@stefannt
Salut mestere! Buna treaba ai facut cu tutorialul de mai sus.
Mi-ar fi prins foarte bine acum un an cand am inceput sa vapez pe cunoscutele atty Joye 510, care se mai folosesc inca si azi.
Eu n-am avut norocul asta sa vad un tutorial ca cel de sus, a trebuit sa stric si sa invat singur, mai intreband in stanga si in dreapta.
Mi-aduc aminte cand am decis sa-mi curat singur atomizorul ca aveam ochii cat cepele si ma rugam sa nu-mi tremure mana, nu cumva sa stric atomizorul, ca era singurul pe care il aveam.
De atunci au mai evoluat si vaporizatoarele, dar si noi am mai imbatranit putin.
Incepatorii au ce invata iar tutorialele video facute de tine sunt de mare ajutor.
Tine-o tot asa!
DarkBeats scrie:stupid question1: fitilul trebuie sa intre in contact cu rezistenta sau doar sa fie f aproape de ea?
supid question2: vreo tehnica de infasurare a mesei peste fitilul pus in 2?
1.Fitilul trebuie sa intre in contact cu rezistenta (trebuie sa atinga rezistenta), dar nu trebuie sa fie presat peste ea.
2.Nu e o tehnica speciala, infasori mesa nu prea strans dar nici sa fie larga, atat cat sa tina destul de bine fitilul. Eu o roluiesc apoi intre degetul mare si index, ca sa se uniformizeze si sa capete forma rotunda.
Succes!
D