Intrebari incepator, EGO KGO?

Intrebari incepator, EGO KGO?

Mesajde Alex84 » Lun Ian 23, 2012 9:24 pm

Sal! Sunt complet nou aici (si in domeniul e cig) deci dc deschid topicul unde nu trebuie, va rog mutati-l. Ce imi puteti spune despre ego KGO? Am vazut reviews foarte bune la ea. E foarta apreciata pe net si din cauza bateriei de 1100 mAh.

O alta intrebare Ce parere aveti despre site-urile fumeazaverde.ro, tigara-electro.ro, top-tvshop.ro, oferte-shop.ro (exact asa se scriu ultimele 2 cu liniuta)! A mai luat cineva de la ei? Nu am vazut nici unul dintre aceste site-uri aici deci sunt reticent. Multumesc!
Alex84

Re: EGO KGO?

Mesajde codrutoctavian » Sâm Feb 04, 2012 3:05 am

Eu iti recomand o baterie cu USB pass-through (±100 RON) daca stai mult la calculator si niste cartomizoare dual coil Kanger (±6 RON/bucata) si un mustiuc (5-10 RON). Personal am incercat sistemele tank-atomizor (Ego-T si Ego-C) si dupa ce am incercat cartomizoarele nu a mai fost cale de intoarcere. De site-urile acelea nu am auzit personal, dar pot sa-ti spun ca primul meu kit l-am luat de la Carrefour (nu din Carrefour ci din fata lui, de la un stand) si dupa 3 zile eram la vapers.ro in showroom. Nu sunt neparat produse proaste dar de exemplu lichidele mi se pare dubioase. Si personal nu am incredere in site-uri din astea facute de cate un "intreprinzator" care vrea sa faca si el rapid niste bani si aduce niste marfa din China.
Imagine
codrutoctavian
Vaper

Mesajde sanitarium » Sâm Feb 04, 2012 12:14 pm

site-urile alea par cel puțin dubioase. îți recomand vapers sau resellerii de pe forum..
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde MihaiG » Sâm Feb 04, 2012 8:17 pm

Eu am avut Ego KGO. A fost OK, acumulatorii de 1100 sunt foarte buni. in schimb mi s-a parut mult prea scump fata de ceea ce ofera, are atomizoare standard si cartuse cu vatelina. Sunt variante mult mai bune la reseller-ii de pe forum.
Avantajul acumulatorilor SLB de la KGO (fata de Joytech) este ca ofera la inceput 4.2 V dupa care scad pana la 3.3 cand intra in protectie. La Joy voltajul este tinut constant la 3.4 V. La fel ca SLB sunt acumulatorii Biansi, despre care am auzit pe aici numai de bine. Daca as fi in locul tau, la inceput, as lua un acumulator Biansi de 1100 (preferabil Passtrough sa-l poti incarca si pe computer), un atomizor LR Biansi cu mustiuc pentru drip si un atomizor Imist (pentru tank si autonomie la volan :) )
Imagine
MihaiG
Vaper

Înapoi la Incepatori