Tutoriale

Re: Tutoriale

Mesajde stefannt » Mar Feb 28, 2012 1:03 am

Asa cum am promis,tutorialul pentru construirea fitilului.
Se pune silica in doua,ruleaza plasa peste ea in maxim doua straturi,dupa ce faci asta lasa cam 2.5 mm de la baza cuiului pana la varful firelor de silica si taie excesul cu o foarfeca,acum ciufuleste cele doua fire de silica bine de tot si incearca sa le aplatizezi putin,astfel incat odata pus cuiul peste rezistenta sa o acopere in intregime.
Daca ai facut totul corect pana in acest punct si tot nu se alimenteaza corespunzator,nu iti ramane decat sa ajustezi pozitia fitilului pe verticala.
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde silvius » Mar Feb 28, 2012 8:48 pm

Mulţumim, Ştefan, pentru toate tutorialele, ne sunt de mare ajutor, nouă, celor care nu suntem încă veterani. Eu personal îţi mulţumesc pentru tutorialul despre replicarea fitilului de la pastila Ego-C, pe care îl aşteptam de ceva vreme. Este deosebit de explicit şi, dacă un vaper este chiar pasionat de chestia asta, îi reuşeşte. Am făcut primul fitil pentru pastila de Ego-C. Aveam o pastilă cu care am vapat 17 zile, aproximativ 55-60 ml PG Dekang (arome tutun), o abandonasem. Acum, că mi-am cumpărat silica şi sită inox de la Vapers, am făcut fitilul, pe care l-am montat, după un dry burn temeinic. Singurele dificultăţi: fitilul intră greu în cui, a trebuit să mai strâng sus, la vârf, am înţles că nu e bine să fie prea strânsă meşa, dar altfel nu intra; a doua, este dificil să introduci cuiul cu fitil în pastilă. Dar, din câteva încercări, am reuşit.
Am testat funcţionarea pastilei reparate. După câteva pufuri cu gust nasol, mai de ars, aşa, a început să se simtă din ce în ce mai bine aroma şi TH-ul. Nu ştiu cât o să mai funcţioneze, dar, ce să zic, sunt mândru că mi-a ieşit. Dar mi-a ieşit cu ajutorul lui Ştefan.
Aşa că, încă o dată, mulţumim Ştefan!
Imagine
silvius
Vaper

Mesajde stefannt » Mar Feb 28, 2012 8:52 pm

Multumesc frumos pentru aprecieri,chiar ma bucur sa aud ca am ajutat :D

P.S. Gustul de ars este probabil de la dry-burn,dupa cateva cartuse ar trebuii sa dispara. ;)

Toate cele bune.
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde rumburak » Dum Mar 04, 2012 9:08 am

Buna ziua domnule Stefan. Cred ca sunt in asentimentul tuturor utilizatorilor de atomizoare cu punte (901,510,etc.) daca va rog sa ne faceti un tutorial (unul video ar fi o minune !!!) pentru revitalizarea acestor atomizoare. Am in vedere schimbarea rezistentei,a fitilului si a sitei metalice. Va multumesc si va doresc numai bine.
ACCEPT CU BUCURIE ORICE DONATIE DE COMPONENTE ET
rumburak
Vaper

Mesajde stefannt » Dum Mar 04, 2012 3:51 pm

Un mic tutorial despre cum putem curata atomizoarele clasice pe vata,se aplica in cazul tuturor atomizoarelor cu punte 901/510/eGo.
Foarte important,nu indepartati puntea decat daca sunteti siguri ca o puteti pune inapoi,e oarecum dificil si laborios,asa ca daca nu sunteti siguri pe voi,mai bine o lasati acolo.

Multa bafta.
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde csorin66 » Mie Mar 07, 2012 1:18 pm

stefannt, si eu iti multumesc, am invatat multe din filmuletele tale, daca nu era forumul acesta sigur eram iar cu analoage-n gura, acum visez la provari cuplat cu genesis,etc.
Oricum de mult ajutor incepatorilor.
Stima
Imagine
csorin66
Vaper

Mesajde DarkBeats » Sâm Apr 21, 2012 4:43 pm

stefannt scrie:Asa cum am promis,tutorialul pentru construirea fitilului.
Se pune silica in doua,ruleaza plasa peste ea in maxim doua straturi,dupa ce faci asta lasa cam 2.5 mm de la baza cuiului pana la varful firelor de silica si taie excesul cu o foarfeca,acum ciufuleste cele doua fire de silica bine de tot si incearca sa le aplatizezi putin,astfel incat odata pus cuiul peste rezistenta sa o acopere in intregime.
Daca ai facut totul corect pana in acest punct si tot nu se alimenteaza corespunzator,nu iti ramane decat sa ajustezi pozitia fitilului pe verticala.

stupid question1: fitilul trebuie sa intre in contact cu rezistenta sau doar sa fie f aproape de ea?
supid question2: vreo tehnica de infasurare a mesei peste fitilul pus in 2?
Imagine
Joyetech Ego-C
DarkBeats
Vaper

Mesajde DarkShadow » Sâm Apr 21, 2012 7:49 pm

@stefannt

Salut mestere! Buna treaba ai facut cu tutorialul de mai sus.
Mi-ar fi prins foarte bine acum un an cand am inceput sa vapez pe cunoscutele atty Joye 510, care se mai folosesc inca si azi.
Eu n-am avut norocul asta sa vad un tutorial ca cel de sus, a trebuit sa stric si sa invat singur, mai intreband in stanga si in dreapta.
Mi-aduc aminte cand am decis sa-mi curat singur atomizorul ca aveam ochii cat cepele si ma rugam sa nu-mi tremure mana, nu cumva sa stric atomizorul, ca era singurul pe care il aveam. :lol:
De atunci au mai evoluat si vaporizatoarele, dar si noi am mai imbatranit putin. :D
Incepatorii au ce invata iar tutorialele video facute de tine sunt de mare ajutor.
Tine-o tot asa!

DarkBeats scrie:stupid question1: fitilul trebuie sa intre in contact cu rezistenta sau doar sa fie f aproape de ea?
supid question2: vreo tehnica de infasurare a mesei peste fitilul pus in 2?

1.Fitilul trebuie sa intre in contact cu rezistenta (trebuie sa atinga rezistenta), dar nu trebuie sa fie presat peste ea.
2.Nu e o tehnica speciala, infasori mesa nu prea strans dar nici sa fie larga, atat cat sa tina destul de bine fitilul. Eu o roluiesc apoi intre degetul mare si index, ca sa se uniformizeze si sa capete forma rotunda.

Succes!

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Incepatori