logical_alternative scrie:Eu de cand vapez am inceput sa vad in infrarosu![]()
Acu' serios nu cred ca vapatul scade imunitatea. Daca era asa se umplea forumu' de mucosi (a se citi raciti).
Cu respect

roserose scrie: Numai ca tine suna mai mult a reactie alergica/intoleranta si nu prea e acelasi lucru.

mircea59 scrie:am si eu o intrebare
ce efect are vg asupra glicemiei (diabet)
avind in vedere gustul cam dulceag
G L Y C E R I N
(also known as Glycerine, and Glycerol)
By Dr George Samra
An extract from Dr George Samra (2002),THE HYPOGLYCEMIC CONNECTION II, One Stop Allergies, Sydney. Australia Page 251.
"When given orally, glycerin is readily absorbed. It may be employed as a sweetening agent or vehicle in place of syrups. It may be used in diabetes and in Hypoglycemia Disease as a sweetener because its absorption and metabolism bypass the pancreas and insulin secretion. In this way it is able to act as a useful energy source in these diseases."
mircea59 scrie:eu am diabet tip 2 deci ce sa inteleg ca am voie sa fumez et
mrsorinel scrie:Vin si eu cu o teorie.
Teoria mea ar fi ca vapatul slabeste sistemul imunitar.....
De ce:
De cand vapez am racit de cel putin 5 ori si fiecare raceala urmata de gripa....
De vineri, 5 zile in urma, a inceput sa ma doara si urechile si dintii iar de la toata durerea asta si capul.
In trecut durerea asta trecea pana a dou-a zi daca puneam in ureche deoua-trei tigari aprinse sa traga "curentul" si apoi ma feream putin de acest "curent" si totul era in regula....
Mentionez ca am fost la dentist de 2 ori (Luni si Marti), deci nu e nici o problema acolo, si la medicul de familie sa imi consulte urechile si nici de acolo nu e problema (bineinteles ca medicul mi-a dat vre-o 5 feluri de pastile care sa le iau).
.sirPO scrie:... Iertati-ma, dar trebuie sa fi cu mintea dusa rau ca sa te apuci de fumat electronic, cand nu fumezi clasic....

claus scrie:Nu neg ca as fi dus cu capul, dar e posibil sa te apuci de vapat si din alte motive.

bob808 scrie:,,,. Este stupid ca s-a interzis ET in anumite tari pe motiv ca poate indemna pe cineva la fumat, dar fumatul este acceptat fara nici-o problema. WTF???

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: skykery şi 2 vizitatori