avantajele tigarii electronice

avantajele tigarii electronice

Mesajde baciu sorin » Dum Aug 07, 2011 8:42 pm

din 22 martie 2011 nu mai fumez.atunci am descoperit tigara electronica, si mi-am zis ca e o alternativa mai ieftina la fumat si de ce nu si mai sanatoasa. am inceput cu un dse 901 iar apoi mi-am achizitionat un ego-t de 1000 m-ah de la vapers-one. tin sa subliniez calitatea foarte buna a tigarii ego-t pe care o recomand oricui. sa revenim la avantaje. in primul rand m-am gandit sa vad cata economie se face cu tigara electronica. am luat o cutie din carton am sigilat-o cu banda izolatoare si i-am facut o fanta cat sa intre o bancnota de 10 lei. in fiecare zi am introdus cate o bancnota de 10 lei pana in data de 20 07 2011. nu e greu de calculat cat s-a strans . cu acei bani am fost la mare . acu ma felicit pt alegerea facuta aceea de a-mi lua tig electr. aburi grosi
baciu sorin

Re: avantajele tigarii electronice

Mesajde iepurasii_visinii » Dum Aug 07, 2011 10:19 pm

felicitari !!!
ai uitat sa pui si banutii pe care ii dadeai pe odorizantele de camera anti tabac ,pe parfumul in exces folosit pt a acoperi mirosul de tutun...samd :D
Tine-o tot asa
Distractie placuta pe banii tai :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde neluman » Dum Aug 07, 2011 10:35 pm

bine ai facut...felicitari@...si nu te lasa cuprins de 'melancolie'...rezista tentatiei
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde valentines » Joi Aug 11, 2011 10:10 am

Daca tot e deschis topicul asta poate nu ar fi rau sa sintetizam avantajele tigarii electronice fata de cea normala.
- economie de bani
- mai sanatoase in principal datorita lipsei gudronului si a compusilor cancerigeni
- scazind treptat concentratia de nicotina a lichidelor este sigura metoda de a te lasa de fumat fara efort, nervi, frustari
- mi-au evenit gustul si mirosul
- nu mai miroase a bodega in casa, in masina si nici hainele
- se pastreaza curatenie in masina, nu mai e plin de scrum pe covorase
- nu mai imi ard hainele cu jar cazut din tigara
- am conditie fizica mai buna
- nu mai transpir asa tare
Deocamdata atit mi-am adus aminte.
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Aug 11, 2011 11:24 am

cand imi e foame nu mai aprind o tigara...ma apuc direct de mancat (stomacelul meu e mai fericit :D )
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde roserose » Joi Aug 11, 2011 11:38 am

- Beau de trei ori mai putina cafea. In medie am dormit o ora in plus in fiecare zi.
- Avand continuu senzatia de dulce, mi s-a taiat cheful de ciocolata si nu mai mananc aproape deloc. Din cauza asta am slabit intr-o luna 1.5 kg, desi am mancat ceva mai mult ca inainte, pt. ca mancarea a devenit brusc mai buna. :lol:
Imagine
roserose
Vaper

Mesajde valentines » Joi Aug 11, 2011 1:00 pm

Mi-am mai adus aminte de treaba cu cafeaua si oboseala.
Inainte beam 3 si uneori si 4 cafele mari /zi , si ajungeam acasa ca teleghidat de oboseala. Acum beau doar una dimineata si nu mai am nevoie de alta. Chiar am inceput sa am probleme sa adorm seara.
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde vickyro » Vin Aug 12, 2011 12:43 pm

Pe langa avantajele enumerate de voi mai sus, as adauga unul pe care l-am simtit pe pielea mea de curand. Obisnuiesc sa ies destul de des la iarba verde, undeva in apropierea orasului (asta cand o permite timpul) si de nenumarate ori, ba mi s-a stricat bricheta, ba o uitam acasa. Au fost destule cazuri in care m-am intors din drum ca sa cumpar o bricheta. Desigur, cand mergeam cu masina, ma salva bricheta de la masina, dar pe bicileta nu aveam un asemenea dispozitiv. Acum sunt fericita! Nu mai am nevoie de bricheta!!! :lol: Dar m-am ales cu o alta grija: sa nu uit sticluta cu lichid!
Ca daca bricheta mai imprumutam de la unul-altul, lichid e cam dificil sa gasesc :lol: Asadar, avantaje si dezavantaje!
Am constatat insa ca "disperarea" nu e atat de mare cand nu pot vapa, comparativ cu perioadele in care nu puteam fuma (din diverse motive)
Aburesc din 10.iul. 2011
Nu mai fumez din 10.iul.2011

Imagine
vickyro
Vaper

Mesajde valentines » Lun Aug 15, 2011 12:20 am

Inca ceva:
Nu mai tusesc.
Nu mai expectorez dimineata flegma aia maronie
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde E-Smoker » Lun Aug 15, 2011 9:33 am

iepurasii_visinii scrie:felicitari !!!
ai uitat sa pui si banutii pe care ii dadeai pe odorizantele de camera anti tabac ,pe parfumul in exces folosit pt a acoperi mirosul de tutun...samd :D
Tine-o tot asa
Distractie placuta pe banii tai :D

Ei bine eu unul, atunci când foloseam analoage, cheltuiam şi pe scrumiere "d-alea mişto", nu mai zic de brichete...
Viaţa trebuie să fie un drum către lumea cealaltă la care să ajungi în cea mai bună stare, bine sănătos?
Sau la marele final ar trebui să ajungi obosit, uzat, mulţumit că ai făcut de toate şi că timpul nu a fost pierdut în zadar?
E-Smoker
Vaper

Mesajde mirceamircea » Mar Aug 16, 2011 10:21 am

E-Smoker scrie:...
Ei bine eu unul, atunci când foloseam analoage, cheltuiam şi pe scrumiere "d-alea mişto", nu mai zic de brichete...

Vai, da' câți bani bagam in "accesorii" - la fel imi placeau mult brichetele mai deosebite...ehe, ce vremuri :o
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde sirPO » Mar Aug 16, 2011 3:38 pm

Tigarile, brichetele, scrumierele si toate celelalte....o "groaza" de bani
Scandalul ca "iar miroase in casa a tutun" ...o "groaza" ...de nepretuit :lol:

Cata dreptate ai mircea x 2. Singurul lucru pe care il regret este brichete mea ZIPPO ARMOR...de alama...luata de la mama ei...52 de euroi...Murea lumea uitandu-se la ea...
sirPO
Vaper

Mesajde mirceamircea » Mar Aug 16, 2011 3:56 pm

sirPO scrie:....
.
Singurul lucru pe care il regret este brichete mea ZIPPO ARMOR...de alama...luata de la mama ei...52 de euroi...Murea lumea uitandu-se la ea...

Da, am avut si eu o colectie maricica de ZiPPO, unele mai originale, altele nu prea, da' erau ceva...aproape ca-mi pare rau dupa ele ;)
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde serenisimo » Vin Sep 02, 2011 2:04 pm

Alte avantaje:

- pentru mediu: in anii cand bagam analoage, se mai intampla sa ajung in zone lipsite de scrumiere (pe plaja la mare, la iarba verde etc.) si invariabil, chistoacele pe care le produceam ajungeau sa completeze peisajul...dap, sunt de blamat, dar sa arunce primul cu tastatura fumatorul care nu face/facea la fel... :roll:
De cand cu digitala... da, ati ghicit, e imposibil sa mai las chistoace in mijlocul naturii...

- cam toti fumatorii au fost (si vor fi) opriti pe strada de diversi necunoscuti, cu "Nu va suparati, aveti sa-mi dati si mie o tigara ? (V-o platesc... :lol: )". In perioada cand fumam, nu am refuzat niciodata pe acesti "confrati intru analoage"...
De cand cu digitala, am mai avut doua interpelari de acest gen.
Raspunsul meu "n-am decat o tigara, si aia-i electronica :mrgreen: ", cred ca a ajutat putin la popularizarea ET-ului, printre fostii mei "confrati fumatori" ...ca sa nu mai zic de economii :lol:
Imagine

...si de-atunci, n-am mai fumat...
serenisimo
Vaper

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"