usturime, gust de ars

usturime, gust de ars

Mesajde emilian » Joi Aug 18, 2011 3:02 pm

Buna Ziua,
Sunt fericitul posesor al unui eGo-T. Am cateva probleme, la inceput cand am cumparat kit-ul mergea destul de bine, dupa a inceput sa aiba un gust de ars, si imediat au aparut usturimile pe gat. Ce pot face ca sa dispara aceste probleme?

Sticluta lichidului arata cam asa si e de menta.(nivel mediu al nicotinei).
Imagine.

Ps. Mentionez ca nu prea am timp sa citesc tot forumul, va rog dati-mi linkuri.(daca s-au mai dezbatut aceste probleme)

Multumesc si... Abur dens :D
emilian

Re: usturime, gust de ars

Mesajde yoshy262 » Joi Aug 18, 2011 3:44 pm

Lichidul e de proasta calitate.
Ia-ti si tu macar lichide facute de Dekang.

Pe de alta parte vezi sa nu fie cumva cartusul uscat sau fara lichid.
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde maddoc » Joi Aug 18, 2011 10:18 pm

Sau kit "eGo-T" sau 510-T cu cartuse cu vatelina in varf (gen smart carts), s-a umplut piata neagra de porcariile astea in ultimul timp.

Despre lichid nu mai comentez nimic, yoshy262 a concluzionat perfect.
Imagine
Nu mai fumez din 25 aprilie 2009... :D
Testeaza peste 1400 produse in showroom-ul Vapers
maddoc
Reseller

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Aug 18, 2011 11:15 pm

chiar daca ai remediat problema (sa zicem ca nu mai era cartusul incarcat si aveai aroma de ars de la lipsa de lichid) incearca sa schimbi lichidul....cauta ceva mai ''de incredere'' pt ca in definitiv bagi in organism acel lichid
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde emilian » Vin Aug 19, 2011 1:03 am

multumesc pentru raspunsuri.
Cu tot cu cartus plin, tot are gust de ars... o fi o problema a atomizorului? :?
emilian

Mesajde valentines » Vin Aug 19, 2011 10:05 am

Gustul de ars este de la depunerile de pe rezistenta.
Ori cureti atomizorul, ori iti iei altul.
Deasemeni daca atomizorul nu se alimenteaza cu suficient lichid poti avea acel gust de ars, deoarece rezistenta ajunge la o temperatura prea mare si arde lichidul din jurul ei.
Ce fel de atomizoare ai?
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde yoshy262 » Vin Aug 19, 2011 10:05 am

In acest caz nu ai decat 2 solutii.
alt atomizor sau o spalare zdravana a celui existent.
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Vin Aug 19, 2011 10:36 am

@yoshy262 : ai trecut la vapat, de ai scos anuntul ca nu mai vapezi ? :mrgreen:
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde iepurasii_visinii » Vin Aug 19, 2011 1:00 pm

nu a renuntat el la bucuria asta :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Vin Aug 26, 2011 9:08 pm

sau trage la tigari :D. Dar cel mai probabil cum zice iepurasu nu so lasat de sport :mrgreen:

OFFtopic: Pe chat ce nu mai intri?te-ai suparat tare vad :D
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde executivul » Vin Aug 26, 2011 9:22 pm

Nu s-a apucat dl Yoshy de tigari, poate mai baga si el cate un abur, de gest, pipa misto are, cald e, soba nu-i trebuie...
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde calinbogdan01 » Dum Aug 28, 2011 1:43 pm

dastea parca se vindeau in targ la vitan :))
vapez din 01-03-2011
calinbogdan01
Vaper

Mesajde DevilMayCry » Joi Ian 19, 2012 1:09 pm

Am aceasi problema, am un eGo T, Joye Joyetech, l-am luat in ultima zi a anului 2011, a inceput sa ma usture gatul de numai pot, zici ca este piper, mentionez ca nu las cartomizorul nici la jumate sa ajunga, ca il si umplu cu lichid!!!!! Cred ca lichidul este vinovat!!!! Am luat pt prima oara, defapt asta mi-sa recomandat, Usa Mix de 18 mg. Acum am luat Camal, de 24 mg amandoua PG, s-ar putea sa am o reactie la PG?????
Plus ca lichid Camel, este mai deschis la culoare decat UsaMix, si curge mai rau la baterie. Primul lichid nu curgea asa, asta al doilea parca curge mai rau, bineinteles probabil difera compozitia aromele.
Oricum nu simt nici o diferenta intre Usa Mix si Camel, doar ca asta este mai tare!!!! Atat gustul este la fel
Am tras din ego t fara sa trag in piept, si cand am expirat fumul am incercat sa il miros, imi miroase a vata de zahar ca atunci cand o amesteca in aparatul acela de facut vata de zahar, si in acelasi timp miros de zahar ars!!!!!!
Maicamea simte miros de CAMEL!!!!!!! Mi-a zis, sau de Tutun Turcesc!!!!! Eu de ce nu simt nici o diferenta intre, Usa Mix si Camel????????? De ce persoanele din jur percep altfel mirosul si chiar gustul, i-am dat si mamei sa traga din ea si mi-a raspuns acelasi lucru, Camel, Tutun Turcesc!!!!!
Eu nu simt nici-o aroma, este la fel ca Usa Mix!!!! O sa patesc la fel cu toate lichidele???????? Or sa aibe acelasi gust toate??????????? Nu vreau cirese, visine si alte arome gen!!! Am fumat si Blackstone!!! Nu prea ma omor, am fumat Pipa, Narghilea, tigari de toate felurile incepand cu Gauloises Blondes Bleu, JSP, Camel original superlong. etc
Vreau un sfat!!!! Tigarea adica componentele sunt Joyetech si cred ca am siguranta ca sunt originale!!!!!! Dar lichidul???
Mentionez ca : detin una bucata eGo T 1000MaH, passtrough , cartomizor de 6 ml DCT 510 transparent, cartomizorul se introduce in cilindrul de silicon, nu ma pricep m-am obisnuit cum sa inclin catromizorul cand pun lichid ca sa nu il vars pe mine, pe masa, ca prima sticla am pierdut mai mult de jumate, pana m-am prins de smecherie ca trebuie inclinat, am marit gaurica de la cartomizor cu un cui asa cum mi-sa recomandat pe un site, este adevarat face mai mult abur!
Se potriveste la eGo T si alte tipuri de cartomizoare, atomizoare, clearomizoare,giantomizoare!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu am con de protectie o sa iau unul mai mult din punct de vedere estetic!!!!!!
tigarea mea arata ca prima de sus din cele doua poze fara con de protectie!
http://www.dragonflyecigs.com/store/ima ... 2436b9d18b
DevilMayCry
Vaper

Mesajde laurentiubalaban » Joi Ian 19, 2012 11:45 pm

Domnule
cumpara glicerina vegetala USP si baza Velvet Cloud de 36 mg / ml, amesteca-le ca sa-ti iasa concentratia de nicotin dorita, poate o faci ceva mai mica la inceput, undeva pe la 12-15 mg / ml si foloseste lichidul asa. Fara aroma fara nimic. Vezi ce se intampla. S-ar putea sa fii alergic la PG, asa ca mine. Daca te vei simti bine cauta o aroma care sa-ti placa, poate altceva decat cele de tutun ca sa nu ai cu ce face comparatie si incepe cu doza recomandata. Vezi ce efecte are. Maresti sau micsorezi doza de aroma, dupa preferinta. Papilele gustative si simtul olfactiv al persoanelor aprig fumatoare s-ar putea sa fie mai atrofiate si sa nu perceapa fineturile. Oricum aromele astea nu se compara cu aroma unui tutun bun si proaspat de pipa, pe care daca-l uiti cumva deschis iti parfumeaza camera. Nici pe departe asa ceva. Eu, dupa a doua sticluta de lichid gata facut cumparata, mi-am dat seama ca nu voi putea evita piata de produse contrafacute si am hotarat sa-mi fac singur zeama dacat sa ma las pe mana snapanilor care ar putea sa puna chiar si ulei de motor in sticlutele ale si sa-l vanda cu numele Dekang.
laurentiubalaban
Vaper

Mesajde DevilMayCry » Sâm Ian 21, 2012 1:35 pm

Eu sunt noua in ale fumatului electronic, newbie, nu stiu sa amestec lichide imi este frica de concentratia de nicotina prea mare sa nu pun prea mult, si asa pufai destul am papat in 10 zile 30 ml, Usa Mix Dekang,18 mg acum am luat Camel Dekang 30 ml, de 24 mg nicotina, este mai tare, ce este straniu daca pufai fara sa trag in piept si expir aburul, cei din jur percep miros de tutun turcesc, eu simt miros de vata de zahar, sau zahar ars!!!! Si mare diferenta intre Usa Mix si Camel nu prea este, poate am eu papilele anesteziate!!!!
Am observat daca pun cateva picaturi in vata din cartomizor, numai ma ustura gatul, si daca fac o pauza la vapat!!
Inainte fumam destul de mult, chiar 60 de tigari, daca stau la PC fumez si mai mult, am fost la o prietena in Austria prin 2004 si am descoperit dependenta de Play Station, am depasit recordul fumatului, 3 pachete de Marllboro lung pe zi!!!
De obicei acum de cativa ani fumez tigari tari, 0,8 0,9 nicotina nu vreau sa exagerez nici cu electronica pentru ca la ele nu iti dai seama cam cata nicotina consumi, la celelalte o stiam un numar de tigari, stiam cand se termina ca o sting, acum am tigarea care nu se mai termina:))))))) si imi vine sa stau cu ea in bot non stop!!!! Sper sa nu ma intoxic cu nicotina! O sa cumpar un lichid Turkish Blend VG sa vad poate este mai bun! O sa incerc un clearomizor in loc de cartomizor sa vad diferenta, am nevoie de un sfat de la un cunoscator cu state mai vechi in domeniu ET, care din : Atomizor, Cartomizor,Cleromizer? Smokymizer sau Giantomizer!!!! Are o durata mai mare de utilizare??????? 1 e destul de departe de unde le-am cumparat 2 Incerc un sentiment de dezamagire la capitolul financiar, trebuie accesorii si consumabile la cateva zile!!!! Deci incet incet ajunge sa coste mai mult decat fumigenele :p toata ziua consumabile, nu vreau sa ajung la trista concluzie ca ET este pentru cei care dispun de banet! La magazin de unde am cumparat mi-sa recomandat eGo T Joyetech, cu toate ca eu visam un model eGo TW Pix, bineinteles ma atragea estetica, mi-sa raspuns de catre vanzator ca mi-o da gratuit, ca nu am ce sa fac cu ea la cat fumez eu, si a avut dreptate cred ca imi trebuiau 4 baterii pt un ego tw:p
O sa incerc alt tip de lichid ma gandeam la Flavour Art hipnotic mist, Zen Garden, Absinthe, am state vechi la fumat, nu ma atrag aromele de cirese, am fumat si Blackstone, Pipa, tigari de foi de toate genurile si Narghilea, deocamdata prefer aromele de tutun sau alea mai bizare, cine a consumat Zen Garden? Sau Hipnotic Mist pot sa imi descrie cam ce aroma au???
DevilMayCry
Vaper

Mesajde DevilMayCry » Sâm Ian 21, 2012 3:15 pm

Sa fie cartomizorul? sau lichidul? dar raman la ideea ca este lichidul vinovat!!! Cand am pus cateva picaturi in cartomizor usturimea a disparut, si am facut si pauza ma cam arde obrazul se incinge ca atunci cand beau alcool!!! Sa fie de la PG?
DevilMayCry
Vaper

Mesajde colandrino » Sâm Ian 21, 2012 3:49 pm

DevilMayCry scrie:Cand am pus cateva picaturi in cartomizor usturimea a disparut

Ai grija sa ai mereu vatelina din carto imbibata cu lichid.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde SamGold » Sâm Ian 21, 2012 4:53 pm

Ceva ii displace corpului...

Incearca:
-concentratie mai mica de nicotina
-lichid doar PG
-lichid doar VG

Legat de cantitatea de lichid si nicotina:
-nicotina absorbita este intr-un procent mai mic decat din tigarile clasice
-30ml la 10 zile inseamna 3ml pe zi...cam atat vapez si eu, deci n-ai de ce sa-ti faci griji (sunt altii care vapeaza de la 5 in sus...)
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde DevilMayCry » Sâm Ian 21, 2012 7:24 pm

O sa incerc VG pentru ca pana acum depe 1 Ianuarie 2012 decand am ET eGo T am folosit USA MIX de 18 mg nicotina si mi-sa parut prea slab, asa ca am luat Camal de 24, crezand ca o sa vapez mai putin, da nicotina o simt,dar pufai 80% din timp, este normal la inceput sa pufai aproape incontinuu?
O mai opresc si mai fac pauza, O sa incerc cu VG turkish blend, sau DK Tab VG
Sper sa nu am dezamagirea ca pana acum cu aroma, nu simt nici-o diferenta intre usa mix, si camal!!! Doar nicotina si aburul, AROMA?????? Nu stiu sa pierdut, ori am eu probleme cu simturile si papilele gustative, ori lichidul este fad sec!
Poate nimeresc ceva care sa-i simt aroma!
Turbo Tankul are capacitate de 6ml, si poate faptul ca torn lichid peste cel existent, isi pierde aroma, la fel ca la cafea o lasi in cana isi pierde aroma, sau desfaci cutia in contact cu aerul se trezeste!!!?????
DevilMayCry
Vaper

Mesajde SamGold » Sâm Ian 21, 2012 7:39 pm

Nu stiu ce este normal pentru tine...tu iti stabilesti limitele normalitatii.
Eu de exemplu am stabilit sa nu vapez o concentratie mai mare de 9mg/ml nicotina si mai mult de 5ml pe zi (caz extrem...in general vapez 3ml).
Sa nu uitam totusi ca este o alternativa la fumat, nu o metoda de a te hidrata cu un e-lichid...

Daca nu simti aroma este datorita faptului ca ai papilele facute praf (isi vor reveni cu timpul...).Poti incerca lichide mai puternice, de ex. Heaven Gifts (un banal exemplu...RedBull...daca nu-l "simti" e nasol...ai grija ca-ti ramane in atomizor...).
Poti incerca si alte atomizoare/cartomizoare.Unele redau aroma mai bine, altele senzatia de "lovitura in gat"...altele aburii.Pana nu incerci cam tot, nu-ti poti face o idee clara.Bineinteles, te poti lua dupa recomandari...dar simturile sunt diferite.

Si...nu e nevoie de 'nspe semne de punctuatie pentru a transmite o idee...
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Incepatori