Ce cartomizor recomandati?

Ce cartomizor recomandati?

Mesajde Gigel » Sâm Feb 11, 2012 10:09 pm

Am cumparat un EGO acu 1 an poate mai bine din cauza de strabatut tot orasul pentru 1 sticluta de lichid si cateva rezerve l-am pus la pastrate , acum 1-2 saptamani am vazut ceva frumos Cartomizor exact ce imi trebuia , ceva de drum lung , cautat repede pe gogu luat un ego-w cartomizer rapid , luat 2 sticlute cu lichid dekang VG banana respectiv pepene galben (miroseau exceptional) umplut fast cartomizorul picurat o picatura unde are sa isi faca rodajul ca lumea trag fum la greu si hop ustura de ... l-am scos din cartomizer ,l-am curatat bine si bagat o sticluta tot cu banane noname (ce mai aveam de cand am incercat) si hop gustul ala masiv de fum si aroma de narghilea , dau repede un gogu gasesc magazin de data asta fug repede cumpart cel mai nou cartomizer Smoke DCTank v2 (v1 era prea mare) iau si o sticluta cu vanilie FlavourArt low (9% nicotina) , bag repede lichidul ....pufai de 2-3-4-5 ori iese fum acceptabil se simte aroma e ok , dupa 2 zile zic hai sa incerc banane iau sticluta bag lichidul pufai cam 1 ora (nu am curatat de vanilie) incepe sa se simta aroma cat de cat de banana dar hop iar ma ustura toata beregata , aman lichidele alea si fug iar la magazin iau banane (am eu ceva cu bananele :lol: ) ajung home bag repede lichidul trag cam 1 ora maxim hop ustura ,zic stai sa incerc pe celalt ego-w dar nimic decat cu vanilie ,si astazi trec iar pe la magazin unde probez hypnotic mist si il cumpar de data asta cu un cartomizor nou dctank , bag lichidul repede acasa in dctank cu atomizor nou ca sa nu se mai incolaceasca aromele si tinand cont ca l-am si probat si mi-a placut si poc ma loveste grav...ustura de parca era boia ....dau jos lichidul bag si in ego w la fel , ce imi vine sa caut vechiul atomizator al lui original ...il gasesc cu o rezerva omorata dar zic hai ca merge o picatura bag repede hypnotic si gustul exact ca la magazin ... dupa aceia curata incercat restul aromelor si toate super strong cu super fum deci aromele sunt perfecte ...acum ce cartomizor/giantomizor sau cum se mai numeste sa iau ? Ma intereseaza sa nu stau din jumatate in jumatate de ora sa picur ,cel putin cand sunt la servici prefer sa ies 5 min sa bag ceva "sanatos" si nu mai am treaba 2 ore decat sa stau cu gandul "iar s-a dus aroma" ... HELP
Gigel

Re: Ce cartomizor recomandati?

Mesajde kshkval » Sâm Feb 11, 2012 11:25 pm

in momentul asta un GS-312 ( cauta review pe forum )
sau, daca poti proba undeva si-ti place, un atomizor tank ( cauta reviewuri pe forum )

sincer, nu am citit cu atentie tot ce ai scris..parca ai fi Ilie Dobre :) ...eu ti-am raspuns strict la intrebarea :acum ce cartomizor/giantomizor sau cum se mai numeste sa iau ? Ma intereseaza sa nu stau din jumatate in jumatate de ora sa picur ,cel putin cand sunt la servici prefer sa ies 5 min sa bag ceva "sanatos" si nu mai am treaba 2 ore decat sa stau cu gandul "iar s-a dus aroma
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Gigel » Sâm Feb 11, 2012 11:35 pm

deci pe scurt am 2 un ego-w si un Smoke dctank v2 din care ego-w m-a tinut 2-3 incarcari si gata aroma de ars si celalt 1 saptamana pana am schimbat aroma de ma ustura gatul (am probat 4 arome care merg bine mersi pe atomizatorul clasic de la ego) singura care m-a satisfacut este vanilia dar poti sta numai cu o aroma?
Gigel

Mesajde mariandex » Sâm Feb 11, 2012 11:51 pm

Salut , Gigele de unde esti tata ( pune si tu orasul la profil ) si cum de ai reusit sa scrii in halul asta ? ca mi sau incarligat si aromele din pipa nu numai ochii de la citit , de fapt nu de la citit cat de la ce ai vrut sa spui in postul asta ca eu unul l-am citit de vreo 4 -5 ori si tot nu prea am priceput mare lucru , asa ca mai baga un post dar nu te mai grabi si alege mai bine cuvintele astfel incat sa poti formula o propozitie sau o fraza cat mai corect , sa putem sa intelegem si noi si in consecinta sa te putem indruma corect .

HAPPY VAPING !
Imagine
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica : nu merge nimic si nu stiu de ce . :D
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde Gigel » Dum Feb 12, 2012 12:11 am

scuze dar sunt un pic ...dezamagit again ce vreau sa spun este simplu am nevoie de 1 giantomizer /cleatomizer /tank etc. care sa ma multumeasca cu o aroma de fructe sa zic exemplu Flavour art , in momentul de fata am incercat ego-w care a 3 zi scotea gust de ars (desi am incercat sa il curat cu apa calduta) si a mers doar cu o singura aroma noname care nu ma zgariat pe beregata + un smoke gctank v2 (vapers-one.ro) care din nou numai cu o aroma a mers flavart vanilie 1 saptamana si apoi m-am dus sa iau un atomizator GCtank nou pentru o noua aroma dar degeaba zgarie tot la vanilie m-am intors .
Toate aromele au fost foarte bune cu atomizatorul stok de la ego . Deci o solutie sa nu stau cu picatura dupa mine si sa pot sa simt aroma?
Gigel

Mesajde kshkval » Dum Feb 12, 2012 12:15 am

eu nu am balarit cand ti-am recomandat ;) ..si incearca sa iei si lichid VG ...o fi si asta o cauza
Doar ca...citeste cu atentie ce s-a scris despre cartomizoarele alese..sa stii la ce sa te astepti..
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Gigel » Dum Feb 12, 2012 12:22 am

am citit culmea e ca lichidul de vanilie era traditional (nu stiu exact ce inseamna) si restu VG si era crima , m-am uitat asa in mare parte si am vazut majoritatea le au cu demonetatul , modding si altele eu daca desfac mai fac inca 5 asta stiu sigur deci iese din discutie vreau ceva sa stau linistit o zi sa ma bucur si sa ma tina 1 saptamana sa simt aroma din nou ceva usor de curatat nu refuz :) luni asta fac iau si un gs sa nu zic ca nu cumpar
Gigel

Mesajde kshkval » Dum Feb 12, 2012 12:52 am

in mod normal te tine 2 saptamani. demontatul este pt prelungirea vietii..nu-i musai....o sa te prinzi tu cand ' demontezi' mustiucul sa-l cureti de condens

traditional e cu pg mai multt ( 60% paca ) ....
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Gigel » Dum Feb 12, 2012 12:59 am

bun e bine am mai aflat ceva astept luni sa iau GS312 si sper sa pot fuma si eu VG linistit momentan pot numai la atomizatorul clasic la care nu am decat 1 singura rezerva omorata de viata :) acum imi pare rau ca am luat ce e nou aparut se pare ca nu tot ce e nou e si bun mai bine luam un atomizator conic lr (ceva de genu) decat pentru DCTank
Gigel

Mesajde kshkval » Dum Feb 12, 2012 1:01 am

nu-mi dau seama ce e cu dctul ala..mie imi place. poate ai tu o problema cu cartomizoarele cu vata. sau ai gaura prea mica...nu tu , :) cartomizorul
Ultima oară modificat de kshkval pe Dum Feb 12, 2012 1:13 am, modificat de 2 ori în total.
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Gigel » Dum Feb 12, 2012 1:08 am

uite la asta nu m-am gandit dar totusi daca picur normal pe vata e aceeasi chestie e imposibil de tras deci presupun ca daca maresc gaura e cam acelasi lucru ca si cum as picura direct ...totusi si cu aroma asta trebuie sa pufai de 3-4 ori pana sa vina ceva fum si gust (gust cam a doua oara si fumul dupa a patra pufaiala si cu cat trag mai mult cu atat scoate ma putin fum ca si cum nu ar face fata) dar la VG e imposibil de la prima pufaiala cat de mica ar fi ea deci ori raman pe cel stok (in nici un caz) ori iau tot ce e pe piata pana gasesc pe cel magic :))
Gigel

Mesajde kshkval » Dum Feb 12, 2012 1:09 am

daca-ti permiti, usor-usor, iti recomand sa incerci tot ce e pe piata. aproape tot..vezi forumul ;)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde mariandex » Dum Feb 12, 2012 2:54 pm

Salut , Gigele cate picaturi de lichid ai pus in cartomizorul ala dual coil cu tank ? deci nu in tank ci in carto .

HAPPY VAPING!
Imagine
mariandex
Vaper Veteran

Mesajde Gigel » Dum Feb 12, 2012 3:53 pm

am pus pana a inceput sa curga pe partea cealalta sa ma asigur ca e tot buretele umed ,dar momentan am rezolvat nu era nimic stricat ci pur si simplu asa ese modelul se alimenteaza foarte putin am trecut pe gs
Gigel

Mesajde mariandex » Dum Feb 12, 2012 4:16 pm

daca ai pus doar VG cu gaura originala se alimenteaza greu va trebui sa maresti putin gaura din carto sau cel mai simplu fa o combinatie de acelasi lichid adica un lichid VG cu un lichid PG in proportie de 50% - 50% si o sa vezi ca se alimenteaza bine , mai ales pe vremea asta cand e frig VG-ul va fi mai mult marmelada asta indiferent de atomizor .

HAPPY VAPING !
Imagine
mariandex
Vaper Veteran

Înapoi la Incepatori