Scientist,cred ca o sa-ti trebuiasca un atelier ceva mai mare,nu de alta dar cu atatia vapersi nu stiu unde ai sa-i ''parchezi'' pe toti.Daca se nimeresc mai multi si cand s-or apuca toti de vapat deodata si iti vine un client o sa-ti vada numai varfurile degetelor la geam ca la juma' de metru mai incolo nu o sa bata cu okiu' de atatia aburi

)
Acum sa trecem la mici aberatii,propun eu sa incep ca ma pricep destul de bine

)
-o micuta cafenea unde in spatele tijghelei sta insusi Maestrul cu toate sculele de rigoare iar pe rafturi tot felul de licori de diferite arome,diverse modele de tigari electronice si consumabile,intr-o parte automatul de cafea si o vitrina frigorifica pentru sucuri si bere,ceva micut si stilat.
As intitula-o ''Cafeneaua Ceasornicarului'',cine stie,in timp poate deveni punct de reper in iasi.
Cel mai important va fi semnul de pe usa cu ''fumatul interzis'' si inauntru plin de aburi iar lumea de afara sa se intrebe ce dumnezeu a mai pus omu' ala semnu pe usa daca inauntru toti fumeaza ca spartii

)
Recunosc,inca nu mi-am terminat cafeaua,cred ca de la aia mi se trage.....
Acum lasand gluma deoparte,sincer, mi-ar placea sa existe o cafenea de genu asta in iasi unde fumatul sa fie interzis si doar vapatorii sa-si poata ''aprinde'' tigarile.In felul asta va atrage cu siguranta multi vapatori din Iasi existenti dar si viitori care vor testa si care se vor lasa cu siguranta de fumat analoage.Atata timp cat peste tot in lume exista cluburi,cafenele mai mari sau mai mici nu vad de ce nu ar exista si unul cu specific pentru cei cu tigari electronice.
Hai ca nu e o aberatie chiar atat de mare.La urma urmei toti iesim din casa la o bere sau la o cafea sa ne mai relaxam sa uitam de toate si de ce sa nu o facem intr-un mediu placut si agreat de noi.
Ideea nu este rea dar din pacate totul se rezuma la bani.