Catalog de Constanta.

Intalniri locale saptamanale

Moderatori: nicos1968, Spakko

Catalog de Constanta.

Mesajde Pauloo » Mar Sep 13, 2011 10:28 pm

Cineva din constanta pe aici?
Pe cand si un magazin in Constanta?
Pauloo
Vaper

Re: Constanta?

Mesajde cristianflr » Vin Dec 30, 2011 8:50 pm

salutare, inca un constatean pe vapers :), mai este cineva?
cristianflr

Mesajde Iceman » Sâm Ian 14, 2012 9:48 pm

Dap... hop si eu ! Salutare si bine v-am gasit !
Daca ai visa si nu ai mai putea sa te trezesti din acel vis, cum ai face diferenta intre vis si realitate ?

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde xblade » Dum Ian 15, 2012 10:42 am

Si eu alaturi de voi!!
xblade
Vaper

Mesajde erolas » Mar Ian 31, 2012 1:31 am

si yo sunt din CT

Vreun magazin pe aici care vinde modele de tigari electronice/ lichide?
erolas

Mesajde Iceman » Mar Ian 31, 2012 8:32 pm

E unul la Real 1 (cel de la iesirea spre Mangalia), cel care scrie deasupra "Incearca tigarea electronica" !
Eu de la ei am cumparat, par ok... nu am avut probleme pana acum.
Daca ai visa si nu ai mai putea sa te trezesti din acel vis, cum ai face diferenta intre vis si realitate ?

Imagine
Iceman
Vaper

Re: Catalog de Constanta.

Mesajde cosmintutea » Sâm Feb 04, 2012 12:35 pm

S-a mai deschis unul la Real 2, pe varianta. E de la e-smoke! Preturile sunt ok, stau deocamdata cam prost la stocuri (probabil din cauza zapezii).
cosmintutea

Mesajde Iceman » Dum Feb 05, 2012 12:03 pm

Si ei sunt de incredere ? Ca am inteles ca ego-t . ro nu prea sunt de incredere, si adevarul e ca sunt suspicios cu privire la calitatea lichidelor !

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde cosmintutea » Dum Feb 05, 2012 11:38 pm

Am luat de la ei pana acum decat niste PG Turkish Tobaco Dekang si este ok (atat concentratia cat si aroma). In rest nu stiu, ramane de vazut. Tot e bine ca acum am de unde lua LOCO (langa ei vindea cineva sticlutza de 10ml de menthol Dekang cu 40 RON acum vreo 2 luni)
cosmintutea

Mesajde Iceman » Lun Feb 06, 2012 11:14 am

Am vazut ca figureaza ca distribuitor la Dekang in Romania, la Dekang pe site ! Ceea ce e bine...

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde piti1 » Sâm Feb 25, 2012 9:22 pm

salut baieti,si eu sunt tot din constanta.ma bucur ca ne adunam cite unul cite unul,ca poate ne inmultim si ne adunam vreodata pe undeva la skimb de impresii.momentan nu sunt in romania,sunt prin danemarca k sunt sofer de tir.dar cind ma intorc poate stabilim o intilnire ceva.
nu mai fumez di 18-ian-2012
piti1

Mesajde staticrzr » Joi Apr 19, 2012 12:09 am

salut, si eu tot din constanta, de unde putem cumpara alte lichide decat cele de la dekang ?(real1)
staticrzr

Mesajde danlungu » Dum Apr 22, 2012 11:16 am

buna ziua constanta,

in orasul nostru sunt foarte putine oferte de lichide dar si de tigari electronice.
s-a mai deschis un mic kiosc pe culoar la "maritimo"....scorurile...mari!
eu personal dupa 3 luni de folosit dekang am trecut pe productie proprie...le fac singur...calitatea?asa cum vrea inima mea!glicerina,aroma...etc iar rezultatul bun si ieftin.
suntem multi in c-ta care vapam ne intalmim de multe ori la brik duminica unde este oborul de "animalute".schimbam pareri,testam, si facem schimburi.
in rest...productie proprie la atomizoare.
ma bucura faptul ca incepem sa ne miscam...aici la c-ta.

staticrzr scrie:salut, si eu tot din constanta, de unde putem cumpara alte lichide decat cele de la dekang ?(real1)

salut,
nu ai mari sanse sa gasesti in alta parte...
da-mi un semn si te ajut sau vino la brik duminica la "animalute" suntem mai multi care te vom ajuta si cu alte lichide unele facute de noi altele cumparate ...

succes,te asteptam!

piti1 scrie:salut baieti,si eu sunt tot din constanta.ma bucur ca ne adunam cite unul cite unul,ca poate ne inmultim si ne adunam vreodata pe undeva la skimb de impresii.momentan nu sunt in romania,sunt prin danemarca k sunt sofer de tir.dar cind ma intorc poate stabilim o intilnire ceva.

sal piti,
noi deja ne adunam cam de 6 luni in acelasi loc la brik duminica....daca ai timp intra in "grupul" nostru.

cosmintutea scrie:S-a mai deschis unul la Real 2, pe varianta. E de la e-smoke! Preturile sunt ok, stau deocamdata cam prost la stocuri (probabil din cauza zapezii).

sal cosmin,
am luat de la ei multe lucruri,am fost cred primul client atunci cand l-au deschis.sunt cei de la bucuresti e-smoke care au si site-ul cu acelasi nume.
am fost si la real 1 dar sunt alta firma....cand am pus mai multe intrebari fata care vindea s-a blocat complet...nu avea nici o treaba cu ce vorbeam eu(atomizor,rezistenta de cat este?bateria ce amperaj are?...etc).in schimb cei de la real 2 fetele au inceput mai greu dar acum sunt experte iar daca ai o problema iti schimba produsul fara sa comenteze ,totul este sa pastrezi chitanta.

cu respect danlungu
danlungu
Vaper

Mesajde crosbyct » Joi Mai 03, 2012 12:24 am

Salutare tuturor. Sunt din Constanta si de 5 zile sunt si eu fumator de ET. Vin aproape in fiecare duminica in piata de la Brick , la animale. Unde mai exact va intalniti ? As fi curios sa ma lamuresc cu mai multe intrebari pe care le am. Multumiri anticipate pentru raspuns.
crosbyct

Mesajde danlungu » Vin Mai 04, 2012 5:52 pm

salut crosbyct,
pe partea cu "pestisorii" sunt mai multi baieti,o sa ne vezi sigur....suntem mai multi cu tigari electronice...nu ai cum sa ratezi.zi-mi ce te doare,poate rezolvam?baga la mp.
duminica la 10-10.30 ne strangem toti , cine vrea poate sa vina si punem "tara la cale".sa nu va fie jena sau rusine...am invatat si eu multe de la cei care vin aici.sunt unii care vapeaza chiar de 8 luni...baieti cu experienta :lol:

stima : d.l.
danlungu
Vaper

Mesajde crosbyct » Joi Mai 10, 2012 11:40 am

am ratat duminica asta, am ajuns pe la 11.30 din cauza unor probleme neprevazute. duminica va mai gasesc pe acolo ?
crosbyct

Înapoi la Intalniri