Am aceasi problema, am un eGo T, Joye Joyetech, l-am luat in ultima zi a anului 2011, a inceput sa ma usture gatul de numai pot, zici ca este piper, mentionez ca nu las cartomizorul nici la jumate sa ajunga, ca il si umplu cu lichid!!!!! Cred ca lichidul este vinovat!!!! Am luat pt prima oara, defapt asta mi-sa recomandat, Usa Mix de 18 mg. Acum am luat Camal, de 24 mg amandoua PG, s-ar putea sa am o reactie la PG?????
Plus ca lichid Camel, este mai deschis la culoare decat UsaMix, si curge mai rau la baterie. Primul lichid nu curgea asa, asta al doilea parca curge mai rau, bineinteles probabil difera compozitia aromele.
Oricum nu simt nici o diferenta intre Usa Mix si Camel, doar ca asta este mai tare!!!! Atat gustul este la fel
Am tras din ego t fara sa trag in piept, si cand am expirat fumul am incercat sa il miros, imi miroase a vata de zahar ca atunci cand o amesteca in aparatul acela de facut vata de zahar, si in acelasi timp miros de zahar ars!!!!!!
Maicamea simte miros de CAMEL!!!!!!! Mi-a zis, sau de Tutun Turcesc!!!!! Eu de ce nu simt nici o diferenta intre, Usa Mix si Camel????????? De ce persoanele din jur percep altfel mirosul si chiar gustul, i-am dat si mamei sa traga din ea si mi-a raspuns acelasi lucru, Camel, Tutun Turcesc!!!!!
Eu nu simt nici-o aroma, este la fel ca Usa Mix!!!! O sa patesc la fel cu toate lichidele???????? Or sa aibe acelasi gust toate??????????? Nu vreau cirese, visine si alte arome gen!!! Am fumat si Blackstone!!! Nu prea ma omor, am fumat Pipa, Narghilea, tigari de toate felurile incepand cu Gauloises Blondes Bleu, JSP, Camel original superlong. etc
Vreau un sfat!!!! Tigarea adica componentele sunt Joyetech si cred ca am siguranta ca sunt originale!!!!!! Dar lichidul???
Mentionez ca : detin una bucata eGo T 1000MaH, passtrough , cartomizor de 6 ml DCT 510 transparent, cartomizorul se introduce in cilindrul de silicon, nu ma pricep m-am obisnuit cum sa inclin catromizorul cand pun lichid ca sa nu il vars pe mine, pe masa, ca prima sticla am pierdut mai mult de jumate, pana m-am prins de smecherie ca trebuie inclinat, am marit gaurica de la cartomizor cu un cui asa cum mi-sa recomandat pe un site, este adevarat face mai mult abur!
Se potriveste la eGo T si alte tipuri de cartomizoare, atomizoare, clearomizoare,giantomizoare!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu am con de protectie o sa iau unul mai mult din punct de vedere estetic!!!!!!
tigarea mea arata ca prima de sus din cele doua poze fara con de protectie!
http://www.dragonflyecigs.com/store/ima ... 2436b9d18b