Sunt relativ nou in domeniu, intrucat am inceput sa folosesc e-tigarile de la jumatatea lunii martie. Rezultatul a fost suficient de bun incat sa ma las de tigari si acesta este cel mai important aspect, insa intervine si cel financiar unde lucrurile nu stau la fel de bine. Pana acum am cheltuit 1.400 RON pe atomizoare, cartuse, lichide, etc, in conditiile in care si sotia a trecut la ET (cheltuielile fiind pentru 2 persoane), iar pe tigari nu am fi cheltuit mai mult de 700 de ron in aceasta perioada.
Primul atomizor a produs o cantitate suficienta de abur pentru aproape o luna, dupa care am achizitionat un LR ce a murit dupa 5 zile. Nu mi s-a parut nimic ciudat, intrucat fusesem avertizat ca LR-urile se imbacsesc mai repede. Problema este ca dupa LR, am folosit un atty egoT normal si a murit dupa doar 4 zile ! Cantitatea de abur a devenit brusc foarte scazuta, iar aroma compromisa.
In continuare, folosesc un atty normal si sper ca acesta sa tina mai mult.
Am incercat pana acum sa curat atomizoarele cu alcool, apa fierbinte, fierbere, fara vreun rezultat notabil pana acum. Exista vreo metoda sigura pentru a "resuscita" un atomizor ce nu mai functioneaza optim? In cazul in care un atomizor ma tine doar 4 zile, ajung sa cheltuiesc mai mult cu ET decat cu analoage
Folosesc lichid Dekang PG in proportie de 80%, iar 20% completez cu VG Ecopure, sau VG Dekang.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc.