Povestea mea cu ET-urile incepe din 10 decembrie 2010, cand vazand 3 colegi de munca ce trageau din DSE 910 mi-a licarit in minte ideea de a renunta la tigari din motive pur economice...asa ca mi-am procurat cea mai economica si ce mai nasoala tigare electronica (E-Health aceea de 50 ron) cu care m-am chinuit aproape 2 luni de zile. Ala a fost testul pentru mine ,iar acum am ajuns la concluzia ca am avut ambitie sa ma las de fumat.Dupa acele 2 luni chinuitoare in care am luat vreo 10 Kg in greutate din cauza rontaitului ,m-am decis sa-mi iau si eu DSE 910. Intradevar a fost o incantare...aburi multi ,modalitatea de incarcare cu lichid mult mai usoara ,autonomia bateriei...s.a..Dar cu timpul cele 3 baterii de la DSE910 au devenit insuficiente,iar atomizoarele se ardeau unul cate unul ,avand acum o colectie de vreo 30 atomizoare nefunctionale...De aproximativ o luna m-am decis sa-mi iau joe ego tank cu toate accesoriile ( baterie de 650mah,baterie de 1000mah cu PT cartomizoare 501,cartomizoare Joe,cartomizor G4,atomizor tank)si vreau sa zic ca in sfarsit sunt multumit. Acum ma pot lasa si de vaporizat.

[/