pm

De cateva zile m-am inregistrat pe forumul asta la recomandarea unor prieteni ce-si cumpara produsele de pe vapers.ro.
Povestea mea cu ET-urile incepe din 10 decembrie 2010, cand vazand 3 colegi de munca ce trageau din DSE 910 mi-a licarit in minte ideea de a renunta la tigari din motive pur economice...asa ca mi-am procurat cea mai economica si ce mai nasoala tigare electronica (E-Health aceea de 50 ron) cu care m-am chinuit aproape 2 luni de zile. Ala a fost testul pentru mine ,iar acum am ajuns la concluzia ca am avut ambitie sa ma las de fumat.Dupa acele 2 luni chinuitoare in care am luat vreo 10 Kg in greutate din cauza rontaitului ,m-am decis sa-mi iau si eu DSE 910. Intradevar a fost o incantare...aburi multi ,modalitatea de incarcare cu lichid mult mai usoara ,autonomia bateriei...s.a..Dar cu timpul cele 3 baterii de la DSE910 au devenit insuficiente,iar atomizoarele se ardeau unul cate unul ,avand acum o colectie de vreo 30 atomizoare nefunctionale...De aproximativ o luna m-am decis sa-mi iau joe ego tank cu toate accesoriile ( baterie de 650mah,baterie de 1000mah cu PT cartomizoare 501,cartomizoare Joe,cartomizor G4,atomizor tank)si vreau sa zic ca in sfarsit sunt multumit. Acum ma pot lasa si de vaporizat.;)
Pauloo
Vaper

Re: Client vechi...dar nou...;)

Mesajde neluman » Dum Aug 07, 2011 11:35 pm

bine ai venit pe la noi...poate donezi si tu din attty stricate :)...avem meseriasi pe aici care le studiaza ;)
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Aug 08, 2011 11:07 pm

bine ai venit pe forum
vapori cat mai densi si aromati
daca unii dintre noi nu au renuntat la vapat....nu inseamna ca e imposibil !
este o alegere personala...dar sigur e mai usor decat sa te fi lasat de analoage fara ET-uri :D
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde kukuyu » Lun Aug 08, 2011 11:25 pm

apropo de lasat de vapat. din experientele a trei tovarasi, din momentul in care au ajuns pe 0 nicotina, au avut nevoie de 2-4 luni sa se lase cu totul. si nu pentru ca au vrut, ci ca asa le-a venit. niciunul nu si-a impus/propus sa abandoneze ET, dar fiind mai mult de 2 luni pe 0, s-a intamplat pur si simplu sa se sature, sa nu mai simta nici o nevoie, nici o chemare. a disparut dependenta de nicotina si gestul n-a mai contat
kukuyu
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Aug 08, 2011 11:49 pm

si uite asa....am descoperit singura (parerea mea) metoda de a scapa de tigari/analoage fara pic de efort,nervi 8-)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde Pauloo » Mar Aug 09, 2011 7:55 pm

pai asta intentionez sa fac si eu ;) am vapat high in primele 4 luni ,medium 3 luni ,iar de o luna vapez low...cred ca peste o luna o sa vapez zero. Si totusi parca imi place prea mult sa vapez...cu atatea arome....;) Oricum la analoaga nu ma mai intorc in veci.
Pauloo
Vaper

Mesajde Pauloo » Mar Aug 09, 2011 8:00 pm

Cat despre atomizoarele DSE 901 imbacsite sau chiar arse ,cine e din Constanta sa ma contacteze...
Pauloo
Vaper

Mesajde Pauloo » Sâm Aug 13, 2011 11:34 pm

si totusi ,nu v-am povertit intreaga mea aventura cu ET-urile...Era prin decembrie anul trecut (2010) cand la mine la munca a explodat febra ET-urilor ...aveam vreo 7 colegi ce vapau din dse 910 .Ma uitam cu (virgula) curiozitate la ei si nu intelegeam de ce au ales sa dea banii pe asa o prostie...pana cand am tras cateva "fumuri" de la ei ,"fumuri" ce mi s-au parut OK pentru a-mi satisface nevoia de analoage...Atunci am inceput sa caut pe net cel mai ieftin ET ,si iata-ma cu un E-Health ordinar de 50 ron in mana .In prima zi n-am rezistat tentatiei de a mai fuma o analoaga dimineata la cafea si seara la un sprit,a doua zi dimineata am mai fumat aproape o tigare dimineata la WC si deja incepuse sa mi se para oribila...Dupa o saptamana gustul cafelei de dimineata si gustul berii de seara au inceput sa mi se para diferite de ce stiam eu...iar sare in mancare incepusem sa pun din ce in ce mai putina.Dupa 2 saptamani am fost la o nunta ,unde toti prietenii mei de la masa fumau,iar eu n-aveam decat 2 baterii pe care le schimbam la 2 ore (noroc ca aveam o priza langa mine)Am rezistat cu stoicism in noaptea aia ,eram pe punctul de a ceda si de a cere o tigare.De revelion am comandat un lichid cu aroma de cirese ,ceva mai slab la nicotina (in ideea de a ma lasa definitiv ) si tot odata mi-am luat si doua trabucuri ,tot cu aroma de cirese pe care sa le fumez la trecerea dintre ani (asa cum faceam de obicei).Dupa atatea arome de cirese si bautura,a doua zi ,la cafea am incercat sa vapez acea aroma de cirese...nu am mai suportat-o ,n-am mai suportat nicun fel de fum sau abur ,asa ca timp de 3 zile n-am mai fumat ,nici vapat.Si acum imi pare rau ca n-am ales acel moment sa ma las complet de orice fum sau abur...Si iata-ma acum cu 2 baterii Ego una de 650 si una de 1000 cu Pt cu nustiu cate caromizoare si atomizoare,cu tot felul de lichide cu agatatoare de gat si tot arsenalul de siringi si alte accesorii....
Concluzionez ca ET-ul e bun ca varianta a analoagelor ,dar totusi folositi-l doar ca sa va lasati de fumat si nu incercati sa obtineti mai mult de la ET de cat va poate da.
Pauloo
Vaper

Mesajde jhonutz » Dum Aug 14, 2011 10:18 am

DIn pacate ET-u e departe de a fi ceva infailibil.Pe termen scurt e ok, pe termen lung alta poveste..apare necesitatea de mai mult, totul timpul cauti aroma deosebita, te saturi de arome..Se simte nevoia de tensiune variabila, atomizoarele sunt rudimentare ca si constructie (o rezistenta ce incalzeste lichidul).Ce vreau sa subliniez este faptul : corpul uman se adapteaza usor la ce ofera ET-ul, iar vaporizatorii vor fi vesnic nemultumiti atat de hardware cat si de lichide.

Cum zice si colegul de mai sus..E bun de folosit ca o cale mai usoara de a renunta de fumat, iar in final pentru a renunta si la ET.
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Dum Aug 14, 2011 3:02 pm

ma mir cum ati reusit sa va saturati de ET dupa vreo 4 luni ...eu unul nici acum nu reusesc sa ma satur ! Am aromele mele preferate si nu simt neaparat nevoia de altele noi,dar ma bucur de fiecare aroma noua pe care o descopar ! Am ceva probleme la partea de hardware dar nu atat de mari incat sa ma ''plictiseasca'' ET-urile
Probabil ca si asta difera de la persoana la persoana...unii isi doresc mai mult,altii sunt multumiti cu ce au....sa nu-i uitam si pe cei care au renuntat si la ET
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde sirPO » Dum Aug 14, 2011 7:09 pm

"....sa nu-i uitam si pe cei care au renuntat si la ET" - Iepu' asta suna absolut extraordinar. Nu ma pot abtine sa nu te complectez: "Requiescat in pace"
Normal ca ET-ul nu este infailibil. E abia la inceput. Omenirea fumeaza de 5000 de ani, europenii de pe la 1500, iar ET-ul poate ca nu are nici 5000 de zile. Aveti putintica rabdare...Ganditi-va cate noutati au aparut in ultimul an.
Si, ca fapt divers, porcariile astea mizerabile care se vand pe post de tigarete sunt infailibile? Mai bine imi cultiv tutunul pe balcon si-l fumez intr-o pipa de cocean. Vinde-mi o cutie de tigari cubaneze la pretul a 10ml de elichid si ma gandesc daca mai raman la ET. Macar pana se perfectioneaza ET-ul.
sirPO
Vaper

Mesajde Pauloo » Joi Noi 03, 2011 11:37 pm

Am 11 luni de vapat si inca nicio speranta sa ma las de vapat...:( probabil ca varietatea de arome si inovatiile in domeniul cartomizoarelor nu ma lasa...;)
De cand m-am lasat de fumat si implicit apucat de vaporizat ,incerc sa-mi conving prietenii ,dar si necunoscutii de pe alte forumuri sa se lase de fumat prin intermediul ET-urilor...totusi fara speranta...;)
Ce ziceti de forumul "Dacia",sectiunea "Cafenea" topicul "Tigara electronica" ? intrati acolo sa-i informam corect despre ET-uri,ca ei au o parere proasta despre ele...eu tot incerc sa le deschid mintea ,dar sunt cativa forumisti pe acolo ce intra pe toate topicurile si isi dau cu parerea nespunand nimic...ei sunt acolo doar la caterinca...
Pauloo
Vaper

Mesajde vickyro » Vin Noi 04, 2011 9:40 am

Pauloo scrie:Ce ziceti de forumul "Dacia",sectiunea "Cafenea" topicul "Tigara electronica" ? intrati acolo sa-i informam corect despre ET-uri,ca ei au o parere proasta despre ele...eu tot incerc sa le deschid mintea ,dar sunt cativa forumisti pe acolo ce intra pe toate topicurile si isi dau cu parerea nespunand nimic...ei sunt acolo doar la caterinca...

Nu are sens sa-ti bati capul cu oameni "limitati". Cu siguranta toti care vapam si apreciem acest forum, atunci cand ni se cere parerea, vom incerca sa dam informatii reale (bazate in primul rand pe experienta proprie) care pot veni in sprijinul celor care doresc sa renunte la fumat intr-un mod simplu si elegant.
Nu are rost sa-ti obosesti "glasul" sa convingi pe cineva care de fapt nu vrea sa fie convins si nu doreste sa faca ceva cu viata lui. Cred ca 90% din cei care au dorit sa renunte la fumat cu ajutorul ET si care au depus un minim efort de a se documenta (ex. acest forum dedicat vaperilor) au reusit acest lucru.
Ma bucura un lucru: nr. celor de pe forum este in continua crestere (din ce observ eu), iar faptul ca acest numar creste dovedeste ca tot mai multi renunta la fumat in favoarea ET. Banuiesc ca resellerii de pe aici ar putea confirma daca le-au crescut vanzarile fata de anii trecuti...(asta nu inseamna ca vapam mai mult, ci ca ne-am inmultit, deci fumatorii s-au imputinat) :D
NU POTI AJUTA CU FORTA PE NIMENI!
Aburesc din 10.iul. 2011
Nu mai fumez din 10.iul.2011

Imagine
vickyro
Vaper

Mesajde moremih » Vin Noi 04, 2011 10:09 am

Eu unul m-am apucat de ET doar pentru a nu m-ai cheltui bani ( economie ) si pentru a ma simtii mai bine ( lucru deja intimplat ) .
Nu am de gind sa ma las de ET . dar nu spune niciodata nu . Se poate intimpla acest lucru oricind .
Din Aprilie de cind vapez merg numai pe 18 nicotina si nu am simtit nevoia sa o reduc . Asa ca merg in continuare .
Spor la vapat .
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde vickyro » Vin Noi 04, 2011 10:51 am

moremih scrie:Eu unul m-am apucat de ET doar pentru a nu m-ai cheltui bani ( economie ) si pentru a ma simtii mai bine ( lucru deja intimplat ) .
Nu am de gind sa ma las de ET . dar nu spune niciodata nu . Se poate intimpla acest lucru oricind .
Din Aprilie de cind vapez merg numai pe 18 nicotina si nu am simtit nevoia sa o reduc . Asa ca merg in continuare .
Spor la vapat .

Daca renunti si la ET, nu vei mai cheltui deloc :D, dar daca iti face placere aceasta activitate (cum ne face si noua multora), atunci :SPOR LA VAPAT!
Ideea e ca oricare ar fi motivul, e bine ca ai renuntat la tigari! Eu personal, recomand tuturor celor pe care-i vad cu tigara in mana sa incerce ET, dar, cum am mai spus, depinde de fiecare ce vrea sa faca cu viata lui...
Aburesc din 10.iul. 2011
Nu mai fumez din 10.iul.2011

Imagine
vickyro
Vaper

Mesajde Pauloo » Lun Noi 07, 2011 8:59 pm

moremih scrie:Din Aprilie de cind vapez merg numai pe 18 nicotina si nu am simtit nevoia sa o reduc . Asa ca merg in continuare .
Spor la vapat .

Eu vapez din decembrie 2010 si de la 24% am ajuns sa-mi prepar lichidul la 9%.Voi incerca sa-mi produc singur lichidele cu glicerina de la farmacie si o baza PG de 18% plus aroma.Sper sa mai reduc ceva din costuri...;)Daca nu reusesc sa micsorez costurile la 100ron/luna ma voi lasa si de vapat...
Pauloo
Vaper

Mesajde colandrino » Lun Noi 07, 2011 9:05 pm

Pauloo scrie:Daca nu reusesc sa micsorez costurile la 100ron/luna ma voi lasa si de vapat...

Tu vrei şi cu sufletu-n rai. Elena ce zice?
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde Pauloo » Lun Noi 07, 2011 9:18 pm

Cine-i Elena?
Pauloo
Vaper

Mesajde roserose » Mar Noi 08, 2011 10:06 am

Pauloo scrie:Eu vapez din decembrie 2010 si de la 24% am ajuns sa-mi prepar lichidul la 9%.Voi incerca sa-mi produc singur lichidele cu glicerina de la farmacie si o baza PG de 18% plus aroma.Sper sa mai reduc ceva din costuri...;)Daca nu reusesc sa micsorez costurile la 100ron/luna ma voi lasa si de vapat...

Pai se poate sa ajungi la 100 , daca vapezi de 9. Iata cum poate iesi socoteala:
- 2 atomizoare Biansi pe luna : 40 ron (asta ca am ajuns mofturoasa si la 2 saptamani le schimb, chiar daca ele mai merg)
- amortizare baterie : 10 ron
- 100 ml de baza de 9 % : 27.5 ron (sau chiar 24 cu optimizare)
- 1 aroma : 16 ron max
Total : 93.5 ron.
Pana la 100 ron mai adaugi 2-3 cartuse sau un mustiuc.

Ce depaseste 100 ron sunt testele si distractia cu noi jucarii. :D
Imagine
roserose
Vaper

Mesajde kshkval » Mar Noi 08, 2011 6:29 pm

6, 5 lei e berea la intalnirea lunara :) ...asta daca paul o fi din Rio de bucuresti ;)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"