noroci si bine ai venit, oita ratacita

si eu sunt aburitor tot de ego-c, asa ca am sa incerc eu sa raspund in mare parte la nedumeririle tale.
1. ghid detaliat de folosire nu cred sa existe, doar sa te inspiri din posturile de pe aici
2. ai tras prea tare din tigara si s-a supraalimentat, ai inundat atomizorul, iar lichidul ti-a ajuns in gura prin canalele exterioare ale cartusului
3. scos cartusul, desfacut capacelul de plastic sau silicon, picurat direct cu sticluta, cam 3 sferturi, pus capacelul si introdus cartusul la loc
4. cartusul te poate tine si un an, daca nu-l mesteci, cu conditia sa-i schimbi capacelul de 2 sau 3 ori pe luna, altfel, nu mai e destul de etansat unde intra cuiul si o sa-ti curga lichid pe langa
5. pastila de ego-c inca-i noua, nu a fost testata pe o perioada foarte mare, dar din cate am putut observa, este destul de rezistenta. eu o folosesc pe a mea de 3 saptamani si e ca noua. (ce-i drept ii fac si cate un dry burn pe zi)
6. cand simti ca aroma e slaba, nu ai th si nu mai scoti aburi densi, atunci e timpul sa cureti pastila. se scoate cuiul cu fitil de pe ea, fitilul din cui, si toate 3 elementele se pun sub jet de apa. apoi pastila fara cui se monteaza in suport, apoi pe baterie si se activeaza butonul bateriei in reprize succesive de cateva secunde, pana vezi ca rezistenta se inroseste foarte repede. apoi montezi fitilul in cui (preferabil ar fi sa schimbi si fitilul cu unul nou, cu sfoara silica de pe vapers), cuiul inapoi pe pastiluta, et voila!
7. la sistemul tank, nu se trage nervos, ca din analoaga, deoarece rezistenta nu are timp sa se aprinda, lichidul nu va fi ars si vei inunda jucaria (cum probabil ai facut tu). in mod ideal, se apasa butonul inainte cu o secunda si se trage usor din ea timp de 3-4-5 secunde, in functie de nevoile tale
asta a fost asa, scurt si la obiect, daca mai ai intrebari, nu fi timid