Intâlnire Lunara București 4.11.2011

Intalniri locale saptamanale

Moderatori: nicos1968, Spakko

Re: Intâlnire Lunara București 4.11.2011

Mesajde moremih » Joi Noi 17, 2011 10:14 pm

Sarutmina pentru fotografii . Dar totusi parca au fost facute mai multe . Asa ca daca mai are cineva , il rog sa le posteze .
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde karma » Vin Noi 18, 2011 5:34 pm

de la mine astea sunt toate :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde tjedy2000 » Mie Dec 07, 2011 1:43 pm

Am vazut niste pipe prin poze care aratau foarte bine. Ce e cu ele? Sunt pentru tutun sau adaptari? Daca sunt Jazz Cartopipe, felicitari! Sunt suuuuuper!
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde mariandex » Mie Dec 07, 2011 3:25 pm

Salut , sunt pipe jazz , domnul Romaniac le-a adus cu dansul ,in a treia poza de la dreapta la stanga in tricou alb .
Eu nu puteam lipsi , persoana care asculta fascinat (in tricou vargat :D )

PS : in poza a doua e o pipa alba , e unicat , imi apartine :D

HAPPY VAPING !
Ultima oară modificat de mariandex pe Mie Dec 07, 2011 4:04 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica : nu merge nimic si nu stiu de ce . :D
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde moremih » Mie Dec 07, 2011 3:55 pm

Nici eu nu puteam lipsii . Sunt acolo linga Marian .
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde tjedy2000 » Mie Dec 07, 2011 4:41 pm

in poza a doua e o pipa alba , e unicat , imi apartine

Sa nu incepi sa cresti in volum! :lol: Tocmai aia mi-a placut si mie. Imita excelent meerschaum-ul ( pipele din spuma de mare ), visul oricarui pipar autentic.
Nici restul nu arata rau. Cel mai probabil sunt din stejar, la cum vad ca este textura fibrei.
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde Madalin » Joi Dec 08, 2011 12:59 am

tjedy2000 scrie: Cel mai probabil sunt din stejar, la cum vad ca este textura fibrei.

Ba, majoritatea-s "Briar" original.
Madalin
Vaper Veteran

Mesajde tjedy2000 » Joi Dec 08, 2011 12:21 pm

Ba, majoritatea-s "Briar" original.

Cu atat mai bine. Cat costa o jucarie din asta?
Sa nu-mi spui ca aia alba e din meershaum!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde mariandex » Joi Dec 08, 2011 7:35 pm

115 dolari , cheala , adica fara acumulator incarcator si cartomizor , daca o achizitionezi de la el din america se mai pune pe langa accesorii (acumulatori , incarcator si cartomizoare ) si transportul si vama care sunt undeva in jurul sumei de 50 de dolari . El nu vinde decat pipa si cartomizoarele , incarcatoru si acumulatorii ii iei din alta parte . Ce e surprinzator in domeniul ET e ca iti da garantie pe viata la pipa ceea ce nu prea vezi pe nicaieri ,asta denota seriozitatea si maiestria cu care sunt lucrate si ca nu face rabat la calitate . Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti intra in posesia unei pipe il gasesti la topicul reseleri sub numele JazzCartopipe .
Si daca-ti spun ca e din meershaum te superi ? :D ,acum serios e confectionata din briar si vopsita alb , de ce spun ca e unica ? pentru ca daca te uiti pe site la el o sa vezi cateva pipe altfel colorate adica alb , roz si black piano si au fost confectionate pentru o expozitie si nu au fost facute mai mult de un exemplar de fiecare de aceia spun ca e unica pentru ca cea din poza de pe site e chiar asta pe care o am ( are cateva mici defecte care se regasesc atat in poza cat si pe pipa pe care o am :D )

HAPPY VAPING !
Imagine
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde koala » Joi Dec 08, 2011 7:50 pm

Bah fratilor, ce e ala "Briar"? :mrgreen: ... am si eu pipa Jazz de la romaniac, culoare a lemnului maron-roscat.
Ultima oară modificat de koala pe Joi Dec 08, 2011 7:57 pm, modificat 1 dată în total.
Vapatul m-a ajutat sa renunt la fumat... definitiv!
07 octombrie 2011 - ultima tigara!
23 februarie 2012 - ultima pipa!
koala
Vaper

Mesajde mariandex » Joi Dec 08, 2011 7:56 pm

Uite ce am gasit pe net :
" Briarul
Bulbii arbustilor mediteraneeni de Erica Arboreea sunt la nivel mondial prima alegere a colectionarilor de pipe de tutun. Aceste tumori crescute la radacina au un lemn poros, rezistent la temperaturi inalte, neuniform, foarte apreciat pentru textura inedita.
Interiorul acestor bulbi are culoare galben-rosiatica, cu relativ multe imperfectiuni. In breasla este cunoscut ca Ebauchon si este folosit pentru productia de pipe de slaba calitate.
Exteriorul, cunoscut ca Plateau, are o culoare galbuie, inele relativ compacte, rezistenta mai mare si mai putine imperfectiuni, dar este mai greu de gasit in blocuri de dimensiuni adecvate, mai greu de prelucrat si mai resistent, prin urmare fiind folosit pentru productia de pipe de inalta calitate si estetica fina.
Din cauza numarului mare de imperfectiuni ale lemnului si a procesului indelung de uscare, factori ce rezulta intr-o productie destul de limitata de pipe, preturile pentru o pipa fabricata dintr-un plateau sunt foarte ridicate.
Fiind pipe din lemn, se gasesc in aproape toate formele si dimensiunile, de mentionat fiind faptul ca din considerente financiare multe din ele implica finisaj prin sablare (jet de nisip), avand o suprafata aspra, mai comfortabila, fara imperfectiuni datorate punctelor de nisip frecvent intalnite la briar. Structura neuniforma a lemnului il face foarte absorbant, fumul rezultat fiind uscat. "
informatia a fost luata de aici :
http://www.pipa-bucuresti.ro/component/ ... pelor.html

HAPPY VAPING !
Imagine
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde Madalin » Vin Dec 09, 2011 10:23 am

mariandex scrie:Uite ce am gasit pe net :
" Briarul
Bulbii arbustilor mediteraneeni de Erica Arboreea sunt la nivel mondial prima alegere a colectionarilor de pipe de tutun. Aceste tumori crescute la radacina au un lemn poros, rezistent la temperaturi inalte, neuniform, foarte apreciat pentru textura inedita.
Interiorul acestor bulbi are culoare galben-rosiatica, cu relativ multe imperfectiuni. In breasla este cunoscut ca Ebauchon si este folosit pentru productia de pipe de slaba calitate.
Exteriorul, cunoscut ca Plateau, are o culoare galbuie, inele relativ compacte, rezistenta mai mare si mai putine imperfectiuni, dar este mai greu de gasit in blocuri de dimensiuni adecvate, mai greu de prelucrat si mai resistent, prin urmare fiind folosit pentru productia de pipe de inalta calitate si estetica fina.
Din cauza numarului mare de imperfectiuni ale lemnului si a procesului indelung de uscare, factori ce rezulta intr-o productie destul de limitata de pipe, preturile pentru o pipa fabricata dintr-un plateau sunt foarte ridicate.
Fiind pipe din lemn, se gasesc in aproape toate formele si dimensiunile, de mentionat fiind faptul ca din considerente financiare multe din ele implica finisaj prin sablare (jet de nisip), avand o suprafata aspra, mai comfortabila, fara imperfectiuni datorate punctelor de nisip frecvent intalnite la briar. Structura neuniforma a lemnului il face foarte absorbant, fumul rezultat fiind uscat. "
informatia a fost luata de aici :
http://www.pipa-bucuresti.ro/component/ ... pelor.html

Corect! In plus, fiecare radacina-tumoare are un model unic, la fel ca amprentele palmare, ceea ce le face si pe pipe sa fie fiecare in parte unicat.

Sincer, mie nu mi-a placut cea calba si n-am fost atent la explicatii :oops: , dar cred ca da, este spuma de mare.
Madalin
Vaper Veteran

Mesajde moremih » Lun Dec 26, 2011 9:10 pm

Tuturor celor pe care i-am intalnit si nu numai : Cu ocazia sarbatorilor ,le doresc ;
La multi ani !!
Implinirea tuturor dorintelor ,sanatate si multe bucurii ,zile cat mai multe si cat mai senine alaturi de familie si cei dragi .
La multi ani!!
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde Madalin » Lun Dec 26, 2011 10:40 pm

La fel si tie si-nca un pic in plus :P .
Jolly Vapes
Madalin
Vaper Veteran

Mesajde karma » Mar Dec 27, 2011 4:11 pm

multumesc si Sarbatori Fericite! si din partea mea tuturor... sa ne revedem cu bine in noul an!
Confucius say: "Karma's a bitch"

Anterior

Înapoi la Intalniri