1. Completare necesara (pentru ca am tratat doar subiectul carto) : problema la carto cred ca e alta, alimentarea defectuoasa. Cand am inceput sa cumparam pentru noi carto 510D erau niste minunatii, se alimentau la prima umplere in circa 1 minut. Acum, la prima umplere dureaza peste 7-8 minute si nu cred ca se alimenteaza corect, adica se se umple uniform. Asta consider eu ca ar fi problema. Voi vedea in weekend ce si cu,
2. bateria pass, ma tem ca a fost foarte "sensibiloasa" din fabricuta ei originara din china. Deh, ce sa-i faci? E posibil sa fie si rebuturi. bateria era cumparata deinainte cu o seara, iar dimineata, devreme a "reclamat-o" defecta. (carto bun la masuratoarea de dupa)
Concluzii personale : a. bateria fara noroc, dar o DISEC in weekend, mai ceva ca pe bestia de SMOKYmizer, si ii voi veni de hac.
b. desfac carto boge 510D si vedem daca se alimenteaza corect, ca prea greu absoarbe lichidul la prima umplere. Posibil chinezul sa fii cumparat vatelina prea "indesata" iar asta e nasol. Nu stim cata vatelina a cumparat chinezul......

, poate pentru vreo 10 ani.....
hai sa avem cu totii noroc de aburei aromati si indesati