Si uite asa, incet, incet, trece timpul si am aproape 19 zile de cand nu mai fumez. Ba mai mult, incerc sa mai corup si pe altii. Sora-mii i-am facut cadou un kit 510 de ziua ei si are si ea o saptamana de cand nu mai fumeaza. Si eu mi-am facut cadouri, si nu va spun cam cat m-au costat. Pentru mine, dupa 29 de ani de fumat, un singur lucru este important: NU MAI FUMEZ. Am gasit astfel si un nou hobby, ET-ul. Astfel, am incercat si m-am stabilit pe:
- baterie Joye Ego passtrough de 1000 mAh si LAvatube
- atomizor Ego-C de care sunt foarte multumit (intretinere: la 2 zile dry burn si schimb fitil la 4)
- si dragul meu Mark Infinity (si-i multumesc lui Scientist pentru ideile date de optimizare).
- lichide ... pai sa vedem... cam tot ce este cu aroma de tutun. Dupa cum se si vede din avatar, la birou vapez alternativ

(chiar si retete proprii), asa ca nu am timp sa ma plictisesc de vreo aroma

. Am numarat pe birou intr-o seara si aveam vreo 35 sticlute cu lichide, arome sau baze...
Iar cand am timp sa ma alint, pun picuriciul de la Mark pe Lavatube si sunt .....
PS. Imi plac si cartomizoarele, insa ma enerveaza ca ar trebui sa ma dedic unei singure arome sau sa tin vreo 5 carto etichetate pe langa mine