Pauloo scrie:Am inlocuit dracoseniile cu ET-urile tocmai din acest considerent ,dar la un moment dat ajunsesem sa dau prea multi bani pe accesorii si lichide.Vreau sa incep sa merg pe plus si financiar,....cu sanatatea sunt de mult pe plus
Nu stiu ce fel de tigari fumai si mai ales cate, dar mi se pare destul de usor sa fii "pe plus" chiar cu cartomizoare si lichide gata facute,in conditiile in care nu-ti faci depozit si folosesti tot ce ai cumparat
Ca sa ajungi la cheltuiala sub 100 (cam 9 pachete de tigari pe luna???) intr-adevar iti recomand lichid home made. Concentratia cea mai mare de nicotina pe care o poti cumpara la noi intr-o baza este 36mg/ml. Baza de la imawera e acceptabila, la fel si cea HG. Baza ECig (parca, de la toscana am luat-o in orice caz ) are un "parfum" de ceva tutun din start, depinde cu ce vrei s-o combini. Poti incerca si lichide HG cu arome la 36mg/ml pe care sa le diluezi si sa adaugi aroma doar daca este necesar. Vei fi tentat sa cumperi multe arome, daca vrei sa faci economie incearca sa te rezumi la cateva sau poti sa nu adaugi arome de loc, e si cel mai sanatos.
La hardware nu ma bag, fiecare cu preferintele lui.