Cartomizor Boge LR FAIL sau prostia mea

Re: Cartomizor Boge LR FAIL sau prostia mea

Mesajde m m s » Joi Noi 10, 2011 1:00 am

Review :mrgreen: : dupa ce s-a ars pass-ul am masurat carto, si era bun acel carto. Din cauza asta nu pricep. Voi desface atat bateria, cat si acele carto.....si va tin la curent, cu poze, dar asta numai in weekend, ca acum nu am timp
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde G@briel » Joi Noi 10, 2011 1:03 am

Atunci eu nu mai pricep nimic! Tin in mana un Boge LR acum si ma uit sa ma prind cum ar reusi sa dea scurt cu conectorul... si nu imi iese!
Voi spuneti ca cel care a prajit pass-ul era bun! La masuratoare in parametrii normali, respectiv 1.6-1.8 ohm! L-ati pus pe o baterie de-a voastra?? Plus ca, repet, nu prea vad cum se duce un pass asa repede! Ca ar trebui ca electronica sa deceleze scurtul si sa intre in protectie, 3 luminite si gata! Fara alte daune colaterale!
G@briel
Vaper

Mesajde Lizicat » Joi Noi 10, 2011 1:07 am

Pai eu nici atat nu pricep. mms urmeaza sa incerce sa se lamureasca!
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde m m s » Joi Noi 10, 2011 1:15 am

1. Completare necesara (pentru ca am tratat doar subiectul carto) : problema la carto cred ca e alta, alimentarea defectuoasa. Cand am inceput sa cumparam pentru noi carto 510D erau niste minunatii, se alimentau la prima umplere in circa 1 minut. Acum, la prima umplere dureaza peste 7-8 minute si nu cred ca se alimenteaza corect, adica se se umple uniform. Asta consider eu ca ar fi problema. Voi vedea in weekend ce si cu,
2. bateria pass, ma tem ca a fost foarte "sensibiloasa" din fabricuta ei originara din china. Deh, ce sa-i faci? E posibil sa fie si rebuturi. bateria era cumparata deinainte cu o seara, iar dimineata, devreme a "reclamat-o" defecta. (carto bun la masuratoarea de dupa)
Concluzii personale : a. bateria fara noroc, dar o DISEC in weekend, mai ceva ca pe bestia de SMOKYmizer, si ii voi veni de hac.
b. desfac carto boge 510D si vedem daca se alimenteaza corect, ca prea greu absoarbe lichidul la prima umplere. Posibil chinezul sa fii cumparat vatelina prea "indesata" iar asta e nasol. Nu stim cata vatelina a cumparat chinezul...... :o , poate pentru vreo 10 ani..... :shock:

hai sa avem cu totii noroc de aburei aromati si indesati :mrgreen:
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde 19vik » Joi Noi 10, 2011 2:22 am

Sa imi dau si eu cu parerea: Boge are contactul central prea gros, aproape dublu in diametru fata de Kanger,distanta foarte mica fata de camasa exterioara a conectorului. Daca va uitati cu atentie, gaura transversala mai are si bavuri pe interior, de aici nu-i decat un pas pana la un scurt intre contacte dupa montarea pe baterie.

DSCN6148.JPG
19vik
Vaper

Mesajde LiviuD » Mie Feb 15, 2012 3:44 am

miam luat si eu un carto boge lr,la toata lumea e asa fierbinte aburu?l-am incarcat inainte sa citest threadul asta,doar picurand pe vatelina pe deasupra,sigur nu l-am incarcat bine.dar cu o incarcare corecta aburul ramane la fel de fierbinte?mi se pare un pic insuportabil.
LiviuD
Vaper

Mesajde karma » Mie Feb 15, 2012 4:01 am

19vik scrie:... de aici nu-i decat un pas pana la un scurt intre contacte dupa montarea pe baterie

si cu toate astea la mine nu a facut niciodata pasul :)

LiviuD scrie:la toata lumea e asa fierbinte aburu?

sper ca i-ai pus un mustiuc de picurare in varf!? (ca idee: un mustiuc lung sa se mai raceasca aburul si gaura larga sa nu dea condens la buze) ... acum depinde si cu ce-l compari , e mai fierbinte ca un ego tank, e rece pe langa kanger :D
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde LiviuD » Joi Feb 16, 2012 10:56 am

nu i-am pus mustiuc de picurare...citisem ca se mai racesc un pic aburii cu mustiucul dar nu ma gandeam ca e asa fierbinte fara :).eu am imist si aia's reci de tot aburi,nici nu l-am mai incercat,poate o sa-l scot din sertar in caz ca`mi moare imistu si pana la urmatoarea comanda am nevoie de ceva temporar
LiviuD
Vaper

Mesajde karma » Joi Feb 16, 2012 5:41 pm

cum vrei, important e sa fii tu multumit :) parerea mea e ca merita sa-l incerci (sa mai insisti), cu un mustiuc bun daca pui aceeasi aroma pe boge si imist/tank si le folosesti/compari in paralel s-ar putea sa-ti schimbi optiunile :)...
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde szecsigabi » Joi Feb 16, 2012 5:49 pm

am luat si eu kanger ,e cald foarte cald inca incerc sa ma obisnuesc,si parca nu se alimenteaza bine desi are lichid destul
szecsigabi
Vaper

Mesajde Roland » Joi Feb 16, 2012 8:13 pm

Kanger parca scoate aburii mai calzi decat boge, mai putin zgomot si se alimenteaza mai usor.

szecsigabi scrie:am luat si eu kanger ,e cald foarte cald inca incerc sa ma obisnuesc,si parca nu se alimenteaza bine desi are lichid destul

Pe ce baterie il folosesti? Imi da gust de ars pe bateriile TGO la inceput, cand sunt incarcate 100%.
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde szecsigabi » Joi Feb 16, 2012 8:41 pm

Pe lavatube intre 3 si 3.5 merge
szecsigabi
Vaper

Mesajde LiviuD » Vin Feb 17, 2012 1:22 am

cand o sa am nevoie sa vapez p`afara o sa bag boge`ul...o sa ma incalzeasca instant :))
LiviuD
Vaper

Mesajde johnnypetre » Vin Feb 17, 2012 2:12 am

liviu , kanger este cel care da aburi super calzi , nu boge.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde LiviuD » Vin Feb 17, 2012 3:17 am

boge mi-am luat,si-mi da abur fierbinte.l-am aruncat in sertar,mi-e lene sa imi bat capul cu el momentan,dar stiu ca va veni o zi cand va ajunge din nou pe bateria mea :))
LiviuD
Vaper

Mesajde Roland » Vin Feb 17, 2012 4:15 am

Foloseste un mustiuc sau un cartus cu vatelina ( dar sa o scoti )!
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Incepatori