lichid WTA

lichid WTA

Mesajde Nforcer » Dum Feb 12, 2012 11:30 pm

Salutare ,

As dorii sa stiu daca vreunul din voi care inca vapati ati reusit sa cumparati de undeva "aproape" lichid WTA ( Whole Tobacco Alcaloids) pentru satisfacerea cravingului de analoaga ,

Eu unul am incercat acum 3 ani cu vaping dar dupa 7-8 luni m-am apucat iarasi de fumat din cauza cravingului metoda "inca una si gata" dar am sfarsit tot fumand , acuma incerc sa gasesc o sursa de WTA pentru ca am auzit ca este mult mai eficient pentru unii .

Multumesc Anticipat .

Mihai
Nforcer
Vaper

Re: lichid WTA

Mesajde SamGold » Lun Feb 13, 2012 12:04 am

Salutare,

"Aproape"...slabe sanse.Oricum, e cam degeaba, din ce am citit (sursa1, sursa 2).
Pentru a renunta la tigari exista o singura metoda clara...se numeste vointa.

In rest, poti sa ai tu x lichid, y baterie, z atomizor...nimic nu-ti garanteaza ca vei renunta la tigari.
In schimb, te ajuta in mica/mare masura.
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde Nforcer » Mie Feb 15, 2012 9:18 am

nu stiu cati au incercat eu am incercat lichid WTA facut de veteranul DrVap nu e degeaba de loc , ai un buzz de la el aproape instantaneu , unora ca si mie chiar nu le ajunge zaharul si nicotina din lichid si de aceea WTA este o alternativa foarte buna
Nforcer
Vaper

Mesajde mautzumic » Mie Feb 15, 2012 12:15 pm

Lizicat (tigara de cluj) vroia sa aduca, vezi ca are si un topic la reselleri http://vapersforum.ro/tigara-cluj-f101/whole-tobacco-alkaloid-t1531.html dar nu stiu daca s-a mai intamplat ceva. Oricum ai putea sa-ntrebi.
mautzumic
Vaper Veteran

Înapoi la Incepatori