Vin si eu cu o teorie.
Dupa cum se vede in semnatura vapez de 4 luni, numai
Dekang PG 18mg si
Heaven Gifts PG&VG 18mg.
Teoria mea ar fi ca vapatul slabeste sistemul imunitar.
De ce:
De cand vapez am racit de cel putin 5 ori si fiecare raceala urmata de gripa.
Poate nu suna ciudat, dar pana sa vapez raceam doar o data pe an vara (sunt de la tara si is mai calit

).
Mentionez ca nu iau pastile de nici o forma, la raceala si gripa actionez doar cu ceaiuri fierbinti. Ma incapatanam sa
nu iau medicamente sa isi faca treaba sistemul imunitar si asa se si intampla.
Stand la camin in ultimii 4 ani am dormit si iarna si vara numai cu geamul deschis, pe toate holurile curentul de aer e in floare, si nu pateam nimic.
De cand vapez, repet, am racit de 5 ori.
Ce m-a dus la teoria asta:
De vineri, 5 zile in urma, a inceput sa ma doara si urechile si dintii iar de la toata durerea asta si capul.
In trecut durerea asta trecea pana a dou-a zi daca puneam in ureche deoua-trei tigari aprinse sa traga "curentul" si apoi ma feream putin de acest "curent" si totul era in regula.
Ei bine in primele 2 zile am bagat in ambele urechi un pachet de tigari (uitasem cum e sa cumperi, am fost placut impresionat ca s-au scumpit de cand nu mai fumez, asta pt ca nu a trebuit sa le cumpar) si nu se intampla nimic, toate durerile continua.
Am trecut la altirelia grea, cornete din ziar date foc la gura si gaurica din partea cealalta in ureche.
Nu a trecut deloc pana asera, am ascultat in sfarsit de prietena si am luat un paracetamol, si surpriza, in 10 minute eram ca nou, nici cea mai mica durere. Eram cel mai fericit, poate mai fericit decat as fi castigat la loto.
Toate bune pana in dimineata asta la ora 4. m-am trezit cu o durere infernala de dinti, urechi, cap. aproape am inceput sa plang de durere vre-o juma de ora pana mi-am adus aminte de paracetamolul de aseara, am luat unu, si surpriza, in 15 min aceasi bucurie care o avusesem cu 6 ore in urma, toata durerea a trecut.
Toate astea duc ca sistemul meu imunitar e slabit.
Am analizat si vad ca in alimentatia mea nu a fost rea, ba din contra, de cand sunt acasa (terminat facultatea, venit acasa), mananc mult mai sanatos.
Mentionez ca am fost la dentist de 2 ori (Luni si Marti), deci nu e nici o problema acolo, si la medicul de familie sa imi consulte urechile si nici de acolo nu e problema (bineinteles ca medicul mi-a dat vre-o 5 feluri de pastile care sa le iau).
Plus faptul ca de sapt trecuta mi-am luat Dekang R Bull si imi place asa mult incat am vapat aproape 15 ml (intr-o saptamana)
Toate astea duc ca sistemul meu imunitar s-a slabit din cauza vapatului.
Mai are cineva o astfel de aluzie sau e doar o teorie de a mea la 5 dimineata?