CATALOGUL DE IASI

Intalniri locale saptamanale

Moderatori: nicos1968, Spakko

Re: CATALOGUL DE IASI

Mesajde jhonutz » Mie Dec 28, 2011 2:17 pm

acum inteleg de unde vine DEX de la finalul @mariandex :D
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde scientist » Mie Dec 28, 2011 10:03 pm

Chiar asa, a ''zadari oleaca'' l-am folosit cu sensul de a ''starni putin'' interesul asupra lichidului ce-l folosesc si ca sa vedeti ca nu ma bucur asa, de unul singur, am pregatit pentru pofticiosi o sarja , editie limitata, care abia asteapta sa-si ia "via" catre Dumneavoastra. Este un lichid VPG de 18mg nicotina/ml, ambalat in sticlute cu picurator, de 30ml, in care am pus o combinatie de arome si mult suflet ce ma duce cu gandul la tutunul de pipa sau tigarile de foi aromate cu ciocolata si cafea pe care demult, tare demult le savuram cu evlavie, de scumpe ce erau...
Si ca veni vorba de pret, pentru pofticiosi doar 50 lei cu tot cu taxe de transport (posta RO). Alte relatii la tel. Va doresc pofta mare!

PS Nu-i asa ca v-am zadarat oleaca?
Imagine

Imagine
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde ciocanaru » Mie Dec 28, 2011 11:23 pm

O daaa! Domnilor, sa va stârnesc si eu oleaca. Am avut astazi privilegiul sa pasesc in "laboratorul" alchimistului scientist. Intampinat cu o ospitalitate debordanta, am putut incerca, degusta, si achizitiona minunea asta de lichid. Ce sa va spun despre licoare... cei care sunt fumatori "din timpuri imemoriale" si care au avut sansa sa prinda "pe sub mana" tigari de afara, cu arome, au pastrat in memorie acele gusturi savurate cu frica, sa nu carecumva sa se termine degraba. Un astfel de "gust" a reusit sa obtina maestrul Vasile, un gust care răscoleste amintiri de odinioara, care ațâță simturile si aminteste vag de toamnele trecute, de frunzele cazute si de cafeaua (rasnita manual) din ibricul bunicii servita cu patratica de ciocolata primita pe furis de la mama.
Va multumim ca existati domnule Vasile!
ciocanaru
Vaper

Mesajde jhonutz » Joi Dec 29, 2011 12:35 pm

bine ai venit pe la noi @ciocanaru , te cheama cumva florin? Daca da te cunosc :)
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde ciocanaru » Joi Dec 29, 2011 1:09 pm

Bine v-am gasit! Da, Florin este prenumele meu.
ciocanaru
Vaper

Mesajde jhonutz » Joi Dec 29, 2011 1:12 pm

probabil am fost colegi de liceu..ne intalnim noi odata pe la mister Vasile :)
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde Iullius » Joi Dec 29, 2011 2:09 pm

Scientist,cred ca o sa-ti trebuiasca un atelier ceva mai mare,nu de alta dar cu atatia vapersi nu stiu unde ai sa-i ''parchezi'' pe toti.Daca se nimeresc mai multi si cand s-or apuca toti de vapat deodata si iti vine un client o sa-ti vada numai varfurile degetelor la geam ca la juma' de metru mai incolo nu o sa bata cu okiu' de atatia aburi :))
Acum sa trecem la mici aberatii,propun eu sa incep ca ma pricep destul de bine :))
-o micuta cafenea unde in spatele tijghelei sta insusi Maestrul cu toate sculele de rigoare iar pe rafturi tot felul de licori de diferite arome,diverse modele de tigari electronice si consumabile,intr-o parte automatul de cafea si o vitrina frigorifica pentru sucuri si bere,ceva micut si stilat.
As intitula-o ''Cafeneaua Ceasornicarului'',cine stie,in timp poate deveni punct de reper in iasi.
Cel mai important va fi semnul de pe usa cu ''fumatul interzis'' si inauntru plin de aburi iar lumea de afara sa se intrebe ce dumnezeu a mai pus omu' ala semnu pe usa daca inauntru toti fumeaza ca spartii :))
Recunosc,inca nu mi-am terminat cafeaua,cred ca de la aia mi se trage.....
Acum lasand gluma deoparte,sincer, mi-ar placea sa existe o cafenea de genu asta in iasi unde fumatul sa fie interzis si doar vapatorii sa-si poata ''aprinde'' tigarile.In felul asta va atrage cu siguranta multi vapatori din Iasi existenti dar si viitori care vor testa si care se vor lasa cu siguranta de fumat analoage.Atata timp cat peste tot in lume exista cluburi,cafenele mai mari sau mai mici nu vad de ce nu ar exista si unul cu specific pentru cei cu tigari electronice.
Hai ca nu e o aberatie chiar atat de mare.La urma urmei toti iesim din casa la o bere sau la o cafea sa ne mai relaxam sa uitam de toate si de ce sa nu o facem intr-un mediu placut si agreat de noi.
Ideea nu este rea dar din pacate totul se rezuma la bani.
Iullius
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Joi Dec 29, 2011 2:40 pm

probabil ca in timp va fi.Deocamdata sunt multi care continua sa bage fum de tigara pe gat.Treburile in domeniu evolueaza in sus.Sa fi vazut acum 1 an erau cativa, forumul pe la inceputuri..pfff ce vremuri :roll: .Nu mai spun de persoane ca @maddoc si altii care vaporizeaza din 2009 :). Mister @scientist are el un fler aparte de a atrage "clientela" :D.
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde Roland » Lun Ian 23, 2012 2:21 pm

O adunare in iasi pe cand? As vrea sa va plictisesc cu intrebari! :)
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Lun Ian 23, 2012 7:16 pm

nu se mai fac adunari demult.:) nu prea mai e timp de astea..Ocazional ne mai intalnim cate 2-3 pe la @scientist la atelier.
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde IonutAlex » Vin Mar 09, 2012 11:43 am

Salutare!!! Am intrat si eu in club acum doua saptamini!!!!!!!!
IonutAlex

Mesajde jhonutz » Vin Mar 09, 2012 5:12 pm

Bine ai venit si spor cu tigara electronica
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde scientist » Vin Mar 09, 2012 9:26 pm

IonutAlex, ai la dispozitie 1 luna sa citesti forumul, dupa care te-ascult! Numa' bine-o punem de-o intilnire cu ocazia tombolei. Treci pe la mine sa-ti arat niste trucuri ET.
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde Roland » Sâm Mar 10, 2012 12:07 pm

Sunt amatori de pescuit? Decat o intalnire intre betoane, mai bine in aer liber, " vin eu cu balta", voi cu undite, mamaliga, rame si et-uri. Asta cand se mai incalzeste afara.
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde scientist » Sâm Mar 10, 2012 2:31 pm

Sunt ceva lichide imprejurul Iasului numai bune de-o sesiune . Vom face asta!
scientist
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Mar Mar 27, 2012 1:11 am

O adunare in iasi pe cand? As vrea sa va plictisesc cu intrebari!
nu se mai fac adunari demult. nu prea mai e timp de astea..Ocazional ne mai intalnim cate 2-3 pe la @scientist la atelier.

Mare pacat...al draq timpu asta....Pe la intalnirile la care am fost ( bucuresti, cluj ) se discuta si altceva decat ET . Chiar daca asta e subiectul central si degustarile. Nu cred ca m-ar contrazice nimeni cand zic ca degustarea de alte lichide, bancurile, povestile fiecaruia fac farmecul unei intalniri . O sa vad saptamana viitoare cum e si la Ploiesti.....pacat ca nu vreti si voi sa va mai destindeti in perioada 23-26 aprilie ;)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde mihai90 » Joi Mai 03, 2012 6:16 pm

Iesean, vapator proaspat ,va salut din aburi densi:D
-in ultima vreme chiar am observat multa lume cu ET pe strada :thumbsup:

DSE901 folosesc si pt inceput imi pare destul de Ok..cu unele exceptii.
Imagine
mihai90

Mesajde Iullius » Dum Mai 13, 2012 4:18 pm

Am putea reorganiza intalniri macar lunare pentru vapatorii din Iasi si am avut deja discutii pe subiectul asta.Ca si locatie am ales pe Otilia Cazimir,langa Hotelul Studis,la 150 m de Politia Municipiului Iasi,este un bar destul de maricel,nu este de lux dar e ok iar preturile sunt bune,fiecare isi plateste consumatia si atat.Am discutat cu proprietarii barului si au zis ca e ok pentru ei sa ne putem aduna acolo ocazional.Acum ca a dat caldura am observat ca a scos si mese afara iar la cerere poate ca va scoate mai multe,in functie de cati se vor anunta.
Puteti sa propuneti o zi din saptamana cand va convine sa ne intalnim si cum stabilim si batem in cuie ziua ii dam cu intalnirea.
Bafta!
Iullius
Vaper Veteran

Mesajde rumburak » Dum Mai 13, 2012 4:32 pm

O initiativa ff buna. O sustin si propun ca si zi de intalnire vinerea,dupa ora 16,00. Motivatia ar fi ca in zilele lucratoare fiecare are programul si problemele sale specifice,iar in weekend toti sunt cu gandul la alte activitati.
Cu stima.
ACCEPT CU BUCURIE ORICE DONATIE DE COMPONENTE ET
rumburak
Vaper

Mesajde Iullius » Dum Mai 13, 2012 4:35 pm

rumburak scrie:O initiativa ff buna. O sustin si propun ca si zi de intalnire vinerea,dupa ora 16,00. Motivatia ar fi ca in zilele lucratoare fiecare are programul si problemele sale specifice,iar in weekend toti sunt cu gandul la alte activitati.
Cu stima.

Initiativa nu a fost a mea,eu doar am cautat solutii si am gasit.E bine ca ii stiu pe patroni si macar suntem de-ai casei,s-au obisnuit deja cu ''tevile'' noastre deci nimeni nu se va uita stramb la noi.
Alte pareri,propuneri?Vinerea urmatoare ceva sau in alta zi?
Anuntati-va aici care puteti veni si in ce zi ca sa stabilim una comuna in care sa ne putem aduna mai usor.
Iullius
Vaper Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Intalniri