[/vlad.theodor scrie:Daca sint cel putzin cinci persoane intresate de noile mele achizitii "639" si doresc sa vapeze din ele - ies si eu din casa...
Sau sa testeze e-lichide KSD. http://youtu.be/XIyECkJuhxM

vlad.theodor scrie:Cu mai multi miliamperi !??? Pai cit fumezi ? Ia-ti doua baterii cu tine si ai destul de vapat.
Sau recomand sa-ti legi un passthrough de laptop si leptopul sa-l pui intr-un rucsac de spate (purtat pe spate, normal...).
Chestiile astea electronice ar fi din ce in ce mai lungi. E ugly.
Traiasca ziua nationala a Chinei !!! (Intre 1 shi 7 octombrie)
Fane, daca vii sa aduci si trabucuri din alea faine cum ne-ai servit data trecuta pe mine si Radu !

DarkShadow scrie:Apropos: Stiti vre-un mod "destept" mai ieftin, de unde sa cumpar?D
[/Trei baterii a cite patruzeci de grame bucata/9 cm inmultit cu noua ore de autonomie/bucata nu te-ar rezolva !?DarkShadow scrie:"...ture de cate 16, 18 si 24 ore"
Citi bani ai platit in total (inclusiv taxele vamale si tva 24% - banuiesc ca depaseste 150 euro ca valoare globala a bunurilor) !?moremih scrie:Eu vin cu prov
moremih scrie:Va astept pe 7la intilnire .Eu vin cu provari si daca reusesc sa termin si o cutiuta .
[/
risecalax scrie:Speram sa ajungem si noi la intalnire, macar pentru a sta tacuti intr-un coltisor, sa ascultam atenti si sa invatam de la voi...![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator