Intro: Sunt si eu aburitor de vreo 48 ore. Din pacate cand am inceput sa sap in acest domeniu nu am dat peste vapers ci peste forumtigaraelectronica.wordpress de unde m-am trezit autoconvins ca ce-mi trebuie e un DSE901, inainte fumam cam un pachet de kent nanotek gri (incercam sa reduc cantitatea de gudron, si vreo 2 zile am mers pe Dunhill gri lung (pt ca seamana cu DSE901 si sa ma reobisnuiesc cu tigara mare sa nu fie trecerea brusca
Nu mi-a placut solutia, e prea... parfumata, parca ar fi narghilea, cautat in Iasi, de unde sunt, si am gasit pe cineva de la care am cumparat un Tabak XHigh (DK-TAB, 25mg). Si cel de la tigaranr1 si cel din Iasi sunt EuroTig Original E-Juice, VG, 25mg, sticluta cu capac portocaliu si un taur pe eticheta. (prima data cand am pufait asa aromat/dulce si am vazut taurul am zis ca mi-au trimis esenta de redbull de la bucuresti, dar scrie Marlb pe el
Intrebarea: Dimineata ma ustura in gat, ca la raceala, daca pufai mai mult la fel, la ambele solutii la fel, am si "gustat" solutia si e iute, aceeasi senzatie o am si de la abur, cum sa zic, era poanta cu semintele de ardei iute in tigarile clasice daca stiti la ce ma refer... am citit de TH, daca asta e TH atunci in mod clar NU imi place! Adica eu fumam si din placere, nu m-am fortat niciodata sa inhalez fumul, intra "natural", dar acum e un pic ciudat, ma gandesc ca e iritant si pentru caile aeriene, dar care nefiind inervate la nivelul mucoasei nu transmit senzatia de arsura, ori eu vreau sa scap de iritatia locala care determina transformarea stratului de celule pseudostratificate in pluristratificate apoi in carcinom, ca in cazul fumului de tigara clasica.
Ce sa fac? Ce solutie sa incerc?
Multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca tot ce-am scris, si mai mult celor care si raspund