Cazierul meu

Cazierul meu

Mesajde spectrus » Mar Ian 10, 2012 1:58 am

Incep politicos, plictisitor, dar sincer: ma bucur ca am dat de voi, din tot sufletul va spun :)

Povestea mea nu e iesita din comun, asa ca n-o s-o scriu aici, decat scurt. Incercarea mea de a impresiona fetele din clasa, acu 10 ani, s-a terminat grav cu o dependenta pe care, cred eu, o sa o am pe viata.

Nu-mi spuneti ca nu e adevarat, am cunoscut oameni care s-au apucat, vorba aia cu mucii pe maneca, au ajuns 2 pachete de tigari, s-au lasat ani de zile si-apoi s-au apucat, la misto, la un chef sau un necaz, si-au ajuns in 2-3 zile de unde au plecat. Motive sunt destule: dupa sex, dupa masa, dupa efort fizic, inainte de efort fizic, in orice fel de pauza, stres, cand mergi la buda, in vana...........

Am zis ca n-o lungesc. Adevarul e ca e greu sa sintetizez drama personala cauzata de viciul acesta imputit. La mine nu fumeaza nimeni in familie. Intr-o seara, frate-meu care tine la mine mai mult ca la orice, evident cel mai afectat dintre toti de faptul ca eu fumez, mi-a spus ca, daca eu pot sa promit solemn, ca renunt la tigari, definitiv, de tot, se incalta, merge acasa la el si-mi aduce 800 de euro. Atat avea de-o parte, pentru zile negre. Erau mai toti din familie prezenti, s-au distrat, dar frate-meu vorbea serios. Omul a spus ca pentru el nu e cine stie ce si chiar ar vrea sa ma las.

Si-acum imi e ciuda cat de slab pot fi. Am refuzat, pentru ca stiu ca nu as fi putut sa ma tin de cuvant si treaba era foarte serioasa in clipa aceea.

Intr-o noapte, pe la ora 5 am plecat sa-mi cumpar tigari ca nu aveam somn, ploua pe-afara de rupea, mi-am dat seama ca nu mai sunt eu.

Cred ca nimeni nu citeste toata porcaria asta, pentru ca fiecare e preocupat de propria lui drama, dar nu am decat vreo doi prieteni cu care am putut vorbi treaba asta. Trebuia sa-mi golesc creierul, ca stau sa explodez.

La revelionul acesta am promis la toata lumea ca ma las. A doua zi, a fost ok, eram mahmur, dar pe seara a inceput sa fie greu, a doua zi, la cafea, m-am trezit fumand. Mi-era scarba de mine. nu stiu voi cum sunteti, dar mie mi s-a facut sila de mine:)

Am un happy end, sper ca filmul sa nu ajunga ca Prison Break, sa se tot lalaie finalul. La lucru, unde credeam ca ma asteapta incercarea nr 1, am gasit solutia. Un coleg a stat 5 zile fara tigara, am incercat-o si eu, am mai fumat de atunci 2 tigari in ziua aceea, 2 in cea de-a doua zi, si una in a 3-a zi. Ultima fumata m-a ametit de .... hai ca stiti povestea cu scarbosenia, deja chiar sunt sec.

Serios, nu vand tigari, nu am interese de niciun fel, nu m-a platit nimeni, nu m-a batut nimeni sa scriu toate astea.

Daca cineva vede randurile astea, chiar se poate. Azi a fost a 3-a +18X365 zile fara tutun (n-am spus nicotina).

Daca stiam de vapat, faceam pariul cu frate-miu si-l fentam cu acte-n regula. Glumesc :)

In final, o intrebare, vi se pare mult un tank si jumatate in 24 de ore? Concentratie medie? N-am gasit niciunde caqt fumeaza lumea! Voie buna
Imagine
spectrus
Vaper

Re: cazierul meu

Mesajde Lizicat » Mar Ian 10, 2012 2:26 am

Povestea ta este similara cu a multora de pe acest forum, dar si a celor multi care nu au gasit inca forumul. Asa ca e OK tot ce ai spus.
In ce priveste consumul de lichid, as zice ca este unul mediu catre mic. N-am facut o statistica, dar exemplul personal spune ca am ajuns la un maxim de 5 ml./zi, concentratie 20 sau 18mg, trecand prin vreo 3 luni de 24mg cu 3-4 ml./zi. Deasemenea stiu persoane care trag pana pe la 8 ml./zi, concentratie 11mg. Dar si cativa care trag cam 2-3 ml./zi, concentratie 24 mg. de vreun an sau mai mult. Asa ca... abureala placuta!
Ultima oară modificat de Lizicat pe Mar Ian 10, 2012 2:33 am, modificat 1 dată în total.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde kshkval » Mar Ian 10, 2012 2:30 am

Uite ca citeste cineva ' porcaria asta ' . :) Nici nu stii cat ma enervez......ca eu nu sunt in stare sa scriu asa frumos ( am citit mai multe jurnale dragute pe forumul asta , asa ca, nu te umfla...nu esti singurul cu har ) .
NU e foarte mult 1,5 cartuse tank pe zi. Asta e sub 2 ml / zi ... eu fumez 4 ml / zi si sunt ( cred ) din aia care vapeaza mediu . Nu inseamna ca treuie sa vapezi mai mult :) . E bine asa cu o conditie...nu mai fuma tigari deloc.... da un decret intern in care se hotaraste ca de azi nu mai fumezi ! sau , :) , du-te la fratele tau si propune-i o afacere....daca te vede cu o tigara sa-ti traga 800 de scatoalce pe scafarlie....
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde codrutoctavian » Mar Ian 10, 2012 2:32 am

Bine ai venit! Si eu sunt nou pe-aici. Si te inteleg perfect, am fumat 19 ani.... Si m-am lasat de cateva ori (cel mai mult 3 luni). Stiu toate chestiile astea cu mersul pe orice fel de vreme si la orice ora si la orice distanta dupa tigari. Si treaba asta ne scade imagine de sine. Si eu cred ca treaba asta cu tigara electronica merge. La mine functioneaza, imi place mai mult ca fumatul si nu e asa de nociva. Eu cred ca tigarile electronice vor distruge industria tutunului in 10-20-30 de ani. Asta daca guvernele nu vor gasi pretexte ca sa le interzica, pentru ca mi se pare ca deja au inceput.

Happy vaping!
Imagine
codrutoctavian
Vaper

Mesajde spectrus » Mar Ian 10, 2012 3:59 pm

Sunt la job si tocmai m-a lasat bateria. Asta da incercare :). Deja colegii ranjesc, unu fumeaza pe ascuns, ca sa nu ma tenteze, altii doi imi fac in ciuda de cate ori coboara la tigara.

Pana la ora 20:30 cand ajung acasa, plus o ora pana se incarca... fereasca Dumnezeu:) Sa vedem cum e. Tineti-mi pumnii :)
Imagine
spectrus
Vaper

Mesajde mirceamircea » Mar Ian 10, 2012 4:00 pm

Ia și tu de la un coleg o baterie - eu așa fac (avantaj mare când ai și colegi de muncă vaperi) :ugeek:
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Mar Ian 10, 2012 5:31 pm

spectrus scrie:Sunt la job si tocmai m-a lasat bateria. Asta da incercare :). Deja colegii ranjesc, unu fumeaza pe ascuns, ca sa nu ma tenteze, altii doi imi fac in ciuda de cate ori coboara la tigara.

Pana la ora 20:30 cand ajung acasa, plus o ora pana se incarca... fereasca Dumnezeu:) Sa vedem cum e. Tineti-mi pumnii :)

Nu se intampla nimic daca scoti bateria de la incarcat, tragi 2, 3 fumuri si-o pui la loc. Daca tot vapezi la birou ia-ti un passthrough.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde mirevaly » Mar Ian 10, 2012 9:39 pm

colandrino scrie:
spectrus scrie:Sunt la job si tocmai m-a lasat bateria. Asta da incercare :). Deja colegii ranjesc, unu fumeaza pe ascuns, ca sa nu ma tenteze, altii doi imi fac in ciuda de cate ori coboara la tigara.

Nu se intampla nimic daca scoti bateria de la incarcat, tragi 2, 3 fumuri si-o pui la loc. Daca tot vapezi la birou ia-ti un passthrough.

Sau una usb. Poti vapa cat e la incarcat dupa care pui capacelul si o folosesti ca pe o baterie normala ;)
Imagine
Imagine
NU MAI FUMEZ DIN 25.03.2011
mirevaly
Vaper Veteran

Re: Cazierul meu

Mesajde spectrus » Mie Ian 11, 2012 1:40 am

Am ajuns cu bine acasa :) Nu e de joaca, era cat pe ce sa ma vand iar pe-n kent 8 :)
Imagine
spectrus
Vaper

Mesajde tronarcristian » Mie Ian 11, 2012 3:05 pm

da.....mai bine iti iei una usb decat passthrought :lol: :lol:
Imagine
tronarcristian
Vaper

Mesajde valentines » Vin Ian 13, 2012 9:51 pm

Sau o baterie de rezerva.
Eu am la mine 11200 mA de rezerva.
Cind am fost in Italia credeti ca am dat borseta cu bunaciuni (lichide si baterii ) la bagaje.
In nici un caz. Daca se pierdeau. Fara haine ma descurcam, dar fara ET?
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde spectrus » Sâm Ian 14, 2012 6:51 pm

Ok, maine imi amortizez investitia. :)

Nu mai simt nevoia de a fuma. Deloc. Deja scad si consumul de aburi. Am scapat de iesitul cu colegii. Din 5-6 cati eram in haita, 2 aburim. Unu vine rar, fumeaza pe ascuns. Ceilalti vor tigara electronica si ei, probabil ca luni o vor cumpara:) Au vazut ca la mine a mers. Atunci merge la oricine. :) L-am mai corupt si pe socru-meu, dar si-a luat din aia cu 30 de lei, fara sa intrebe. Acum e greu de convins. :)

Merci tuturor care mi-ati lasat mesaje. Face mult pentru mine.
Imagine
spectrus
Vaper

Mesajde spectrus » Joi Ian 19, 2012 1:58 am

stiu ca astia care posteaza de 2 ori ar trebui batuti cu biciul, dar nu reusesc sa editez. Am ajuns sa vapez un rezervor pe zi, ceva concentratie de 16. Voi cat bagati in voi? sunt f curios. Inca ceva, nu am gasit, la Ego-T cat are rezervorul in ml/mg ce-o fi?
Imagine
spectrus
Vaper

Mesajde kshkval » Joi Ian 19, 2012 2:15 am

volumul cartusului ego-t este specificat la reseleri. depine de care este ( cilindric/conic ....1, 8 ml / 1,5 ml).
eu bag 3-5 ml / zi cu concentratie 15-20. Azi 4,8 ml de 19 ;)
scuze...nu am bici :)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Phlnx » Joi Ian 19, 2012 2:24 am

cu atomizorul ego-t vapam cam un tank si ceva...dar acuma cu carto...ala papa lichid destul de mult, peste 4ml pe zi...insa gustul nu se poate compara :D
Phlnx
Vaper

Mesajde spectrus » Dum Feb 05, 2012 12:52 am

azi am luat cu aroma de enrgy drink :) am dat peste cap pana si nefumatorii. recomand ;) deosebit.
Imagine
spectrus
Vaper

Mesajde cristi_C » Dum Feb 05, 2012 8:48 pm

Sal
e povestea tuturor ceea ce ne-ai impartasit
mai cumpara o baterie, de acum o iei din banii economisiti, nu are rost sa risti.
cristi_C
Vaper

Mesajde spectrus » Lun Feb 06, 2012 12:49 am

Buna Cristi, merci de raspuns. Ma bucur sa gasesc oameni asemanatori mie. E una din nevoile de baza, nevoia de apartenenta, de a te integra intr-un grup cu indivizi asemanatori:)

Vapez f putin, ma tine un rezervor o zi si jumatate, bag concentratie 24. Destul de ridicata, dar nici sa stau cu ea in gura toata ziua nu are rost. Pana nu-i dai corpului cantitatea de nicotina tot n-ai liniste.

Nu am idee vaporii astia .. oare chiar sunt ok?:) Dracovenia asta de lichid se depune pe plamani. Stiu, si fumul lasa urme, poate chiar mai mizerabile, dar daca glicerina asta se dovedeste, in timp, mai greu de inlaturat decat funinginea clasica?:)

Chiar nu am nevoie de baterie, atata timp cat ma tine si 2 zile. Eu vreau sa ma las si de prostia asta de vapat, nu cred ca e ok :P
Imagine
spectrus
Vaper

Mesajde spectrus » Dum Feb 19, 2012 3:54 pm

Azi am facut un test extrem: am pus un atty vechi la fiert 2 ore. Am tot completat cu apa, ca se evapora foarte repede. Rezultatul? TH comparativ cu cel oferit cand era nou. Aroma 8-9/10. Recomand.
Imagine
spectrus
Vaper

Mesajde kshkval » Dum Feb 19, 2012 4:05 pm

data viitoare incearca sa fierbi 10-15 minute in otet de vin . ( de ex. Regal ) sa ne zici daca e diferenta fata de fierberea in apa 2 ore.
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"