De ce ma ustura?

Re: De ce ma ustura?

Mesajde pisik » Dum Ian 29, 2012 11:03 am

pe alea nu le-am incercat, deci nu stiu cum functiooneaza...vezi ca sunt cartomizoare cu TH bun...bine ca s-a rezolvat cu usturimea
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde rockrunner » Mar Mar 27, 2012 1:36 pm

Buna ziua...ma numesc Florin si de taman 24 de ore folosesc kitul Ego-tech si lichidul e acela care vine inclus in kit (marllboro)...acuma problema mea e ca din cand in cand ma ustura gura (nu gatul),pur si simplu limba si interiorul buzelor...e ca si cum mananc ardei iute...
Toata treaba asta se intampla de vreo 2-3 ori pe zi,indiferent de cat de plin e cartusul; in rest nu am probleme (inca)...Va rog sa ma sfatuiti cam ce sa fac sau sa nu fac pentru a evita situatia asta.
Multumesc Florin

P.S. am scris aici sa nu mai deschid inca un topic ... :roll:
rockrunner

Mesajde karma » Mar Mar 27, 2012 3:26 pm

sper ca ai citit threadul ca sa vezi ce opinii/probleme au avut si alti utilizatori. Cateva idei tinand cont ca esti la inceput si problema apare doar din cand in cand : sa nu uiti sa bei frecvent apa, putin mai multa decat inainte sa te apuci de vapat si mai e posibil ca atunci cand te ustura atomizorul sa nu se alimenteze corect (da un gust de "ars" care este un pic mai greu de sesizat cand esti incepator si fumul/aburul rezultant este iritant).
Trebuie sa lasi cateva zile de acomodare adica sa ai si putina rabdare, apoi poti incerca diverse concentratii de nicotina sau lichide care sa contina VG (exclusiv sau procente in combinatii cu PG) ca sa gasesti ce-ti prieste cel mai bine.
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde colandrino » Mar Mar 27, 2012 3:31 pm

Hidratarea e esentiala!
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

De ce ma ustura?

Mesajde sanitarium » Mar Mar 27, 2012 4:40 pm

karma a zis foarte corect. când nu se alimentează cum trebuie, iese un abur usturător, de unde și problemele tale. dacă nu ar fi asta, atunci ar trebui să te usture tot timpul, nu?
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde SudenUni » Mar Apr 03, 2012 11:41 pm

Am si eu aceeasi problema cu usturimea. Am achizitionat de curand o tigara electronica EGO TANK LCD cu bateria de 1100mAh, alaturi de un lichid DeKang. Dupa vreo doua zile de utilizare, am simtit un gust iute si fierbinte, ca sa nu mai zic ca ma ustura gura si gatul dupa ce inhalez.

Va raman recunoscator pentru eventualul ajutor acordat.
SudenUni

Mesajde DartSidious » Mie Apr 04, 2012 11:02 am

Te ustura pentru ca nu se alimenteaza bine cu lichid.
Incearca sa tragi de cateva ori din ea fara sa activezi butonul bateriei
si vezi daca pe urma ai scapat de arsura.
Alt mic truc e sa scoti din cand in cand cartusul din ea,ca sa intre aer in el.
Imagine Imagine
DartSidious
Vaper

Mesajde darkvaper » Mar Apr 10, 2012 7:05 pm

Ustura cand este supraalimentat sau inundat. Cand sinti miros de ars e subalimentat vaporizatorul.
darkvaper
Vaper

Anterior

Înapoi la Incepatori