Magazine de profil in Iasi ?

Magazine de profil in Iasi ?

Mesajde rumburak » Mar Feb 14, 2012 6:06 pm

Buna ziua.De unde se pot cumpara componente pentru tigari electronice in Iasi,la preturi decente ? Poate stie cineva altele decit cel din Piata Unirii sau cel de la Mall.Va multumesc.
rumburak
Vaper

Re: Magazine de profil in Iasi ?

Mesajde Roland » Mar Feb 14, 2012 7:22 pm

In iasi sunt numai niste marlani care vand niste porcarii la preturi nesimtite. Sa nu-ti treaca prin cap sa-ti iei lichid facut in cada de la magazinul din mall! Vezi ca la bazar e un topic - Comanda cu transport gratuit ! Cumparam de la un magazin din bucuresti, caruia ii adaug cateva bile negre pentru timpul in care a dus coletul la curier...
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde tudorask » Mie Mar 28, 2012 6:57 pm

Buna ziua. Mai gasesti tigari electronice la gara linga kosarom si in carrefour la baza 3. Tot marlani si acolo asta ca sa il citez pe Roland.
tudorask
Vaper

Mesajde kartys » Lun Apr 02, 2012 1:40 pm

Salutare tuturor.Stie cineva unde pot gasi silica si plasa inox pentru fitile ego-c in iasi?
kartys
Vaper

Mesajde rumburak » Mie Apr 04, 2012 1:19 pm

Incearca la scientist,la Podu Ros,langa Alfa Bank,chioscul de reparatii ceasuri,ochelari,bijuterii. Mai bine contacteaza-l mai intai la telefonul din semnatura.
ACCEPT CU BUCURIE ORICE DONATIE DE COMPONENTE ET
rumburak
Vaper

Mesajde kartys » Mie Apr 04, 2012 7:41 pm

Am rezolvat ieri multumita lui Scientist si am vazut si un tutorial live de confectionare a fitilului. Mersi Scientist
kartys
Vaper

Mesajde octopus » Lun Apr 16, 2012 6:14 pm

Buna ziua si Hristos a Inviat!

Vapez de doar o luna de zile si de putin timp am descoperit acest forum. Din pacate daca il descopeream inainte cand cautam pe diverse site-uri de tigari electronice informatii si oferte probabil as fi facut o achizitie mai inspirata. Din pacate datorita unui SEO agresiv in Google apar o gramada de site-uri dubioase.

Am inceput cu un kit eGO-T achizitionat de la standul de la et. 1 din Iulius Mall. Prima impresie negativa a fost vanzatoarea care era extrem de sictirita si numai dorinta mea de a achizitiona o tigara electronica m-a facut sa insist. Bineanteles ca am luat teapa, atomizorul (care cred ca era folosit/reciclat) m-a tinut 5 zile iar de lichidul care il comercializeaza acestia nu am cuvinte :) Nu recomand nimanui sa cumpere de acolo.

Intre timp am mai luat un lichid asa zis "Dekang" de la standul din Carrefour (Baza 3) - nu recomand, foarte proaste, facute pe "malul cazii". Am mai luat de la Dl. Scientist din Podu Ros (foarte bun cu mentiunea ca ar fi bine sa ofere mai multe informatii despre continutul lichidului - nu ma refer la reteta sa nu se inteleaga ca m-ar interesa sa i-o copii dar eu vreau sa stiu ce trag in plamani) si de la magazinul Joyetech de langa starea civila (Piata Unirii) pe care momentan il consider cel mai profesionist magazin din Iasi datorita calitatii produselor si serviciilor.
Nu mai fumez din 7 Martie 2012
octopus

Mesajde scientist » Lun Apr 16, 2012 7:49 pm

Domnule Octoplus, ma bucur ca va place lichidul luat de la mine. Va spun pe aceasta cale ca nu am vre-o reteta secreta, este pur si simplu baza VPG de 18 de la Inawera cu aroma Kent tot de-a lor. Mai fac unele mixuri dar doar pentru prieteni si ''pe gustate''. Nu mai chinuiti eGo T-ul, treceti pe la mine si va servesc un Genesis pe alese. Nu am impresii de vanzator, poate de asta , noi, cei care ne cunoastem , ne ''simtem'' bine in atelierul meu mic. Iar eu ma simt minunat in magazinul lui Tudor. Il recomand din toata inima. Si va doresc PASTE FERICIT tuturor.
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde octopus » Lun Apr 16, 2012 8:30 pm

scientist scrie:Domnule Octoplus, ma bucur ca va place lichidul luat de la mine. Va spun pe aceasta cale ca nu am vre-o reteta secreta, este pur si simplu baza VPG de 18 de la Inawera cu aroma Kent tot de-a lor. Mai fac unele mixuri dar doar pentru prieteni si ''pe gustate''. Nu mai chinuiti eGo T-ul, treceti pe la mine si va servesc un Genesis pe alese. Nu am impresii de vanzator, poate de asta , noi, cei care ne cunoastem , ne ''simtem'' bine in atelierul meu mic. Iar eu ma simt minunat in magazinul lui Tudor. Il recomand din toata inima. Si va doresc PASTE FERICIT tuturor.

Multumesc pentru precizari. Momentan folosesc un atomizor eGo-C insa e bine de stiut si unde gasesc Genesis in Iasi daca am nevoie :) Vreau sa mai adaug (cu toate ca nu prea e locul aici) ca am vazut pe viu celebrele atomizoare custom-made facute de dvs. si parerea mea e ca sunt superbe, felicitari pentru realizare. Sunt convins ca sunt destui vaperi care doresc sa aiba un atomizor mai deosebit.
octopus

Mesajde Roland » Lun Apr 16, 2012 9:38 pm

Cine e Tudor si unde are magazin? In Iasi? E cel de langa starea civila? Site exista?
Legat de ce am afirmat mai sus, nu ma refer si la cel din Piata Unirii, n-am fost, trebuie sa incerc!
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde octopus » Vin Mai 04, 2012 1:47 pm

Am mai gasit la o farmacie din Podul de Fier lichid "DeKang" 33 lei 30ml. Pe sticluta scrie "glicerina vegetala aroma tutun 12" importator distribuitor EGO WAY SRL. Mai au si DSE901.
octopus

Mesajde hesit8 » Vin Mai 04, 2012 4:40 pm

salut octopus

Daca e Dekang trebuie sa aiba pe capac YNDK embosat...
Iar aroma tutun asa ceva nu stiu sa fie :| au ei denumirile lor

Mie imi place aroma energizant... Scrie pe el energy cow si in niciun caz aroma energizant
Imagine
Top 3 liquids:
1. Dekang Gold Line - Vanilla Sky
2. Dekang - Redbull
3. Heaven Gift - Pina Colada
hesit8
Vaper

Mesajde Lizicat » Vin Mai 04, 2012 11:56 pm

octopus scrie:Am mai gasit la o farmacie din Podul de Fier lichid "DeKang" 33 lei 30ml. Pe sticluta scrie "glicerina vegetala aroma tutun 12" importator distribuitor EGO WAY SRL. Mai au si DSE901.

O mai spun inca odata: acel lichid este USA MIX de Dekang, imbuteliat se Sailebao si etichetat (gresit, pt. ca 6 e defapt 12, 12 este 18 si 16 este 24) in limba romana de EgoWay din Baia Mare. Are vascozitate mare, dar cu rabdare poate fi folosit cam pe orice vaporizator.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde octopus » Sâm Mai 05, 2012 7:01 pm

Lizicat scrie:O mai spun inca odata: acel lichid este USA MIX de Dekang, imbuteliat se Sailebao si etichetat (gresit, pt. ca 6 e defapt 12, 12 este 18 si 16 este 24) in limba romana de EgoWay din Baia Mare. Are vascozitate mare, dar cu rabdare poate fi folosit cam pe orice vaporizator.

Multumesc pentru precizari. Eu chiar ma intrebam daca este Dekang original pentru ca am mai cumparat de la o toneta din Carrefour si a fost oribil. Asta l-am luat special pentru ca are o concentratie mai mare de glicerina si acum sunt racit si Liqua (lichidul preferat) care are o concentratie mare de PG ma racaie in gat. Din cauza racelii nu simt nici un fel de gust sau aroma asa ca nu pot sa-mi dau seama cum este :)
octopus

Mesajde unpicnebun » Lun Mai 14, 2012 2:29 pm

scientist scrie:Domnule Octoplus, ma bucur ca va place lichidul luat de la mine. Va spun pe aceasta cale ca nu am vre-o reteta secreta, este pur si simplu baza VPG de 18 de la Inawera cu aroma Kent tot de-a lor. Mai fac unele mixuri dar doar pentru prieteni si ''pe gustate''. Nu mai chinuiti eGo T-ul, treceti pe la mine si va servesc un Genesis pe alese. Nu am impresii de vanzator, poate de asta , noi, cei care ne cunoastem , ne ''simtem'' bine in atelierul meu mic. Iar eu ma simt minunat in magazinul lui Tudor. Il recomand din toata inima. Si va doresc PASTE FERICIT tuturor.

Unde mai exact e magazinul in podu ros?is cel mai mare incepator si caut un lichid bun
unpicnebun

Mesajde scientist » Lun Mai 14, 2012 9:16 pm

Langa Otiola. Da un tel. cand esti prin zona. Ai nr. mai jos, in semnatura.
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Înapoi la Incepatori