Intâlnire Lunara București 4.11.2011

Intalniri locale saptamanale

Moderatori: nicos1968, Spakko

Re: Intâlnire Lunara București 4.11.2011

Mesajde mRzv86 » Mar Noi 08, 2011 2:03 am

6-2 mai exact :mrgreen:
mRzv86
Vaper

Mesajde DarkShadow » Mar Noi 08, 2011 8:33 am

Nu stiu cum e la Unirea, n-am fost, dar la Cafeneaua Liberala era OK ca si ambianta.
Eu zic, sa le mai dam o sansa, poate a fost doar un concurs de imprejurari. Putem sa luam telefonul de acolo si sa intrebam in prealabil, inainte de intalnire, daca e libera locatia sau a rezervat-o cineva, si apoi ca locatie alternativa in caz ca e rezervata, sa alegem Unirea.
E o propunere. Ce va hotara majoritatea, va fi ales, ca d'aia e democratie :D

Aburi densi!

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde koala » Mar Noi 08, 2011 10:22 am

Va propun sa schimbam ziua si ora acestor intalniri si, mai jos, voi argumenta aceasta solicitare:

- de obicei, serile de vineri sunt seri grele :D, de sfarsit de saptamana...
- lumea pleaca de acasa pe la chefuri, sau se pregateste sa primeasca musafiri...
- carciumile cu oarece staif au "rezervari" facute din timp... si patim ca saptamana trecuta (a propos, si eu am venit vineri seara la "liberali", pe la 20.30... evident ca m-am intors acasa cu coada intre picioare, nestiind ca ati plecat la Unirea).
- celor cu familie grea :mrgreen: le este dificil sa explice consoartelor ca ei pleaca, vineri seara, la o carciuma... ca sa bea un spritz si sa se vada cu alti nebuni care "trag fum pe nas" :mrgreen: ... hai sa fim rezonabili, orice nevasta stramba din nas cand o lasi acasa, singura cu copiii, vineri seara.

Propunerea mea este: Sambata / dimineata (ora 10.30-11.00):

- e sambata, e dimineata, carciumile sunt goale si putem merge linistiti acolo unde vrem... carciumarii or sa zica merci, ca au clienti la ora aia... putem vorbi linistiti despre orice, nu e nimeni care sa ne deranjeze... nici noi nu deranjam pe nimeni!
- se poate sta lejer pana pe la 13.30-14.00, fara a provoca drame in familie :mrgreen:, dar si fara a perturba planurile de weekend.

PS: Eu ma vad cu o gasca de acvaristi, la o carciuma din Obor, aproape in fiecare sambata dimineata... si asta, de ani de zile :D . Deci, se poate!
Vapatul m-a ajutat sa renunt la fumat... definitiv!
07 octombrie 2011 - ultima tigara!
23 februarie 2012 - ultima pipa!
koala
Vaper

Mesajde DarkShadow » Mar Noi 08, 2011 10:35 am

koala scrie:Va propun sa schimbam ziua si ora acestor intalniri si, mai jos, voi argumenta aceasta solicitare:

- lumea pleaca de acasa pe la chefuri, sau se pregateste sa primeasca musafiri...
- carciumile cu oarece staif au "rezervari" facute din timp... si patim ca saptamana trecuta (a propos, si eu am venit vineri seara la "liberali", pe la 20.30... evident ca m-am intors acasa cu coada intre picioare, nestiind ca ati plecat la Unirea).
- celor cu familie grea :mrgreen: le este dificil sa explice consoartelor ca ei pleaca, vineri seara, la o carciuma... ca sa bea un spritz si sa se vada cu alti nebuni care "trag fum pe nas" :mrgreen: ... hai sa fim rezonabili, orice nevasta stramba din nas cand o lasi acasa, singura cu copiii, vineri seara.

- e sambata, e dimineata, carciumile sunt goale si putem merge linistiti acolo unde vrem... carciumarii or sa zica merci, ca au clienti la ora aia... putem vorbi linistiti despre orice, nu e nimeni care sa ne deranjeze... nici noi nu deranjam pe nimeni!
- se poate sta lejer pana pe la 13.30-14.00, fara a provoca drame in familie :mrgreen:, dar si fara a perturba planurile de weekend.

PS: Eu ma vad cu o gasca de acvaristi, la o carciuma din Obor, aproape in fiecare sambata dimineata... si asta, de ani de zile :D . Deci, se poate!

Eu sunt de acord, dar unele sambete le mai lucrez. Oricum,se poate sa lucrez si in ziua intalnirii, depinde de programul de la serviciu.
Eu sunt de acord cu propunerea.

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde Madalin » Mar Noi 08, 2011 10:51 am

Are dreptate @koala. E mai bine la "matineu" :D . Sustin 110% :mrgreen: .
Ca locatie, ambele sunt simpatice. Unirea e putin mai avantajoasa pt. mine, ca utilizator convins de metrou, deci 6,5 la 2,5 :mrgreen: .
Madalin
Vaper Veteran

Mesajde Arnold12 » Mar Noi 08, 2011 4:51 pm

koala scrie:Va propun sa schimbam ziua si ora acestor intalniri si, mai jos, voi argumenta aceasta solicitare:

Sincer nu stiu la ce chefuri mergi tu vineri seara, chefurile la care merg eu se termina simbata dimineata deci e exclus sa mai ajung undeva. :lol:

Cine nu poate ajunge vineri seara pe motiv de chef sau musafiri nu va ajunge nici simbata dimineata.

Sa nu uitam ca intilnirea este lunara (adica una pe luna) deci pot fi programate celelalte activitati din timp.

Consoarta nu vad dc sa faca scandal (pt un liber pe luna) ca yo nu fac scandal cind vine vorba de coafor, socrii etc..... de baut nu beau, la femei nu ma (mai) duc si de fumat nu mai fumez. :twisted:

Avantaje Unirea vs Cafeneaua Liberala.
La unirea se bea o bere bruta germana la 6 ron fata de una ...... de 4 ron.
Sansa sa gasesti ocupat (rezervat) un etaj intreg este nula fata de cafenea.
Daca vrei sa maninci ceva gasesti in acelasi loc fata de cafenea care nu ofera nimic.
Metrou la 2 pasi.
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde G@briel » Mar Noi 08, 2011 5:05 pm

Eu sambata 100% nu am cum!
Am copii de dus in diverse locuri...
G@briel
Vaper

Mesajde E-Smoker » Mar Noi 08, 2011 5:26 pm

Clară treaba! Acolo a început, acolo continuăm!
Câştigător la scor de neprezentare (diferenţa de scor): UNIREA TRICOLOR!!!! :lol: :lol: :lol:
Punem în aplicare o variantă atrăgătoare la momentul serspectiv: după ora 21.00 facem pipi în lift! Şi coborâm pe scări! :lol: :lol:
Viaţa trebuie să fie un drum către lumea cealaltă la care să ajungi în cea mai bună stare, bine sănătos?
Sau la marele final ar trebui să ajungi obosit, uzat, mulţumit că ai făcut de toate şi că timpul nu a fost pierdut în zadar?
E-Smoker
Vaper

Mesajde Arnold12 » Mar Noi 08, 2011 5:31 pm

E-Smoker scrie:după ora 21.00 facem pipi în lift! Şi coborâm pe scări! :lol: :lol:

Eu zic ca e mai bine sa facem pipi pe scari si sa coborim cu liftul ;)
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde E-Smoker » Mar Noi 08, 2011 5:36 pm

Îmi este greu să mă hotărăsc dacă să rămână vineri sau să fie sâmbătă sau chiar duminică... Mie îmi convin toate variantele. :roll:
Viaţa trebuie să fie un drum către lumea cealaltă la care să ajungi în cea mai bună stare, bine sănătos?
Sau la marele final ar trebui să ajungi obosit, uzat, mulţumit că ai făcut de toate şi că timpul nu a fost pierdut în zadar?
E-Smoker
Vaper

Mesajde E-Smoker » Mar Noi 08, 2011 5:38 pm

Arnold12 scrie:Eu zic ca e mai bine sa facem pipi pe scari si sa coborim cu liftul ;)

Extrem de corect!
Repet, îmi convin toate variantele, orice numai să ne putem întâlni! :lol:
E-Smoker
Vaper

Mesajde Arnold12 » Mar Noi 08, 2011 5:40 pm

Sa ramana VINERI la UNIREA si cine nu ajunge sa vina SAMBATA la CAFENEA, asa impacam si capra si varza.
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde E-Smoker » Mar Noi 08, 2011 5:43 pm

În concluzie: Cine nu stă capră e varză! :lol: :lol: :lol:
Ne vedem pe 02.12.2011
E-Smoker
Vaper

Mesajde koala » Mar Noi 08, 2011 7:33 pm

Arnold12 scrie:Sincer nu stiu la ce chefuri mergi tu vineri seara, chefurile la care merg eu se termina simbata dimineata deci e exclus sa mai ajung undeva. :lol:

Cine nu poate ajunge vineri seara pe motiv de chef sau musafiri nu va ajunge nici simbata dimineata...

Acu' ce sa zic, doar n-o sa ma cert cu un veteran :mrgreen: ... a fost doar o simpla propunere, nu e musai sa fie nici insusita si nici acceptata de catre toata lumea.

PS: Chefurile la care merg eu incep vineri seara si se termina duminica dimineata, daca tot trebuie sa ne laudam cu asta :D ... de exemplu, vinerea aceasta, plec cu o gasca de offroaderi undeva la Garbova (jud. Alba) si ne facem de cap pana duminica... am inchiriat acolo o pensiune si-am tocmit bucatarese din sat... dam drumul lautarilor sa plece acasa doar dupa ce se rup toate corzile viorilor... si "haiduciile" astea se intampla lunar! :mrgreen:
Vapatul m-a ajutat sa renunt la fumat... definitiv!
07 octombrie 2011 - ultima tigara!
23 februarie 2012 - ultima pipa!
koala
Vaper

Mesajde Madalin » Mie Noi 09, 2011 9:58 am

Arnold12 scrie:Cine nu poate ajunge vineri seara pe motiv de chef sau musafiri nu va ajunge nici simbata dimineata.

Cred ca nu la chefurile lui sau ale noastre se referea, ci la ale altora, vezi chiar ultimul caz, cand cafeneaua era rezervata de altii.
In rest, ai perfescta dreptate. Deci ramane unirea, vineri seara :D .
Madalin
Vaper Veteran

Mesajde karma » Mie Noi 09, 2011 2:55 pm

A fost prima mea intalnire si imi pare rau ca nu am apucat sa stau de vorba pe indelete cu toata lumea... Abia o astept pe urmatoarea.
Imi pare bine ca am reusit sa cunosc oameni interesanti si sa-mi imbogatesc cunostintele (nu numai in domeniul vapatului :) ). Tot respectul pentru domnul Romaniac, ma bucur ca am reusit sa ajung la intalnirea la care a participat si am putut discuta si eu cu dansul, realizeaza niste produse extraordinare dupa parerea mea, se simte pasiunea depusa. Asa cum spunea si moremih un om deosebit.

Mie unuia mi-a placut mai mult la Unirea - lumina si spatiul mai vast (minus la problema cu toaletele)... Daca ar fi dupa mine ar merge o intalnire care sa inceapa vineri seara si sa se termine sambata la pranz, sa fie multumita toata lumea :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde mariandex » Vin Noi 11, 2011 12:46 pm

Cateva poze de la intalnire se pot pune ? cineva a pozat dar nu mai stiu cine .

HAPPI VAPING !
Imagine
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica : nu merge nimic si nu stiu de ce . :D
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde Arnold12 » Mar Noi 15, 2011 5:06 pm

Inca mai asteptam POZELEEEEEEEEEEEE.
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde moremih » Mar Noi 15, 2011 5:36 pm

Cineva a facut fotografii . Nu inteleg de ce nu le-a pus pe forum .
Mai asteptam poate o va face .
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde karma » Joi Noi 17, 2011 8:56 pm

Gata si fotografiile :) . Imi cer scuze am fost numai pe drumuri si nu am avut timp sa ma ocup de poze.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Confucius say: "Karma's a bitch"

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Intalniri