Need help please! Analoagele imi fac cu ochiul

Re: Need help please! Analoagele imi fac cu ochiul

Mesajde razvanalbu » Vin Feb 10, 2012 1:24 pm

Mi-a venit comanda de la vapers si de o zi trag din DCT 510 de 6 ml :) E interesant rau.... mai ales pentru cei din jur :lol:

Azi nu mi-am mai luat tigarile la mine :D Doar lichide sa ma joc cu ele.
razvanalbu
Vaper

Mesajde VFlorin » Vin Feb 17, 2012 9:47 pm

- Răzvane, să-ţi spun ce-am păţit şi învăţat eu, mai ales că n-am văzut discutate nicăieri cele ce urmează să spun. Am gustat aromele de tutun la serviciu unde e aerisit, curat şi uscat, erau excelente, dar cînd ajung acasă numai menta sau DK-TAB mai simţeam, restul erau doar iuţi (doar vag mai simţeam gustul dulceag de Cowboy blend, mirosurile deloc). Contează foarte mult UNDE vapezi, la mine acasă fiind foarte multă umezeală (am terminat de tencuit pe interior chiar cînd dădea frigul) şi fiind ger, aerisesc (deocamdată) prea rar. Mergi pe la rude sau prieteni şi vapează acolo ca să verifici, dar să nu fie fumători acolo, poate acasă stai în bucătăria plină de aburi de la mîncare, poate ai igrasie sau altcineva din familie fumează şi îmbîcseşte aerul cu fum, tu ştii mai bine cum e. O confirmare din partea ta ne-ar prinde bine la toată lumea. Eu m-am lăsat în vreo 3-4 zile, umplînd crescător timpul dintre analoage cu 24mg pînă m-am tras la faţă de la excesul de nicotină, dar analoagele au devenit astfel din ce în ce mai scîrboase pînă am renunţat complet.
You'r M Type, Imist You...
VFlorin
Vaper

Mesajde EdySniper » Joi Mar 01, 2012 1:22 am

Si eu trec prin perioada asta.Am doar cateva zile de cand am renuntat la analoage si cum vad un pachet de tigari cum imi vine sa aprind una.Cu putina vointa am reusit sa ma abtin cu toate ca aseara,de exemplu, am avut musafiri si care mai de care ma servea cu o analoaga.Am rezistat tentatiei cu toate ca am terminat cheful la 7 dimineata.Incep sa ma simt mai bine,am avut ceva "frisoane" si o stare ciudata..putin nervoasa daca pot spune.Toti cei cu care am discutat au spus ca au renuntat la analoage si dupa ceva vreme(unul chiar dupa 9 ani) si-au aprins o tigare..de pofta chipurile si s-au reapucat de fumat.Ar fi bine sa rezistam tentatiei si am observat ca ajuta sa iti petreci timpul liber in compania unei persoane care vapeaza.eu am un amic bun,ne mai intalnim si povestim cat de grozav e sa nu mai fumezi analoage,mai facem schimb de arome,mai discutam despre modele etc.Presupun ca mai conteaza si lichidul, eu il fac acasa si la inceput nu am folosit arome.Am cautat intai un TH potrivit pentru mine,o cantitate de nicotina pe care am de gand sa o reduc treptat si apoi am incercat cateva arome.M-am oprit la Dunhil si ma satisface destul de mult.Astfel gustul se apropie destul de mult de analoage si pot rezista mai usor tentatiei.Aburi cat mai densi!
Imagine
EdySniper

Mesajde colandrino » Joi Mar 01, 2012 8:35 am

Mult succes si hang in there!
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Mar 01, 2012 10:01 am

din pacate fumatul e ca mersul pe bicicleta..nu se uita niciodata :(
Acum ca ai reusit sa stai o perioada mai lunga fara dracosenii n-are rost sa te reapuci de ele...ambitioneaza-te putin....esti barbat nu martisor :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde danezu » Vin Mar 02, 2012 3:54 pm

Fara un pic de ambitie nu cred ca o sa reusesti sa scapi de analoage.... Eu m-am mai lasat 3 luni de fumat in urma cu 4 ani, dar din pacate au fost mai puternice ca mine :cry: Am mai avut niste tentative de a ma lasa, am incercat cu nicorette gume/ plasturi, niste porcarii.
Acum am zis ca nu mai pun gura pe analoage si nu ma mai gandesc la ele, dar vapez la greu ca sa le uit :mrgreen:

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Anterior

Înapoi la Incepatori