Client vechi...dar nou...;)

Re: Client vechi...dar nou...;)

Mesajde Pauloo » Mie Noi 09, 2011 12:01 am

Din pacate sunt din Rio de Constanta...:( Mi-ar fi placut sa ne intalnim sa impartasim din placerile comune...ET-ul si berea...:)
Pauloo
Vaper

Mesajde G@briel » Mie Noi 09, 2011 12:58 am

Atunci lasa ca venim noi la tine, da' mai la vara :D
G@briel
Vaper

Mesajde Pauloo » Mie Noi 09, 2011 12:18 pm

Nu mai e mult pana la vara...;) Va astept :)
Pauloo
Vaper

Mesajde Pauloo » Mie Noi 09, 2011 12:49 pm

unde ai gasit 100 ml de baza de 9 % : 27.5 ron ?
Pauloo
Vaper

Mesajde kshkval » Joi Noi 10, 2011 1:45 am

baza pg 36% = 20-24 lei...30 ml
glicerina pura ( farmacie ) = 8-10 lei ...90 ml
rezulta baza de 9% (75/25 vg/pg) = 30 lei pt 120 ml
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Pauloo » Joi Noi 10, 2011 12:57 pm

Am gasit tot felul de opinii contradictorii despre aburul si TH-ul glicerinei de la farmacie...;)
Pur si simplu vreau sa scad costurile incercand sa folosesc cat mai mult timp atomizoarele si caromizoarele (printr-o utilizare corecta si nedestructiva)si sa vapez din ce in ce mai putin.
P.S.Am inlocuit dracoseniile cu ET-urile tocmai din acest considerent ,dar la un moment dat ajunsesem sa dau prea multi bani pe accesorii si lichide.Vreau sa incep sa merg pe plus si financiar,....cu sanatatea sunt de mult pe plus...;)
Pauloo
Vaper

Mesajde jhonutz » Joi Noi 10, 2011 2:29 pm

vrei reduceri iti spun eu cum. Folosesti atomizoare.cad mai greu, 1 buc te poate duce si 1 luna, (pentru cartomizoare--calcul simplu 2-3 zile/buc sa zicem 3/sapt 9-10 buc/luna).Apoi cumperi baza inawera din Polonia,aromele le poti lua tot de acolo mai ieftin sau daca vrei FVA de la noi.in felul asta cheltui maxim 150 ron, dar spun maxim poate fi la fel de bine si 80 ron/luna daca nu e nevoie de atty.
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde mautzumic » Joi Noi 10, 2011 5:00 pm

Pauloo scrie:Am inlocuit dracoseniile cu ET-urile tocmai din acest considerent ,dar la un moment dat ajunsesem sa dau prea multi bani pe accesorii si lichide.Vreau sa incep sa merg pe plus si financiar,....cu sanatatea sunt de mult pe plus

Nu stiu ce fel de tigari fumai si mai ales cate, dar mi se pare destul de usor sa fii "pe plus" chiar cu cartomizoare si lichide gata facute,in conditiile in care nu-ti faci depozit si folosesti tot ce ai cumparat :mrgreen:
Ca sa ajungi la cheltuiala sub 100 (cam 9 pachete de tigari pe luna???) intr-adevar iti recomand lichid home made. Concentratia cea mai mare de nicotina pe care o poti cumpara la noi intr-o baza este 36mg/ml. Baza de la imawera e acceptabila, la fel si cea HG. Baza ECig (parca, de la toscana am luat-o in orice caz ) are un "parfum" de ceva tutun din start, depinde cu ce vrei s-o combini. Poti incerca si lichide HG cu arome la 36mg/ml pe care sa le diluezi si sa adaugi aroma doar daca este necesar. Vei fi tentat sa cumperi multe arome, daca vrei sa faci economie incearca sa te rezumi la cateva sau poti sa nu adaugi arome de loc, e si cel mai sanatos.
La hardware nu ma bag, fiecare cu preferintele lui. :mrgreen:
mautzumic
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"