Arnold12 scrie:Eu as incerca sa imbin utilul cu placutul
Eu am încercat să îmbin chestiile astea, însă s-a dovedit a fi foarte, foarte complicat. Mai mult, am fost făcut să mă simt exact ca într-un banc cu Bulă:
"Întârzie Bulă la şcoală cam o oră şi ceva. Profesoara îl întreabă de ce a întâziat atât, la care Bulă răspunde:
- Am ajutat o bătrânică să treacă strada!
Profa:
- Bulă, vai ce gest frumos din partea ta. Vedeţi copii, Bulă a dat un foarte bun exemplu pentru cei din jur. Totuşi, spunem-mi şi mie de ce ai întârziat atât de mult? O oră şi jumătate ca să treci o babă strada e cam mult!
- Păi la început nu a vrut în ruptul capului..."
Aşa că dragul meu Arnold, cam asta eşti pe cale să faci tu acum. Să încerci să ajuţi Babadochia să treacă strada!
Propun să lăsăm baba pe strada pe care vrea ea să meargă, iar noi ceilalţi să ne vedem de ale noastre.
Eu aş propune mai degrabă întâlniri săptămânale organizate pe principii zonale, adică în zona de est a oraşului pot veni cei din sectoarele 1, 2 şi 3, în vest cei din sectoarele 4, 5 şi 6. La fel pentru zonele de nord sau de sud, orice variantă este binevenită. Putem aranja orice... Ca să fac o glumă, putem aranja întâlniri pentru cei care pot să vină, respectiv întâlniri pentru cei care de obicei nu pot sau nu vor să vină.
Dar cred că este necesar să avem în vedere şi buzunarele noastre atunci când punem ochii pe un loc de întâlnire. De asemenea cred cu toată convingerea şi sinceritatea că efectiv nu este de loc momentul să ne facem că ignorăm faptul că este criză economică şi financiară sau că pe noi nu ne afectează.........
În altă ordine de idei, dacă se va considera că este într-adevăr folositor la ceva, vom putea stabili şi un cartier general (aşa cum zicea cineva).
În fine...Uite, de exemplu pe raza Ştrandului Studenţesc (şi sunt câţiva forumişti care cunosc suficiente detalii cu privire la acest lucru) este o terasă liniştită, cu privelişte şi scoruri mai mult decât convenabile.
Pe Doamna Ghica mai este un restaurant, de asemenea cu preţuri amabile cu portofelul, care se cheamă "Curtea Veche", cunoscut şi sub denumirea de "Pupăza din Tei".
Ofertă valabilă pentru zone de est ŞI NU NUMAI!
Trebuie să-ţi mărturisesc că la un "tete a tete" chiar s-a pus problema organizării şi unor picnicuri, cu precădere pe durata sezonului estival. Asta ca o dovadă că există viaţă şi dincolo de forum...
Dacă cei cu care am discutat sunt pe recepţie şi nu s-au răzgândit... îi aştept să confirme. Sau să infirme!
Viaţa trebuie să fie un drum către lumea cealaltă la care să ajungi în cea mai bună stare, bine sănătos?
Sau la marele final ar trebui să ajungi obosit, uzat, mulţumit că ai făcut de toate şi că timpul nu a fost pierdut în zadar?