Deschid acest nou topic in speranta ca cei care vor intra pe acest forum care sunt "campioni la categoria cancerigene " (cum am fost si eu) dar incepatori in ale fumatului electronic vor vrea sa afle raspunsul la o intrebare care se naste la cel putin 2-3 zile de vapat sau daca nu inainte de a se apuca de vapat ( oricum intrebare ce ne macina pe toti de altfel indiferent de timpul de cand ne-am apucat de vapat ) :
CAT DE SIGUR ESTE E-LICHIDUL ?
Ce contine e-lichidul ?
Toata lumea de pe acest forum cat si vaporizatorii de pretutindeni stiu ca e-lichidul contine o baza care e PG ( propilenglicol ) sau VG (vegetal glicerol ) , nicotina ( in diverse concentratii ) , arome ( care pot fi de diverse tipuri ) si apa sau alcool cam 20% din solutie ( altfel glicerina simpla e foarte vascoasa si curge foarte greu in vaporizator , o sa ai senzatie de carpa arsa tot timpul si exista riscul ca atomizorul sa se arda foarte repede ) .
Eu am strans ceva informatii despre cateva substante si anume PG si VG si le postez aici de fapt sunt fisele tehnice cu care ies pe poarta fabricii si in ele scrie absolut tot ce va intereseaza despre acea substanta :
Pentru PG :
http://www.oltchim.ro/uploaded/FISA%20M ... v.%206.pdf
Pentru VG :
http://www.chemical.ro/files/produse/GL ... nhidra.pdf
Pentru apa :
Nu e buna nici in cizme , dar e foarte necesara
Pentru alcool :
in cantitati si concentratii diferite e bun la orice ( trup , suflet , mai nou la vapat )
Pentru arome :
nu am informatii suficiente asa ca ma abtin sa fac vreun comentariu , pentru cei care detin mai multe informatii ii rog sa posteze p'aci ca sa vada toata lumea ca pe langa toate beneficiile care le are fumatul electronic se vor gasi destui care sa spuna ca fumatul electronic e nociv cum de altfel am vazut si pe la stiri ( acolo cred ca si-au bagat coada magnatii industriei tutunului speriati de noua inventie care le ameninta veniturile )
Asa ca astept opinii pareri pro si contra ca sa putem sa le dezbatem ca sa-i ajutam pe toti fumatorii sa se lase de analoage sau chiar si de vapat
HAPPY VAPPING !