buna ziua constanta,
in orasul nostru sunt foarte putine oferte de lichide dar si de tigari electronice.
s-a mai deschis un mic kiosc pe culoar la "maritimo"....scorurile...mari!
eu personal dupa 3 luni de folosit dekang am trecut pe productie proprie...le fac singur...calitatea?asa cum vrea inima mea!glicerina,aroma...etc iar rezultatul bun si ieftin.
suntem multi in c-ta care vapam ne intalmim de multe ori la brik duminica unde este oborul de "animalute".schimbam pareri,testam, si facem schimburi.
in rest...productie proprie la atomizoare.
ma bucura faptul ca incepem sa ne miscam...aici la c-ta.
staticrzr scrie:salut, si eu tot din constanta, de unde putem cumpara alte lichide decat cele de la dekang ?(real1)
salut,
nu ai mari sanse sa gasesti in alta parte...
da-mi un semn si te ajut sau vino la brik duminica la "animalute" suntem mai multi care te vom ajuta si cu alte lichide unele facute de noi altele cumparate ...
succes,te asteptam!
piti1 scrie:salut baieti,si eu sunt tot din constanta.ma bucur ca ne adunam cite unul cite unul,ca poate ne inmultim si ne adunam vreodata pe undeva la skimb de impresii.momentan nu sunt in romania,sunt prin danemarca k sunt sofer de tir.dar cind ma intorc poate stabilim o intilnire ceva.
sal piti,
noi deja ne adunam cam de 6 luni in acelasi loc la brik duminica....daca ai timp intra in "grupul" nostru.
cosmintutea scrie:S-a mai deschis unul la Real 2, pe varianta. E de la e-smoke! Preturile sunt ok, stau deocamdata cam prost la stocuri (probabil din cauza zapezii).
sal cosmin,
am luat de la ei multe lucruri,am fost cred primul client atunci cand l-au deschis.sunt cei de la bucuresti e-smoke care au si site-ul cu acelasi nume.
am fost si la real 1 dar sunt alta firma....cand am pus mai multe intrebari fata care vindea s-a blocat complet...nu avea nici o treaba cu ce vorbeam eu(atomizor,rezistenta de cat este?bateria ce amperaj are?...etc).in schimb cei de la real 2 fetele au inceput mai greu dar acum sunt experte iar daca ai o problema iti schimba produsul fara sa comenteze ,totul este sa pastrezi chitanta.
cu respect danlungu