Probleme atomizor Ego-T(din Real)

Probleme atomizor Ego-T(din Real)

Mesajde piti1 » Vin Feb 03, 2012 2:37 am

Salut,sunt vaper de circa trei saptamini.
Am achizitionat un kit Ego-E de la Real Constanta,nu stiu cit de original este dar idea in sine m-a incintat foarte mult,fiind fumator inrait de 30 de ani,cam 2-3 pachete la zi,de cind vapez nu am mai fumat absolut de loc cea ce este fantastic la mine care stateam practic aproape tot timpul cu tigara in gura.Oricum am aderat la acest forum pentru ca am vazut aici multi vaperi cu experienta mai mare ca a mea.
Am o problema cu 2 atomizoare de ego-t.le-am cumparat tot de la real si am observat(tarziu)ca in partea unde se infileteaza la baterie,contactul care se uneste cu plusul bateriei nu are acea gaurica ca la aty-urile pe care le-am vazut in diferite poze si eu cred ca de acea nu functioneaza corect.
Adica trag greu din mustiuc si uneori ma ineaca aburul,va rog sa-mi dati un sfat, este din cauza lichidului,folosesc vg,sau a lipsei gauricii? :roll:
nu mai fumez di 18-ian-2012
piti1

Re: Probleme atomizor Ego-T(din Real)

Mesajde LiviuD » Sâm Feb 11, 2012 9:51 pm

salut,nu stiu ce sa-ti spun de problema a atomizoarelor dar vreau sa te intreb daca lichidele din real ti se par aromate,miam luat si cu aroma de tutun si de pepene galben si am zis daca tutunu nu prea il simt macar pepenele galben sa fie ceva dar se simte foarte vag,la fel si la tine?oricum alea din real nu sunt originila,mam uitat si nici urma de vrun nume de producator pe ele,nici nu s-au obosit sa le mai denumeasca,le-au lasat asa
LiviuD
Vaper

Mesajde Lizicat » Dum Feb 12, 2012 3:22 am

Voi chiar aveti un fix cu "originalul"...
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde Iceman » Dum Feb 12, 2012 11:30 am

Acum in Real de pe varianta din Constanta au deschis magazin cei de la E-smoke,
este toneta aceea la care gasiti numai tigari electronice.
Produsele sunt ok si sunt distribuitori oficiali la lichid dekang.

Nu mai cumparati de la tonetele acelea unde pe langa tigari electronice, au si tigai, portofele, aparate de masaj si alte chinezarii... alea sunt facaturi de 2 lei vandute la pretul pietii.

Nu stiu cum dar am observat, in scurta mea experienta de o luna, ca cu cat nivelul de nicotina e mai mare cu atat si aroma o simt mai bine.
Care e logica aici nu am reusit sa aflu... dar am inceput cu 8mg spunandu-mi ca nu am nevoie de o concentratie mai mare de nicotina, dar am observat ca aroma era prea subtila...
Am incercat acelasi lichid de la un prieten care luase de 24mg si culmea pe langa th-ul dupa care nu alergam, am sesizat ca si aroma e mai intensa.
Cum spuneam explicatia nu o cunosc... poate nicotina intensifica aroma ?
Daca ai visa si nu ai mai putea sa te trezesti din acel vis, cum ai face diferenta intre vis si realitate ?

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde wolfydaniel » Dum Feb 12, 2012 12:16 pm

Nu esti singurul care si-a pus intrebarea asta :D
Aroma in relatia cu cantitatea de nicotina
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde Iceman » Dum Feb 12, 2012 12:28 pm

Multumesc pentru directionare... :D
Daca ai visa si nu ai mai putea sa te trezesti din acel vis, cum ai face diferenta intre vis si realitate ?

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde LiviuD » Lun Feb 13, 2012 4:06 am

au lichide bune astia din real1?ca mi-ar conveni sa nu mai dau banii pe curier aiurea.te intreb daca le-ai testat :)

la intrebarea cu aroma posibil si lichidele sa fi fost diluate,adica sa zicem ca era lichid de 18 si l-au diluat cu baza 0 sa dea lichid de 9...daca s-a injumatatit continutul de nicotina si aroma ar scadea
LiviuD
Vaper

Mesajde Iceman » Mar Feb 14, 2012 3:25 pm

Real 1 e cel de la iesirea spre Mangalia... nu am fost placut impresionat de acele lichide.
La real 2 (cel de pe varianta langa baumax) au lichide bune si poti cumpara cu incredere,
sunt distribuitorii scrisi pe site la dekang pentru Ro...
Am luat pana acum mint si marlboro de 16 de la ei pana acum si sunt ok.

Imagine
Iceman
Vaper

Mesajde LiviuD » Mie Feb 15, 2012 3:38 am

mersi frumos :)
LiviuD
Vaper

Mesajde piti1 » Mie Feb 15, 2012 11:09 pm

LiviuD scrie:salut,nu stiu ce sa-ti spun de problema a atomizoarelor dar vreau sa te intreb daca lichidele din real ti se par aromate,miam luat si cu aroma de tutun si de pepene galben si am zis daca tutunu nu prea il simt macar pepenele galben sa fie ceva dar se simte foarte vag,la fel si la tine?oricum alea din real nu sunt originila,mam uitat si nici urma de vrun nume de producator pe ele,nici nu s-au obosit sa le mai denumeasca,le-au lasat asa

eu am luat marlboro hight si in prima faza mi sa parut ok,dar dupa doua zile au inceput problemele cu atomizorul.cred ca e prea viscos.acum il amestec ceva pg luat din germania si este ceva mai fluid.la mine pg-ul simplu curge din tank in atomizor si nu il pot folosi asa simplu.
nu mai fumez di 18-ian-2012
piti1

Mesajde LiviuD » Joi Feb 16, 2012 11:04 am

ms de rasp. eu nu prea am incredere in sticlutele inscriptionate in romania :).nu stiu dar mereu imi imaginez un gogu care amesteca el lichidele pe un birou jegos cu maini murdare si tot felu de chestii neigienice.la lichidele chinezesti...aia au linii automate la cate sticlute ambaleaza pentru toata planeta si ma linistesc un pic
LiviuD
Vaper

Mesajde Ewing » Lun Feb 20, 2012 7:41 pm

Salut tuturor
am un ego-t de la real (Targu Mures) atomizor conic tip A,consuma in 10 minute 2ml de lichid,mi se pare f mult nu vad ca sa curga undeva dar unde dispare lichidul VG, am curatat bine,tot asa consuma, putei sa recomandati cartomizer bun si iefin pana 40lei/luna
Ewing

Mesajde danezu » Mar Feb 21, 2012 7:26 pm

De cand am pus LR si la mine se duce lichidul de parca-l beau :mrgreen: Cred ca vechile atomizoare erau mai ok din punctul asta de vedere!

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde i.moromete » Mar Feb 21, 2012 8:03 pm

@piti1- Gaurica din centrul electrodului + din atomizor nu are legatura cu fluxul de aer. Pentru acesta se ocupa una sau doua gaurele situate mai sus , deasupra filetului - al conectorul atomizorului.

@ewing- Uau... 2ml/ 10 minute??
i.moromete
Vaper

Înapoi la Incepatori