Se apropie vremea sa fac o noua comanda pt mai multe lichide sa experimentez aromele si sa mai cumpar 2-3 atomizoare de rezerva. Mai am mici nelamuriri pt moment si nu am vrut sa deschid alt topic sa umplu forumul asa ca postez aici. Tutorialele sunt foarte utile mai ales acela in care am inteles ca merge cu orice sita schimbarea fitilului asa ca o nelamurire e rezolvata, ms stefannt inca o data. Deci sa revenim la subiect:
1. Spre exemplu cumpar doua lichide Dekang unul VG si unul PG cu aceeasi aroma si concentratie 18mg, daca le combin 70% VG - 30% PG, 60%PG - 40%VG sau 50-50, etc. se pastreaza aceeasi concentratie de 18mg a nicotinei sau se micsoreaza? Stiu, intrebare probabil prosteasca in ochii unora dar eu nu am avut nota 10 la Chimie cand eram in scoala

asa ca nu stiu ce efect are combinarea a acestor 2 substante diferite inafara ca se subtiaza sau ingroasa lichidul, se intensifica sau diminueaza aroma si cantitatea de aburi.
2. Este o diferenta mare intre atomizorul Ego-T LR si Ego-C SR in ceea ce priveste TH si aroma?
Multumesc anticipat !