de VFlorin » Vin Feb 17, 2012 9:47 pm
- Răzvane, să-ţi spun ce-am păţit şi învăţat eu, mai ales că n-am văzut discutate nicăieri cele ce urmează să spun. Am gustat aromele de tutun la serviciu unde e aerisit, curat şi uscat, erau excelente, dar cînd ajung acasă numai menta sau DK-TAB mai simţeam, restul erau doar iuţi (doar vag mai simţeam gustul dulceag de Cowboy blend, mirosurile deloc). Contează foarte mult UNDE vapezi, la mine acasă fiind foarte multă umezeală (am terminat de tencuit pe interior chiar cînd dădea frigul) şi fiind ger, aerisesc (deocamdată) prea rar. Mergi pe la rude sau prieteni şi vapează acolo ca să verifici, dar să nu fie fumători acolo, poate acasă stai în bucătăria plină de aburi de la mîncare, poate ai igrasie sau altcineva din familie fumează şi îmbîcseşte aerul cu fum, tu ştii mai bine cum e. O confirmare din partea ta ne-ar prinde bine la toată lumea. Eu m-am lăsat în vreo 3-4 zile, umplînd crescător timpul dintre analoage cu 24mg pînă m-am tras la faţă de la excesul de nicotină, dar analoagele au devenit astfel din ce în ce mai scîrboase pînă am renunţat complet.
You'r M Type, Imist You...