koala scrie:Va propun sa schimbam ziua si ora acestor intalniri si, mai jos, voi argumenta aceasta solicitare:
- de obicei, serile de vineri sunt seri grele, de sfarsit de saptamana...
- lumea pleaca de acasa pe la chefuri, sau se pregateste sa primeasca musafiri...
- carciumile cu oarece staif au "rezervari" facute din timp... si patim ca saptamana trecuta (a propos, si eu am venit vineri seara la "liberali", pe la 20.30... evident ca m-am intors acasa cu coada intre picioare, nestiind ca ati plecat la Unirea).
- celor cu familie greale este dificil sa explice consoartelor ca ei pleaca, vineri seara, la o carciuma... ca sa bea un spritz si sa se vada cu alti nebuni care "trag fum pe nas"
... hai sa fim rezonabili, orice nevasta stramba din nas cand o lasi acasa, singura cu copiii, vineri seara.
Propunerea mea este: Sambata / dimineata (ora 10.30-11.00):
- e sambata, e dimineata, carciumile sunt goale si putem merge linistiti acolo unde vrem... carciumarii or sa zica merci, ca au clienti la ora aia... putem vorbi linistiti despre orice, nu e nimeni care sa ne deranjeze... nici noi nu deranjam pe nimeni!
- se poate sta lejer pana pe la 13.30-14.00, fara a provoca drame in familie, dar si fara a perturba planurile de weekend.
PS: Eu ma vad cu o gasca de acvaristi, la o carciuma din Obor, aproape in fiecare sambata dimineata... si asta, de ani de zile. Deci, se poate!

koala scrie:Va propun sa schimbam ziua si ora acestor intalniri si, mai jos, voi argumenta aceasta solicitare:
- de obicei, serile de vineri sunt seri grele, de sfarsit de saptamana...
- lumea pleaca de acasa pe la chefuri, sau se pregateste sa primeasca musafiri...
Propunerea mea este: Sambata / dimineata (ora 10.30-11.00):
E-Smoker scrie:după ora 21.00 facem pipi în lift! Şi coborâm pe scări!![]()
Arnold12 scrie:Eu zic ca e mai bine sa facem pipi pe scari si sa coborim cu liftul
Arnold12 scrie:Sincer nu stiu la ce chefuri mergi tu vineri seara, chefurile la care merg eu se termina simbata dimineata deci e exclus sa mai ajung undeva.![]()
Cine nu poate ajunge vineri seara pe motiv de chef sau musafiri nu va ajunge nici simbata dimineata...
Arnold12 scrie:Cine nu poate ajunge vineri seara pe motiv de chef sau musafiri nu va ajunge nici simbata dimineata.

[/

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator