usturime, gust de ars

Re: usturime, gust de ars

Mesajde karma » Sâm Ian 21, 2012 9:22 pm

Camal si USA Mix sunt destul de diferite la aroma (bineinteles daca nu le amesteci). La inceput distingi mai greu aromele pana se curata papilele, cu timpul iti vor fi mai clare diferentele. Desigur se poate ca pur si simplu carto-ul folosit sa nu fie pe placul tau si cum spunea si RazvamMihai ai de unde alege sa incerci pana gasesti ceva multumitor pentru tine.

Ai spus ca folosesti un DCT si ca daca torni cateva picaturi in vatelina dispare usturimea de unde deduc ca probabil carto-ul nu se iriga bine. Prima intrebare este: la prima utilizare ai umplut si cartomizorul direct in vatelina? (adica ai turnat in vatelina, apoi l-ai montat pe tank si apoi ai umplut si tankul). Daca nu, probabil ai tras pe "uscat" si ai ars vatelina din jurul rezistentei, trebuie sa schimbi cartomizorul...

Daca te decizi sa folosesti VG vezi ca nu merg bine pe cartomizoare cu vatelina (gen carto dual coil din DCT).
Daca vrei arome mai puternice incearca Heaven Gifts cum s-a mai spus, o aroma mai "puturoasa", de "mahoarca" este Maryland.

30 ml in 10 zile adica 3 ml pe zi nu mi se pare exagerat pentru un incepator si nici nu te intoxici de nicotina la cantitatea asta :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde DevilMayCry » Dum Ian 22, 2012 4:20 am

am pus cateva picaturi inainte in vatelina si dupa l-am umplut! Am observat un efect la consumul de alcool!!! Destul de bizar, ca sa ajung sa simt ca imi arde obrazul trebuie sa beau cateva beri nu ma imbat instant, depinde de organism cum se absoarbe alcoolul la alte pers, si am observat la un pahar de vin foarte slab cu apa acest efect, imi puteti spune de ce? A mai patit cineva?!!! De obicei nu consum alcool, decat la ocazii sau mai beau cate o bere.
DevilMayCry
Vaper

Mesajde karma » Dum Ian 22, 2012 8:14 am

pai nu cateva picaturi, il umpli ca lumea, daca a ars vatelina la revedere, pe landa eventualii vapori inhalezi vatelina arsa, desfa unul si ai sa intelegi... cu alcoolul n-am mai auzit pana acum, scuze...

Mesajde jhonutz » Dum Ian 22, 2012 12:37 pm

usturimea in gat care o incercati unii din voi poate avea multiple cauze printre care : nicotina prea multa sau aroma pusa cu polonicul in lichide home made :D
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde DevilMayCry » Dum Ian 22, 2012 5:11 pm

E si probabil Ersatz = Eurile am gasit o pagina interesanta despre E-uri

http://www.slideshare.net/112Dragos/aditivi-alimentari
Chiar daca nu mai consumam fumigene, gudronul tot il inghitim in sosurile alimentare maronii, colorate cu ? Hmmm Gudron
DevilMayCry
Vaper

Mesajde DevilMayCry » Lun Ian 23, 2012 7:30 pm

Inca o intrebare ce tipuri de : Cartomizoare,Atomizoare,Clearomizoare,Smokymizere si intreg arsenalul ca sa-i spun asa se potriveste cu: Ego T Joyetech Passtrough 1000 mah???? Compatibilitate 100%???????
Nu vreau sa busesc bateria din cate vad pe net sunt pe diferite voltaje!
DevilMayCry
Vaper

Mesajde kshkval » Lun Ian 23, 2012 7:55 pm

Doar ghinionul iti va busi bateria....Toate de mai sus care au filet 510 sau ego se potrivesc. Cred ca 90% din ele au filetele respective.
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde DevilMayCry » Dum Ian 29, 2012 3:42 pm

Inca o nedumerire, am o baterie ego t passtrough de la joyetech, este de culoare neagra cauciucata, nu stiu de ce am observat ca TRANSPIRA, mainile mele sunt uscate pt ca ma sterg cu spirt, aproape ca un smirghel, de unde aceasta umezeala m-am uitat la palmele mele de zeci de ori sunt ultra uscate, maine se implineste o luna de la achizitionarea bateriei!!! Sa stricat bateria!!! Sa ma duc de urgenta sa o schimb!!! Sau este ceva normal? Nu prea ma pricep!!!
Nu ma refer la faptul ca s-ar scurge elichid, ci LICHIDUL DIN BATERIE!!!
O sa trimit un email la cei de la care am cumparat sa vad ce este de facut!
Doar nu o sa cumpar o baterie la 30 de zile!
DevilMayCry
Vaper

Mesajde valentines » Dum Ian 29, 2012 11:15 pm

Nu cumva acel lichid are mirosul lichidului pe care il vapezi ?
Imagine
valentines
Vaper Veteran

Mesajde DevilMayCry » Lun Ian 30, 2012 4:31 am

Am avut scurgeri la baterie de lichid inainte, la celalalt cartomizor, la acesta nu si oricum o stergeam cu un betigas de cotton, problema nu este in interiorul unde se incarca , ci pe afara pe partea cauciucata ca si cum ar transpira!!! O fi din cauza temperaturii din cauza frigului? Nu stiu!! dar are azi abea 30 de zile de cand am luat-o, asa repede se strica?????? Am inteles ca o baterie are durata de utilizare de 7 -8 luni, nu de 30 de zile!
Poate ma insel eu, nu ma pricep!!! Eu am mainile uscate ma sterg special pe maini inainte de a folosi bateria, nu numai de la ce am observat azi, si inca pentru motivul: Nu imi place sa utilizez electronicele ca si scule de batut cuie, adica eu nu pun mainile murdare nici pe tastatura, un calculator se curata de praf la 6 luni, eu il curat o data pe luna. Am problema cu pastratul ca atunci cand iese din magazin. Desigur exista si posibilitatea sa gresesc atata timp cat o folosesc doar de o luna, noaptea cand ma culc o inchid dar nu detasez tankul de pe ea sa fie acesta motivul????? Sa il detasez !!! Oricum vreau sa renunt la acest model de cartomizor Tank sistem DCT 510 V1 - 6 ml, si o sa incerc http://www.vapers-one.ro/693-cartomizor ... il-lr.html sper sa se potriveasca la bateria ego t passtrough 1000 mah?????!!!!! Eu sunt newbie si nu ma pricep, abea acum inteleg ca sunt destul de diferite voltajele la cartomizoare, atomizoare si restul, nu vreau sa imi sara bateria in dinti :)))
DevilMayCry
Vaper

Mesajde DevilMayCry » Mar Ian 31, 2012 10:07 pm

valentines scrie:Nu cumva acel lichid are mirosul lichidului pe care il vapezi ?

Vad ca nu mai face asa, nu se mai vede nimic, pe baterie probabil o fii de la temperatura! Prea frig
Ce tip de cartomizor sa folosesc pentru VG, am auzit ca nu orice model este bun!! La eGo T ce s-ar potrivi????
Ultima oară modificat de DevilMayCry pe Mar Ian 31, 2012 10:50 pm, modificat 1 dată în total.
DevilMayCry
Vaper

Mesajde colandrino » Mar Ian 31, 2012 10:35 pm

Eu sunt multumit de GS-uri. Cele cu vatelina am inteles ca nu functioneaza foarte bine cu vg.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde DevilMayCry » Mar Ian 31, 2012 10:52 pm

ma gandeam la modelul asta dar daca nu functioneaza corect, asta este
http://www.vapers-one.ro/cartomizoare/6 ... il-lr.html
DevilMayCry
Vaper

Mesajde DevilMayCry » Vin Feb 17, 2012 2:00 am

colandrino scrie:Eu sunt multumit de GS-uri. Cele cu vatelina am inteles ca nu functioneaza foarte bine cu vg.

Am luat niste cartomizoare http://vapers.ro/cartomizoare/771-carto ... negru.html
Si lichid Turkish Blend VG, nu mai am usturimi in piept, si aroma este net superioara Camal PG problema este alta nu stiu exact cam cat lichid sa pun, daca pun 1ml curge daca pun putin trebuie sa il tot umplu, cam cat trebuie pentru o functionare corecta?
DevilMayCry
Vaper

Mesajde Lizicat » Vin Feb 17, 2012 11:45 am

La prima incarcare intra cam 1,2 ml. adica aproximativ 40 picaturi din sticlutele Dekang. La urmatoarele incarcari, cam 8-10 picaturi.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde DevilMayCry » Vin Feb 17, 2012 1:11 pm

karma scrie:pai nu cateva picaturi, il umpli ca lumea, daca a ars vatelina la revedere, pe landa eventualii vapori inhalezi vatelina arsa, desfa unul si ai sa intelegi... cu alcoolul n-am mai auzit pana acum, scuze...

Mai multe detalii despre PG:

- Este folosit ca solvent pentru antioxidanti.

- In UE este utilizat 6 ani, în timp ce americanii îl folosesc de mult în multe produse alimentare. Acestia insa il interzic în hrana pentru pisici.

- Propilen glicolul este un alcool folosit în industria alimentara atat ca umidifiant, cat si ca agent de dispersare. De asemenea, se mai foloseste si pentru dizolvarea cat mai buna a unor coloranti şi arome alimentare, ceea ce inseamna ca poate fi gasit în unele alimente fara a fi trecut pe eticheta.

- Produsele alimentare în care se gaseste cel mai des sunt: cremele pentru prajituri, sosurile pentru salate, popcorn, inghetatele fara grasimi, smantana, bauturile racoritoare, produsele de ciocolaterie şi patiserie, guma de mestecat.
Deci la un consum de alcool, impreuna cu PG, ai sanse sa te ametesti mai repede, pentru ca alcoolul se absoarbe mai repede decat normal, iar continutul de apa din organism scade. Indicat ar fi in timp ce folosesti PG si daca consumi si alcool, sa bei si apa
DevilMayCry
Vaper

Mesajde DevilMayCry » Vin Feb 17, 2012 1:25 pm

Lizicat scrie:La prima incarcare intra cam 1,2 ml. adica aproximativ 40 picaturi din sticlutele Dekang. La urmatoarele incarcari, cam 8-10 picaturi.

Multumesc
DevilMayCry
Vaper

Mesajde karma » Vin Feb 17, 2012 4:23 pm

DevilMayCry scrie:Deci la un consum de alcool, impreuna cu PG, ai sanse sa te ametesti mai repede, pentru ca alcoolul se absoarbe mai repede decat normal, iar continutul de apa din organism scade. Indicat ar fi in timp ce folosesti PG si daca consumi si alcool, sa bei si apa

Nu prea am inteles de unde ai tras concluzia asta, nu sunt chimist dar dispersia in baza si absorbtia in organism nu sunt neaparat legate intre ele. Dar daca ti-ai gasit singur o explicatie e foarte bine. Eu pe pielea mea n-am observat diferenta si am ceva experienta (la alcool) :P . Oricum hidratarea e indicata intotdeauna :)

Mesajde DevilMayCry » Lun Feb 20, 2012 7:19 pm

stie cineva fenomenul acesta? De ce isi pierde lichidul aroma???? Am luat Dekang si Pg si Vg si ma confrunt cu aceasi problema, dupa cca 24 de ore aroma este inexistenta am folosit Usa Mix PG 18, apoi Camal PG 24 TH bun la Camal 24 dar aroma 0, acum folosesc Turkish Blended 18 VG aceasi situatie am cumparat din locuri diferite primele doua dintr-un loc si ultima sticluta din alt loc. Cred ca o sa renunt la Dekang, lumea vad ca il lauda dar...... nici nu pot sa cumpar 20 de sticlute odata. O recomandare am folosit DCT 510 de 6 ml, acum folosesc cartomizoare LR XL 510 care ar fi solutia????????
Aburul expirat are miros de zahar ars, sau vata de zahar, am pus lichid mereu sa nu il ard, si aroma 0 abur exact ca la apa de ceai
Ultima oară modificat de DevilMayCry pe Lun Feb 20, 2012 7:24 pm, modificat 1 dată în total.
DevilMayCry
Vaper

Mesajde rica007 » Lun Feb 20, 2012 7:22 pm

de unde esti?
ca sa stie lumea ce sa iti recomande
pe cine sa recomande
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Incepatori