Need help!

Need help!

Mesajde walle » Joi Ian 26, 2012 9:38 pm

Salutare. Am nevoie de câteva sfaturi. Fumez în medie 12 - 15 țigari Pall Mall albastru pe zi și încerc de ceva timp să mă las dar nu reușesc, fapt ce m-a determinat să vreau să încerc țigara electronică. Ce țigară ar trebui sa-mi iau? Am vrut să-mi iau EGO-C însă nu se găsește decât kit dublu și ar ajunge cu tot cu lichide la peste 400 de lei iar eu mă tem că s-ar putea să fumez din ea 2 - 3 zile și dacă nu îmi satisface nevoile mă întorc la țigările clasice și rămân cu banii cheltuiți aiurea. Ideea e să mă las de fumat cu totul, adică după 2 - 3 luni de țigară electronică (dacă mă împac cu ea) să renunț complet și la cea din urmă. Orice sfat / sugestie este binevenit /ă. (De preferat o variantă cât mai ''plug and play" și cu mentenanță cât mai puțină)
Vă mulțumesc.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Re: Need help!

Mesajde mirevaly » Vin Ian 27, 2012 12:35 am

Daca te tenteaza ego-c poti lua doar corpul, cartusul si pastila la care adaugi o barerie ego usb de 650 mah+lichid. Nu e nevoie sa achizitionezi tot kitul. Daca vrei o investitie mai mica iei o baterie usb, atomizor 510(sau ceva la picatura), mustiuc si lichid.
Imagine
Imagine
NU MAI FUMEZ DIN 25.03.2011
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde walle » Vin Ian 27, 2012 10:18 am

Mulţumesc mirevaly pt. răspuns. Investiţia aş vrea să fie mică la început pt. că nu am încercat niciodata e-cig. şi există o posibilitate ca aceasta să nu-mi placă sau să nu înlocuiască cu succes ţigara clasică.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde DartSidious » Vin Ian 27, 2012 2:09 pm

Daca esti bucurestean,poti trece pe la vapers.ro sau fumeazaOK.ro.Au showroom/magazine fizice
si poti face cateva teste acolo,sa vezi daca te satisfac.
Imagine Imagine
DartSidious
Vaper

Mesajde walle » Vin Ian 27, 2012 2:44 pm

Nu sunt din Bucureşti şi nici nu am cum să ajung pt. că sunt la distanţă mare.
Care este diferenţa între atomizorul conic şi cel cilindric (dacă este vreuna) ? Este mai bun atomizor normal sau LR?
Mulţumesc
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde pisik » Dum Ian 29, 2012 11:40 am

@walle...incearca sa gasesti pe cineva din orasul tau si sa-l jumulesti de pareri inainte de a cumpara, sa vezi cum arata si cu ce se mananca. pe mine treaba asta m-a scutit de milioane aruncate pe fereastra.
plug and play gasesti in categoria cartomizoare de regula, adica in loc de atomizor+ cartus, iei un cartomizor...sunt si modele foarte ieftine
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde walle » Dum Ian 29, 2012 12:02 pm

Tocmai aici e problema. Din toți prietenii mei nu a folosit nimeni așa ceva și nu am găsit încă pe cineva cu experiență în țig. electronică.
Până la urmă mi-am luat ego-c. Sper să fie bună.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde colandrino » Dum Ian 29, 2012 1:54 pm

Felicitari si bun venit.

Inainte sa te apuci de vapat citeste cat mai mult despre subiect. Aici vei gasi zeci de pagini despre Ego C. Citeste tot, vei invata sa eviti sau sa rezolvi eventualele probleme care pot aparea pe parcurs. Vei scapa astfel de unele frustrai usor rezorvabile.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde walle » Mar Ian 31, 2012 5:55 pm

În sfârșit mi-a ajuns jucăria. Prima impresie: me gusta! Aroma în schimb parcă nu e destulă. Am HG vanilla PG și aroma este puțin cam vagă. La DK-TAB VG e mai pronunțată. Acum nici nu am cu ce să compar pt. ca nu am fumat niciodata ET, dar cred că aveam așteptări puțin mai mari.
Am reușit să trag din ea mai controlat, cum am citit pe aici, ca să evit scurgerile, și cred că am reușit. Am scos cartușul la un moment dat și am văzut ca e totuși umed pe acolo dar nu-mi dau seama dacă e lichid sau condens. Câteva nelămuriri totuși:
- când tragi trebuie să ții țigara în jos sau orizontal
- am scos cartușul și am tras 3 pufuri iar abia la al 4-lea am simțit un gust aiurea. Asta înseamnă că am tras prea tare și l-am inundat sau e normal să rămână ceva în atomizor după ce scoți cartușul?
Mulțumesc și imi cer scuze dacă informația există și nu am găsit eu.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde sanitarium » Mar Ian 31, 2012 6:05 pm

salut!
chiar daca mai exista informatia, nu are nimeni pretentia sa cauti printre sutele de randuri scrise, poate doar maniacii (se stiu ei care).
cand tragi din tigara, trebuie s-o tii putin inclinata in jos, pentru a se alimenta corect atomizorul cu lichid din cartus. lichid mai ramane in atty si dupa ce scoti cartusul, in fitil si rezistenta, deci e normal sa mai simti aroma, iar pe la al patrulea puf sa-ti dea gust de ars.
sper ca ti-ai achizitionat si materiale pt confectionarea fitilelor, astea sunt primele care se strica, si e pacat sa arunci o pastila doar din cauza fitilului.
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde walle » Mar Ian 31, 2012 9:36 pm

Revin cu impresii: nu prea mă împac cu lichidul DK-TAB VG, este cam inecăcios pt. mine. Nu-mi dau seama dacă din cauza aromei (care nu e deloc reușită pt. gustul meu) sau din cauza că lichidul este VG. În schimb cel PG vanilla este ok și chiar combinația celor două 50/50 e ok. Deocamdată doar pe astea două le am, din păcate. În rest e foarte calumea, nu am simțit nevoia să trag una clasică încă, o înlocuiește cu succes. Sper să nu fie doar entuziasmul începătorului.
Vă salut.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde walle » Vin Feb 03, 2012 12:09 pm

Vă salut din nou. Mă împac foarte bine cu ET. După o zi de utilizare cred că şi-a dat drumul atom. ori mi s-au dezmorţit mie simţurile pt. că îmi place foarte mult DK TAB-ul acum şi nu prea mai îmi place HG Vanilla.
O întrebare totuşi: Ştiţi cumva dacă ET creşte tensiunea arterială mai mult decât ţigara clasică. De când fumez din ea am observat că de fiecare dată când îmi suflu nasul apare sânge pe şerveţel. Sper să fie doar o coincidenţă.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde sanitarium » Vin Feb 03, 2012 1:00 pm

la inceput nimeni nu-i prea incantat de senzatia ET-ului, peste putin timp revin simturile si percepi altfel aromele. eu acum nu mai pot fuma analoaga, mi se pare scarboasa..
nicotina in concetratie foarte mare creste tensiunea arteriala, tu ce concentratie folosesti?
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde walle » Vin Feb 03, 2012 1:01 pm

VG 18 mai mult şi mai puţin PG 18
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde rica007 » Vin Feb 03, 2012 1:02 pm

si cati ml bagi pe zi?
conteaza si asta,nu numai concentratia
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde walle » Vin Feb 03, 2012 1:28 pm

Cam 3 - 4 ml / zi. Maxim 5 ml. Din ce am mai citit pe aici nu cred că e mult.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde rica007 » Vin Feb 03, 2012 1:29 pm

inainte ce fumai?
poate a crescut cantitatea de nicotina
incearca ceva mai slab si vezi cum e cu sangele din nas
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde walle » Vin Feb 03, 2012 1:41 pm

Fumam Pall Mall albastru cam 15 maxim 20 de ţigări / zi.
Am şi o răceală uşoară. Poate asta e cauza. Rămâne de văzut.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde walle » Sâm Feb 04, 2012 7:19 pm

Azi m-am încumetat și am desfăcut pastila de ego-c. Am făcut dry burn, am spălat și am schimbat fitilul, totul conform celor citite și văzute aici pe forum. Cel mai greu a fost să scot acel cui din corpul pastilei. Doamne dar greu a mai ieșit. Oricum, operațiunea a decurs cu succes și acum aroma a revenit la normal. De câte ori se poate face acest dry burn/schimbare fitil? Sau nu contează atât timp cât nu se arde pastila?
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde walle » Mie Feb 08, 2012 9:27 am

Salutare. Am luat o bază VG 0mg/ml şi aş vrea să o combin cu lichid de 18 mg/ml. Cam la ce proporţie işi pierde aroma considerabil?. Eu aş vrea să fac 50/50 să-i scad nicotina la jumătate dar nu ştiu dacă mai rămâne ceva aromă. Dacă a încercat cineva aşa rog puţin ajutor. Sau o altă soluţie de scăzut nicotina care să nu implice lichid PG. Aş experimenta singur doar că în ultima vreme am foarte puţin timp la dispoziţie.
Mulţumesc.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Înapoi la Incepatori