Am cumparat un EGO acu 1 an poate mai bine din cauza de strabatut tot orasul pentru 1 sticluta de lichid si cateva rezerve l-am pus la pastrate , acum 1-2 saptamani am vazut ceva frumos Cartomizor exact ce imi trebuia , ceva de drum lung , cautat repede pe gogu luat un ego-w cartomizer rapid , luat 2 sticlute cu lichid dekang VG banana respectiv pepene galben (miroseau exceptional) umplut fast cartomizorul picurat o picatura unde are sa isi faca rodajul ca lumea trag fum la greu si hop ustura de ... l-am scos din cartomizer ,l-am curatat bine si bagat o sticluta tot cu banane noname (ce mai aveam de cand am incercat) si hop gustul ala masiv de fum si aroma de narghilea , dau repede un gogu gasesc magazin de data asta fug repede cumpart cel mai nou cartomizer Smoke DCTank v2 (v1 era prea mare) iau si o sticluta cu vanilie FlavourArt low (9% nicotina) , bag repede lichidul ....pufai de 2-3-4-5 ori iese fum acceptabil se simte aroma e ok , dupa 2 zile zic hai sa incerc banane iau sticluta bag lichidul pufai cam 1 ora (nu am curatat de vanilie) incepe sa se simta aroma cat de cat de banana dar hop iar ma ustura toata beregata , aman lichidele alea si fug iar la magazin iau banane (am eu ceva cu bananele

) ajung home bag repede lichidul trag cam 1 ora maxim hop ustura ,zic stai sa incerc pe celalt ego-w dar nimic decat cu vanilie ,si astazi trec iar pe la magazin unde probez hypnotic mist si il cumpar de data asta cu un cartomizor nou dctank , bag lichidul repede acasa in dctank cu atomizor nou ca sa nu se mai incolaceasca aromele si tinand cont ca l-am si probat si mi-a placut si poc ma loveste grav...ustura de parca era boia ....dau jos lichidul bag si in ego w la fel , ce imi vine sa caut vechiul atomizator al lui original ...il gasesc cu o rezerva omorata dar zic hai ca merge o picatura bag repede hypnotic si gustul exact ca la magazin ... dupa aceia curata incercat restul aromelor si toate super strong cu super fum deci aromele sunt perfecte ...acum ce cartomizor/giantomizor sau cum se mai numeste sa iau ? Ma intereseaza sa nu stau din jumatate in jumatate de ora sa picur ,cel putin cand sunt la servici prefer sa ies 5 min sa bag ceva "sanatos" si nu mai am treaba 2 ore decat sa stau cu gandul "iar s-a dus aroma" ... HELP