Am incarcat prin metoda "prezervativului" 3 cartomizoare BOGE LR din care doar unul performeaza usor si normal(zic eu), la celelalte doua ori tragi ca nebunul ori astepti sa se incalzeasca bine ca sa "performeze" ceva.
Cel functional -> aproximativ 30 picaturi (15 picaturi DK-TAB 18mg - 15 pic DK-TAB 0mg)
Celelalte doua -> aprox 35-40 picaturi unul cu USA MIX ... celalalt cu lichid joyetech luat aproape tot din "camasa" de incarcare.
Acum intrebare... mai am 5 cartomizoare BOGE si inca 5 Kange dar nu le voi desface pana nu inteleg ce am gresit
Alta chestie ciudata ... cartomizorul functional incercat pe o baterie auto joye 280 mergea normal ... dar cand l-am trecut pe celelalte doua de 1000 cam fas ca celelalte(dar pun asta pe seama ..ca probabil se descarcau).
Precizez ca cel functional sfaraie din prima ... celelalte doua ori le-am umplut prea tare... ori sunt stricate ...ele sfaraie dupa ce se incalzeste bine de tot rezistenta in ele.... si acum incercand din nou sistemul tank ...alta viata
Am revenit la sistemul tank for now. Sugestii?