Saptamana asta am aflat pentru prima data de tigara electronica si in aceeasi zi m-am decis sa ma las de fum si sa ma apuc de vapori (decizie logic implicita din punctul meu de vedere); insa constat ca de cateva zile doar ard gazu' (si tutun
Zic eu ca o sectiune dedicata bobocilor ar avea avantaje si pentru unii si pentru altii: incepatorii ar avea informatii sistematizate si usor de accesat iar cei experimentati ar avea liniste in topicele avansate, unde n-ar mai fi intrerupti cu intrebari "de gradinita" la care sa raspunda acelasi lucru de fiecare data. Apare si un avantaj comercial: multi potentiali clienti vor trece de la "am vrut dar e atat de complicat ca nu ma mai bag, deja ma doare capul!" la "ok si cat costa?"
Personal ma gandesc sa iau un Jo... eGo. Referitor la asta:
-Gasesc (sau se poate aranja) un kit care sa contina de la inceput baterii de 900 mAh si cartomizoare (noi, evident)? Sunt cartomizoarele cea mai comoda solutie? Dar ca pret/calitate?
-Ce avantaje are bateria eGo USB? Dar PCC-ul? Dezavantaje? Exista tabachera pentru eGo?
-Cum arata "ziua unui vaporizator"? La ce "volum de munca" sa ma astept? Inca nu-mi dau seama: daca acum fumez 1,5 - 2 pachete de lights pe zi, de cate baterii de 900 mAh si de cate cartomizoare as avea nevoie pe zi? Un cartomizor complet incarcat se poate pastra ca rezerva o zi intreaga fara sa curga? Daca nu, de cate ori pe zi va trebui sa incarc un cartomizor? Dar un cartus? Dar un rezervor de lichid?
-De ce altceva voi mai avea nevoie (in afara de e-lichide
Tot respectul
P.S. Mi-am facut cont si pe shop dar nu reusesc sa intru... e temporar sau definitiv?
A! Cine mai e din Arad / Timisoara? Hai sa ne contactam!